Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
Ahojte baby tak folikulometria dopadla asi takto : folikul na ľavom vaječníku znova, tento cyklus ideme bez pregnylu lebo mi nechce rozhádzať cyklus ak vajko dozrieva pomalšie.... Neviem čo si o tom myslieť a čo od toho čakať ale to už je jedno už to nechám na toho hore. Začínam chudnúť. A zmenila som účes ale že úplne 😂
@matka295 krásna si moje 😙😙😙a prajem ti z celeho 💖 aby sa zadarilo zaslužiš si to.
@butterfly333 ďakujem moja 😘.cítim sa teraz lepšie zmena mi len prospeje 🤗
Ahojte dámy. No my po poslednej kontrole hlásime všetko v poriadku a od včera pracujem 🙂 stále čakám kedy odznejú nevoľnosti ale tešíme sa 🙂
A vy čo nové , teda okrem krásnych nových "imidžov" 😉
Jaaaaj som zvedava kedy pride cas na mna...my zatial od januara sa snazime a stale nic...
@cucuska ahoj Zlatko moje teším sa že ste v poriadku pohladkaj zama bruško 😘 áno nový imidž som rada že sa páči. Aj ja som veľmi spokojná. Potrebovala som to veľmi. Dnes na folikulometrii mi povedala gynda že to vyzerá že vajíčko pomalsie dozrieva ale nechce mi rozhodiť cyklus tak teraz bez pregnylu tak uvidíme . Ale že sa máme snažiť normálne a napísala mi nový clostil .... A to som si dala aj dva sáčky denne inofolicu a nič. Už to má ten hore vo svojich rukách minimálne tento cyklus 🙏
@santine jaj takže máš doma pubertiačku 🐒 máš to teda pestré. No my si tiež užívame leto včera sme boli na Šírave ✌️ spiekla som sa statočne ale nevadí 😂 trochu sa .i krúti hlava a boli ma chrbát ten to asi najviac schytal keďže bol nenatretý. Mne už došiel inofolic musím si zajtra kúpiť 😊. Konečne zajtra idem na nechty 👏👌
Baby,mám na predaj partnerský balíček Inofolic20 vrecúšok +folandrol 30 vrecúšok,nový zabalený balíček,kolegyňa už porodila a našla doma,nemá tu účet,tak posúvam ja 🙂 cena 24€
@matka295 no, z tabora prisla po tyzdni so zelenymi vlasmi 🙄 🤐 cely kufor aj s cistymi vecami vysypala do kosa na pradlo, so sluchatkami v usiach visi na mobile... Musime jej klopat pri vstupe do izby a aj tak to nepocuje potom a ze ju desime... a samozrejme sme strasne stari, pozadu a vsetko je nuda 😅 ale inak je zlata, je to sranda s nou. A ked jej pride kamoska, hotovy blazinec. Miznu mi saty, nausnice esteze nohu nemame rovnaku 😠
Baby neviem ako vy, ale velmi registrujem tehotenske bruska a babatka. V obchodoch tehu veci, dupacky, s povzdychom. Velmi by som si este zelala take male zlate mile a nevinne 👶
AHojte. Tak som si Vás rada prečítala. Všetkým Vám držím palce. U nás to už začína naberať prvé pubertĺane výkyvy. Malá ma 10, tak sa tešíme čo nás ešte čaká. Zajtra ju muž berie do BA, aspoň bude mať program, lebo iné nepočujeme že sa len nudí. U nás sa už začala rekonśtrukcia bytu takže naše druhé šťastie privedieme do nového. Jaaaj nech to už je hotové. 🙂
@santine zatiaľ čakám na ovu od včera mam bielkový hlien aj má pobolievaju vaječníky tak uvidím či ovu prebehne 😘 ale na ľavom vaječníku som mala dominantný folikul tak ťahá má zaňho viac.
@cucuska aj ty máš doma čoskoro pubertiačku no pekne. Jaj tak prípravy začínajú 😘 inak sa ako cítiš drahá moja ?
Máte to veselé ako tak čítam 🙂 My sme si zajednali víkendový pobyt, pôjdeme trochu zmeniť vzduch v auguste. A tento piatok oslávime výročie, darček mám už nachystaný, tak som zvedavá či sa bude páčiť

@matka295 ďakujem moja ❤ aj ja ti prajem nech si tehu čím skôr, nech sa to podarí 😉