Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
Baby aj ja sa pridávam k vám. V sept. 2016 som porodila a tiež to nedopadlo dobre :( Nase prvorodeny. Strašne som si vytrpela ale som zahojená a doktor dal súhlas. Všetko pripravená a ja odhodlaná bojovať! Baby veľa síl prajem, šťastia a február je náš. Pome na to!
Tak čauko baby, ja som dnes 26 DC, min.mesiac som takýto deň už mala ms, zatiaľ nič, akurát mám citlivé prsia a to ja nikdy pred ms nemávam, fakt nikdy, tak zatiaľ dúfam...
Dúfam že ste mali pekný víkend a držím všetkým palce 🙂
Ahoj zienky, akurat som po folikulometrii, vyzera to tak akurat na dnesok 🙂 no vikendove pocity, ma neklamanli :D esteze som zapojila manzela...tak uvidime. pekny den zelam a len same dobre spravy...
@matka295 aj tebe vela vela stasticka prajem .Strasne strasne je ta tuzba silnaaaaaaa. A som si robila prvykrat v zivote ovulacny test a vysiel hned z / / ciarkami. Tak som sa tesila jak keby vyhram miliooooooon. Uz len dufať ze o mesiac budu / / ciarky na teste tehotenskom. No ale aka pravdepodobnost je ze to hned vijde?
@bigoci88 juj to ti verím že si sa tešila ja by som sa tešila tiež 😊 no ale možno motyka vystrelí 😄 prajem ti to z celého❤ ... Túžba je veľmi silná to máš pravdu nedá sa to opísať. Ďakujem. Ale asi si to svoje šťastie budem musieť vybojovať ... Neviem prečo to tak je že moje telo má problémy , bola som veľmi smutná aj z tej laparoskopie na ktorú mám ísť. Teraz to beriem tak že musím podstúpiť túto cestu za tým mojim vysnívaným šťastím kvôli niečomu.... Neviem to poriadne opísať. Určite sa všetko deje z nejakého dôvodu. Nemám to všetko podstúpiť bez nejakeho dôvodu. 😕
@matka295 no veru musime v zivote bojovat. Bohuzial nic nam nepadne len tak. Ale mysli na to my sme zeny a sme silne! Zvladneme viac jak si myslime! Ja verim ze uz po tolkej smole sa nam tento rok karta obrati,bocian prileti a budeme si na silvestra uz pripijat detskym sampusom 🙂!
veru ako? my uz sme nedockave...chceme sa s Tebou potesit

@cucuska ani moc nie.som tak priemerny lyziar 🙂 blbo sa lyzuje ked vlastne nikdy nvs ci si tehotna ci nie ale tak podla mna tento mesiac nie tak som sla