icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

n1colette
28. feb 2017

@petinka83 veru zavolam.. planovala som tam tento tyzden skocit, ale kym MS nedorazi, moc veci mi asi nepovie 🙄 ja len v to dufam, ze to bude ako u teba, kratky a nebolestivy menzes 🙏 citim inak brusko, ale to uz citim 5 dni 😀 tak netusim, co sa deje... dnes som si pre istotu dala biele nohavice do prace, ze ved zakon schvalnosti 😀 nejako to skusim privolat, hehe
A u teba snad nebude zas anovulak, to nemoze byt.. ked si mala predlzeny cyklus, tak sa aj ovu posunie.. pockaj esete 2-3 dni, urcite nabehnu // 🙂🙏

nabasty1
28. feb 2017

@danka92 u mna to vyzera podobne, aj ja cakam 2.3. stvrtok ze mrcha nepride no aka nahoda 🙂 inac kedy sa chystas k Dr.?ja by som najradsej hneeeed,nech ma upokoji,ze vsetko je ako ma bytt

danka92
28. feb 2017

@nabasty1 Bola som tam práve ani krv my nevzdal len ma prezrel urobil sono. PovedL síce že všetko nasvedčuje tomu že som tehotná aj tam dačo videl ale vravel že to moze byť buď genetycky vak alebo ze cievka že takto skoro ťažko povedať a objednal ma o tri týždne

galaktic
28. feb 2017

@danka92 čiarka pekne silnie, to je dobre ☺ ešte skoro aby niečo videl, musíš vyčkať a hlavne nestresuj, všetko je ako má byť 😉 Čo by som ja dala za také čiarky 🙁

@nabasty1 držte sa obaja 😉 tfuj tfuj nech je všetko v poriadku ☺

danka92
28. feb 2017

@galaktic Ja som este pre istotu kupila iny test. Rapid clear nemate snim niekto skúsenosti bojim sa ho spraviť co ak nič neukaze

galaktic
28. feb 2017

@danka92 ja by som počkala do dňa očakávanej ms, už keď chceš mať istotu, ale čiarka ti silnie pekne takže už každý test ti ukáže to isté. A hlavne sa nestresuj, zbytočne si škodíš a aj bábu, ono už je tam kde má byť ☺

cucuska
autor
28. feb 2017

@galaktic my sme na rade teraz tento mesiac drahá 🙂

cucuska
autor
28. feb 2017

@danka92 ten je stary ešte pred 10timi rokmi som ho používala a super skoro ukazoval . Len rob 🙂

galaktic
28. feb 2017

@cucuska no bodaj by ☺

matka295
28. feb 2017

@galaktic och tak ti držím palce 😮 to ti verím že je to náročné a v ktorom ročníku si?

matka295
28. feb 2017

@danka92 nie nemáš halušky 😂 krásne silnie 🤗 tak mrchaňa už isto nepríde 🤰 👍

matka295
28. feb 2017

@kikidee no občasný ani nie ani mne nerastie sliznica vždy je nízka tak to mám odkedy mám mrchu
@sevcikovaanna ani mne nedorasta ja to mám kvôli nedostatku hormónov a tiež mi gynda povedala že kvôli sliznici nemôžem otehotnieť 😥 ako to u teba vyriešila aku liečbu máš?

linda81
28. feb 2017

@matka295 neni zac...ani neviem kolko....v podstate tak necielene uz strasne dlho...koniec roka 2015 som to tak nejak dost vazne brala, ze za kazdu cenu...potom ma to preslo a ine veci boli na riesenie..takze isto min 2 roky tak bezstresovo ale...

kikidee
28. feb 2017

@matka295 ja som myslela po odstraneni telieska.... mala si vnutromaternicove teliesko niekedy, ci tento problem mas odjakziva? A ako ti to riesia?

danka92
28. feb 2017

@matka295 Jaj kiezby to tak bolo bojim sa trochu ešte stale lebo ma boli brchucho ako by spm mala dostať ms ale dnes som si esteto pravila kede. inu značku som skúsila

matka295
28. feb 2017

@kikidee no odkedy som dostala ms tak som mala také spinenie namiesto ms a keď som mala 17 tak som šla ku gynekologičke (chvalabohu byvalej) a tá mi hneď šupla HAK bez akýchkoľvek vyšetrení. Brala som ju 4 roky akurát mi z nej vyrástol fibroadenom a cysta v prsníku tak som ju prestala brať. No ms vždy len špinenie tak potom po roku som už ale šla k inej gynekologičke (terajšej). Dokedy som nechcela otehu tak to riešila lutenylom a norethisteronom. No teraz som za ňou prišla znova a povedala že kým nechcem otehu netreba to zatiaľ liečiť aby mi nedávala zbytočne hormóny. A ja som jej povedala že chcem. Tak hneď mi naordinovala HP a folikulometriu a laparku a potom hormonalna stimulácia. Ja ani neviem čo je to normálny menzes. Keď ho mám tak mi stačí jedna dva vložky na deň aj to je to hnedé s kúskami. A taký že ozaj menzes som mala dva krát vždy keď mi to meškalo raz tri týždne a to som mala aj vysokú sliznicu a počas mrchy zo mňa vtedy aj vypadlo niečo veľké a tvrde. Neviem čo to bolo doteraz. a druhý krát keď mi to meškalo 9 dní dokonca som mala na teste miniatúrneho dušika úplne miniatúrneho... Ale čo už dúfam že sa to dá do poriadku. Len sa chcem cítiť ako žena.

