icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

matka295
28. feb 2017

@danka92 bude neboj sa 😘

kikidee
28. feb 2017

@galaktic ja idem tento rok zatial na 6 :D a nie ani jedna nie je moja :D resp., idem ako idem....4 z toho su v JEDEN DEN! absolutne neviem, ako to mam vyriesit, keby boli aspon v jednom meste, ale kazda inde...strasna a nevyriesitelna situacia😖...ale inak to vsetkym styrom nevestam velmi prajem 🙂

@matka295 no ja verim baby ze vsetko je tak ako ma byt....a pride vtedy kedy ma prist 🙂 takze sa uz len tesme na to👏

petinka83
28. feb 2017

@n1colette No ako biele gate dnes? Privolali MS, ci stale sa neunuva prist? Potom daj vediet, co gyndos povedal, ak si volala. To je cudne, viac ako tyzden ti uz aj meska, nie? Keby bol na teste duch, tak aspon vies kvoli comu meska...ale zeby pri anovulaku mohla tak dlho nechat na seba cakat? Mozno ti to biochemko takto natiahlo cyklus. Predsa je to pre telo zataz. No ja som dnes mala pozitivny ovu test, tak sa aspon z neho vytesujem. Uvidim, ci este bude aj zajtra pozitivny.

petinka83
28. feb 2017

@matka295 Matka, tak to budem drzat palce, aby si doktorku, seba, aj nas vsetky hned tento mesiac prekvapila a ostala tehula. To by bolo ake super...ale hlavne je, ze mas dobru doktorku a vie, co ma s tebou robit.

petinka83
28. feb 2017

@danka92 Jeeej, sen kazdej z nas...krasne ti zosilnel. Parada. Odporucam uz netestovat a neminat peniazky na testy. Budes sa len zbytocne stresovat. A ked si uz bola aj u dr. a ste dohodnuti na postupe, tak nemas co riesit. Pekne v klude oddychovat a mysliet na same prijemne veci 🙂

danka92
28. feb 2017

@petinka83 Dakujem pekne uz som v pojode doma ešte dake testy mam taak len budem kontrolovať či ciarka tmavne

petinka83
28. feb 2017

@galaktic Ja mam zas v okoli vsetky rovesnicky, co mame prve dieta priblizne rovnako stare a vsetky uz maju druhe alebo su tehotne. Takze kazdy to mame podla svojej zivotnej situacie 😀 Ale je to na nervy, lebo fakt nas potom to okolie dost stresuje. No nic s tym nenearobime, mozno cochvila budeme aj my stresovat zas niekoho ineho 😀

matka295
28. feb 2017

@petinka83 ďakujem 😘 aj ja som rada že sa tak k tomu postavila a hneď začala riešiť.... Ona je normálne nešťastná z toho že mi inak nemôže pomôcť len hormónmi.... Fakt som s ňou spokojná.... No to by bol riadny gól keby že ostanem tehu 😁... Ale neverím tomu to by musel byť zázrak s tým mojim progesteronom.... 😵🕵👇🌈🛐

petinka83
28. feb 2017

@matka295 V kutiku duse treba verit v zazrak, ale zas nemat prehnane ocakavania. To keby sa tak lahko dalo, co? 😇

cucuska
autor
1. mar 2017

Zázraky sa dejú , len v ne treba veriť. Ja dnes sme BA - lodičky traste sa 🙂

galaktic
1. mar 2017

@kikidee ja im to tiež prajem, nie som ten typ čo by neprial, ja sa teším s každým a tu sa robia veľké svadby takže záležitosť na tri dni vždy tak si to užijeme všetci ☺ to sa im teda super podarilo že 4 v rovnaký termín 😁😁😁 to všetko z rodiny?

