Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
@cucuska ahoj cucuska, chapem tvoje rozpolozenie... ale nevesaj hlavu, od februara to nie je dlho. Urcite sa vam podari 🙂 hlavne ze si ok podla dr.
My uz skusame rok a nie vzdy sme spolu ked treba... + ten vek. Chceme ist obaja k dr., bud.mesiac, lebo praca nepocka 😒
Zienky, zajtra zase vhupneme do kolobehu, tak nech sa vam dobre dari. Uzivajte zivota, svojich blizkych a kradu naokolo, slnko, vonavy vzduch a nech sa nam vydari, po com tuzime.
@cucuska no tak to sú ešte len tri-štyri mesiace čo snažíte? Tak to je ešte skoro ale ver mi moja choď tam po pol roku neúspešného snaženia. Ja s bola po pol roku a hneď mi urobila potrebné vyšetrenia a aha ako dobre som urobila. Keby som to odkladala tak by som sa trápila ešte viac.... a moje PCO sa zhoršovalo.
Ahojte baby. Pisala som sem este vo februari. Tiez sme sa snazili..endometrioza nepustila. V marci som mala mat "len" laparoskopiu vybratie cysty (6.5 cm nakoniec mala)..vyvinula sa z toho laparotomia s odstranenim vajecnika a mala som aj zrasty.Tento cyklus sme sa prvy vydatne snazili.. v sobotu mam dostat ms..takze uvidime... citala som spatne aj vase smutne a vesele pribehy..pozitivnym gratulujem a negativnym je mi luto .. :(
@mishicca ahoj držím palce nech ti nepríde mrchaňa. No ja idem zajtra na kontrolu ku gynde keďže cez víkend som mala také špinenie slabé s bolesťou ako ms. No opýtam sa jej zajtra že či to považuje za ms lebo už sa necítim ako na ms..Tak začne liečba hormonalna a uvidíme ako sa to vyvinie 😊
Ahojte baby, podávam hlásenie z kontroly. Tak keďže tento cyklus u nestíhame ( škoda ) lebo to moje trojdňové špinenie sa uzavrelo ako ms. Tak od budúceho cyklu od tretieho dňa budem brať päť dní clostilbegyt 1x1 potom medzi 11 a 13 DC mám prísť na folikulometriu, pichne mi pregnyl a dohodnem ďalší postup zrejme utrogestan. Lieky mi dnes objednali v lekárni a tak uz len čakať do ďalšej ms. A už tento cyklus berriem inofolic. Takže takto nejako.
@matka295 bude dobre, neboj sa ☺no nedočkavá, keď ja nemôžem veľa čakať kôli tej endometrióze vieš... a prebiehalo to tak že sme povedali celý rodokmeň, kto má koľko súrodencov a detí a či majú nejaké choroby, či boli nejaké potraty a tak, taká rodinná anamnéza a vzali nám krv obom. Trvalo to tak trištvrte hodinky
A aby som nezabudla,rozširujem zbierku lodičiek 😁Na narodky asi dostanem botník 😁😁
Ahojte kocky..ja som to dnes nevydrzala...o 3 dni mam dostat a urobila som si dnes test... negativny :/ mala som biely vytok ma to vyprovokovalo... ach jo...
@butterfly333 prosim ta ja uz som blba tak dnes by som mala byt 18dc urobila som si test ja tam vidim mikro ducha alebo mi uz sibe nacisto
@veronicka12 18dc si??? A to si kedy mala ovu kolko si dpo?
@butterfly333 tak ja spm uz z toho jelen ty si mi pisala minule ze som 13dc tak som si to pocitala ci blbost? Ja uz tomu nerozumiem nikdy som si nic netestovala a je tam nieco? Napr. Tera tam nic nevidim ale doma ano 🙂a Dakujem
@veronicka12 nevieš kolko si dc a dpo??
@veronicka12 Ahoj ja tam nič nevidím 😣 Prepáč

@matka295 Nie nebola. Podľa poslednej preventívky som v poriadku. Ale pojdem tam. Po MS sa ho pôjdem opýtať . Zdá sa mi to skoro, začli sme vo februári a to sa mi zdá ešte na doktora skoro