matka295
28. feb 2017

@danka92 neboj sa moja. Bolesti sú bežné. Aj moja kamarátka asi pred dvomi týždňami zistila že je tehu a veľmi veľké bolesti má a dr jej povedala že je všetko ok že bolesti sú normálne. 🤔 Každý test má iné farbivo v sebe radšej zostaň pri jednej značke aby si sa nezľakla keď bude na inom slabšia čiarka. Každopádne je to tam. 🤗 Bábätko sa uhniezduje preto to boli a isto je všetko ok. 😊 Oddychuj, vylož si nôžky a buď v kľude 😇

galaktic
28. feb 2017

@danka92 to je normálne že ťa bolí podbruško, aj maternica sa musí pripraviť a postupne sa bude zväčšovať a môže ťa pobolievať. Keď už máš toľko pozitívnych testov aspoň budeš mať peknú spomienku potom ak plánuješ nejaký album pre bábo ☺
@matka295 už v posledom, diplomovka je už odovzdaná na katedre a ešte ma čaká obhajoba a tri štátnice takže do júna mám nad čím dumať 😁 až mi je do plaču z toho, neviem či som viac zo seba alebo z tej školy nešťastná

galaktic
28. feb 2017

@matka295 moja vidím že aj u teba každý dookola je tehu 😁 som si myslela že to len u mňa, kamošky, spolužiačky, sesternice, susedy všetko je tehu alebo rodí alebo sa vydáva a ja tu jak kôpka nešťastia preberám skriptá a mordujem sa

kikidee
28. feb 2017

@matka295 tak na jednej strane by kolke s tebou menili, ktore stratia "litre" krvi pocas menzesu....ono by to ani nebol taky problem, ze nemas menzes, v podstate je to pohodlnejsie, len keby to neovplyvnovalo aj schopnost otehotniet a vynosit zdrave babatko ☹ a ta cysta, to mala aj moja kamoska, tiez v prsniku....ale neviem ci to mala z antiky..inak cela antikoncepcia je strasne svinstvo, ja som tabletky brala 10 rokov s dvomi polrocnymi prestavkami a potom rok a pol som mala teliesko...len sa modlim aby to nemalo nejake nasledky a bola som schopna normalne otehotniet a mat zdrave babo...

matka295
28. feb 2017

@linda81 vieš aj ja som chcela bez stresovo .... Ale keďže mám problémy odjakživa vedela som že potrebujem pomoc gyndy. Inak by to neprišlo nikdy..... Sama by som to ťažko zvládla.... Držím ti palce. A ešte si nekonzultovala s lekárom? Dva roky dosť dlho či?

kikidee
28. feb 2017

@galaktic nebooooj, nie si v tom sama 😉 aj okolo mna same tehotne alebo cerstve maminy a nevesty....uz hadam posledne dva roky len na svadby a krstiny chodim :D treba to brat pozitivne, my si to budeme uzivat, ked ostatni to uz budu mat davno za sebou 😉

danka92
28. feb 2017

@matka295
@galaktic Ďakujem vám veľmi pekne uz len dúfat ze všetko bude v poriadku

matka295
28. feb 2017

@galaktic presne každá už rodila alebo je tehotná s ja ako kôpka nešťastia no našli sme sa 😂

matka295
28. feb 2017

@kikidee riadne to pokazí hormóny a ešte dlhodobo keď berieš. No zas moja sestra brala 5 rokov Hák a má 2 zdravé deticky. Skôr problém otehotnieť je z nej. No na hovno rovno poviem 😑 cystu som mala z Hák po vysadení zmizla..... Nuž verím že sa to podarí ... Otehotnieme isto 😉

galaktic
28. feb 2017

@kikidee ja v roku 2016 som bola na 5 svadbách, teraz ešte len rok začal a už idem na dve 😁😁😁 už tretí rok po sebe budem organizovať rozlúčku zo slobodou, som zvedavá kto mne urobí keď sa budem ja vydávať, asi nikto lebo na ten čas už budú aj tieto tehotné 😁😁😁
@matka295 ešte že nás je viac a vieme si zo seba urobiť srandu 😁
@danka92 jasné, inak to ani nemôže byť, držte sa aj s drobcom a dúfam že si nás všetky nakazila svojim testom 😉

veseleocko
28. feb 2017

@matka295 ja som si presla niecim podobnym. A teraz som dvakrat otehotnela po mastodynone. Obycajne kvapky ktore mi predpisal lekar a to mam tolko diagnoz. Od pco po jedborohu maternicu odobraty vajcovod a cukrovku typu 2. Takze akus sa popytat na tie kvapky. MS som po jednwj flasticke mala ako hodinky. Ukazkovu 🙂

galaktic
28. feb 2017

@veseleocko wau to si aj ja musím zohnať taký zázrak ☺

danka92
28. feb 2017

@galaktic Tak to bufam nech ste všetky čoskoro tehulky

matka295
28. feb 2017

@veseleocko a au supwr. Akože mne chodí pravidelné len to že vlastne je velmi slabá... Skúsim sa jej na to opýtať. Zatiaľ mám brať inofolic že to trvá minimálne tri týždne pokým sa ukážu výsledky.... A na nízku hladinu progesterónu (mám ho len 3 pričom referenčné hodnota sa začína na 60) mi dá utrogestan. Tak uvidím čo mi ešte naordinuje. A tebe ako na to všetko prišli?