galaktic
1. mar 2017

@petinka83 no tak vidíš 😁 ako mňa to ani nestresuje, nevnímam to ako nejaký tlak že oni už a ja ešte nie, veď sme v takom veku kedy sa zakladá rodina, ale proste sa to sype, odkedy nám bábätko zomrelo tak v okolí a po rodine je baby boom každý naraz a my takto 😓 čiže mne je skôr ľúto, smutno, ani neviem...Ber to tak že máš aspoň jedno dieťatko ☺ A v mojom prípade, už čo bude..Verím☺
@matka295 je to fakt super dr. má prístup aký by každý mal mať v takej veci. Ja tiež idem za mojim po tejto ms, aj keď v kútiku duše dúfam že už žiadna nebude, nech sa na mňa mrkne čo je so mnou, či už náhodou aj nemám nové ložiská a preto sa nám ani nedarí
@cucuska dobre nakúp 😉 potom hodíš foto úlovku?

n1colette
1. mar 2017

@petinka83 biele gate ostali biele.. dnes 6. den, co meska.. ale brusko pritom boli, dnes sa k tomu pridali aj stehna.. ako keby uz-uz. No zvedava som velmi, co ako bude 🙂 ale ta neistota ma ubija.. cinknem asi Dr. a objednam sa na vysetrenie..
Gratulujem k pozitivnemu ovu testiku!! 🙏 teraz to bude ono 😉 o chvilocku ti zacne odratavanie 😉 drzim palceky!! 🍀

petinka83
1. mar 2017

@n1colette Tak zakon schvalnosti asi fakt plati len vtedy, ked ho necakas.😒 Tak to vyzera, ze sa ti to kazdu chvilu spusti, drzim palce. No a ja sa musim aspon snazit sa na to nejak neupinat, nemyslieť, neodratavat. Aby to nebolo ako v januari, ved poznas. Ale je to tazke no..A spominala si alchemilku, ze pijes po ovu. Ja som zas dakde čítala, ze sa ma pit od zaciatku ms do ovulky. Tak teraz neviem.

n1colette
1. mar 2017

@petinka83 ano ano, od MS do OVU, asi som sa sekla 😉
ale vcera som si uz dala, i ked MS nikde.. uz skusam vsetko moznee
tebe nech rychlo ubehne tych 14 dnii 😉🙏

petinka83
1. mar 2017

@galaktic Vy to mate o to tazsie, ze sa vam taka vec prihodila. Ale mas perfektny pristup, zdas sa mi uz nad vecou, tak len tak ďalej. A okolie aj vam isto praje. Tak musi byt dopriate😉

galaktic
1. mar 2017

@petinka83 človek sa s tým nikdy nezmieri ale treba ísť ďalej ja to viem. Ja sa tiež smažím na to nemyslieť a neupínať ale už keď budeš mať po ovu tak je už rozhodnuté a môžeš odrátavať 😁 aj keď ja už mám taký chaos vo všetkom že ja ani neviem jak ta počíta tá luteálna fáza, že ja už nechávam tak 😁

petinka83
1. mar 2017

@galaktic Tieto fazy ani ja netusim. Ovu a ms viem kedy mam a mam mat, tak to mi staci zatial😉 Lebo ked sa clovek sustredi na to odratavanie, tak neskutocne sa ten cyklus vlecie a ked to nevyjde, tak zasa nekonecny cyklus dalsi atd...

veseleocko
1. mar 2017

@matka295 postupne. Ked sme sa snazili a rok sa nedarilo. Nasledovala stimulka inseminacia uspesna ale nakoniec missed ☹ dalsie roky laparka a tam zistili jednorohu,urobili driling vajecnikov a prefuk vajcovodov. A potom ked uz som z toho bola zufala,vykaslala sa na vsetko,tak zrazu dve ciarky 🙂
A mastodynon su homeo. Ja moc homeo neverim ale toto mi fakt pomohlo 🙂

galaktic
1. mar 2017

@petinka83 presne, čistá pravda 😉 ja tiež nepočítam, viem že ms má prísť 15. marca a hotovo,viac neriešim

matka295
1. mar 2017

@veseleocko tak si si tiež všeličím prešla 😔 ale stálo to zato však? Vieš čo je pre mňa najsmutnejšie? Nie som rasista ale najhoršie je keď prídem ku gynde a tam asi päť špinavých romiek s bruchom ktoré ani nevedeli ako k tomu prišli .... nestarajú sa o seba a žijú v osade kde pred pol rokom bola epidémia žltačky 😕 vtedy ma chytá najväčšia depka 😖

matka295
1. mar 2017

@galaktic
@petinka83
@cucuska tak žienky moje to by sa muselo šťastie veľmi unaviť alebo skôr pomýliť 😂

galaktic
1. mar 2017

@matka295 presne toto aj ja nechápem, prečo je to tak zariadené, ale nikto ti na to nedá odpoveď a ani to nevyrieši, preto sa tým už nezaoberám

kikidee
1. mar 2017

@matka295 v tomto pripade mozno naozaj plati, ze nic neriesit je lepsie....niekedy tak velmi chceme, az stracame priestor na to, aby sa to aj mohlo udiat, lebo sme na to strasne upnute..tie romky to vobec neriesia, nevravim ze je to len v tom, ale trochu povolit ma svoj zmysel..

veseleocko
1. mar 2017

@matka295 presne aj mna toto vedelo strasbe zarmutit. Ano naj riesenie je nemysliet na to. Ale lahko sa to hovori. 6 rokov mi to kazdy hovoril,pokial som sa sama nerozhodla ze ozaj nechcem zit vo falosnej nadeji,a prezivat zo dna na den...fakt som sa vykaslala na vsetko a do 2 mesiacov bac. Ono kazdy ti moze hovorit co chce. Podla mna vela z nas ma problem v hlave. Velmi sme upnute a tak velmi tuzime...a psychika fakt riadi vsetko cele nase telo. Velmi velmi ti prajem mimco. Viem aky je to pocit a nic to nenahradi.

matka295
1. mar 2017

@galaktic fakt to nestojí za to sa tým zaoberať človek si zbytočne robí nervy no snažím sa to už ignorovať ale v tej čakárni u gyndy má ide picnut keď ich vidím 😒
@kikidee určite áno neriešiť to má niečo do seba jednak si to viac užívame a tak isto aj chlapom nerobí dobre keď na to príliš myslíme teda tomu môjmu nie. Niekedy do mňa vedel podpichnut po sexe že : odber semena 😂 chápem ho keď stále počúval o tom ako chcem a nejde to a že máme málo sexu a že prečo sa viac nesnaží ....isto som ho stresovala muselo to byť hrozne so mnou. Som ja ale ježibaba 😱😬. Radšej už pred ním o tom nehovorím 🤔
@veseleocko je to náročné nemyslieť na to hlavne keď sa kamosky tešia z bábätiek a tehotenstiev a ja nič. No ja sa teším s nimi a prajem to každej babe....🤰 Ale vie to pichnúť pri ❤ že prečo ešte nie 😪

kikidee
1. mar 2017

@matka295 haha to poznam, mne otec mojho buduceho dietata povedal ze o tom prilis vela rozpravame, a to sme sa vtedy rozpravali len raz a vlastne som mu len povedala ze si pojdem dat odstranit antikoncepciu a on povedal ze dobre :D takze pred nimi ani muk, rovno ich postavit pred hotovu vec...zial je to take ze si tym musime prejst same, oni castokrat podla mna vobec ani nevedia co na to vsetko povedat...takze my doma tiez o tom vobec nehovorime🙂 zato chodim sem medzi vas❤

linda81
1. mar 2017

@matka295 no nase prve je viac menej zazrak,pretoze mam nepriechodne vajcovody obojstranne..takze mam za sebou 2xIVF,1xKET..ani jedno nevyslo..ked som sa uz na to chcela vykaslat,prisla mala nejakym zazrakom....takze asi nieco priechodne trocha je..takze to berieme tak,ze ked druhe pride,budeme sa tesit,ked nie,mame aspon jednu slecnu🙂....ale IVF by som uz nechcela znova

petinka83
1. mar 2017

@galaktic aj moja dalsia ms ma prist 16.3., tak budeme v "tom" hadam spolu 🙂

galaktic
2. mar 2017

@matka295 viem o čom hovoríš, tie pocity...no nič, my veríme ďalej 😉
@petinka83 tak to by bolo super ☺