icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

matka295
6. sep 2017

@cucuska jej tak nech sa v dobre býva v novom 😘. To je dobre že kopká zlato malé 💜. No neboj pomaly nakúpiš čo bude treba. Ale to letí už si o chvíľu za polovicou 😍

cucuska
autor
6. sep 2017

@matka295 Ide to ako voda 🙂 ale veľmi sa z toho teším 🙂
No keďže mi veľmi chutia koláče ide sa k rúre

meissa
6. sep 2017

@cucuska
Kedy sa narodila Emka? Chces vediet co budete mat? 🙂

galaktic
6. sep 2017

@cucuska super, tak nech sa vám dobre býva 🙂
Dnes mi konečne volali, zajtra idem pre papiere a zistím čo a ako

matka295
6. sep 2017

@galaktic super moja konečne tak potom daj vedieť ako a čo tam zistili oki? Držím palce nech to nie je nič vážne 🙏

cucuska
autor
8. sep 2017

@meissa Emka bude mať 10 keď sa narodí. A hej chce vedieť ale ona v tom má jasno, chce ségru tak to bude zaujímavé keď to bude brácho
@galaktic no super, daj vedieť , veľmi som zvedavá ako to dopadne u Teba juuj ale verím že dobre🙏

galaktic
8. sep 2017

No našli mi 5 mutácií, idem na hematológiu v pondelok

meissa
8. sep 2017

@cucuska
Moja dcera bude mat 10 v decembri 🙂
Moja mala by chcela braceka 🙂

cucuska
autor
9. sep 2017

@galaktic A aké? Je to vážne? Dá sa s tým niečo robiť?

matka295
9. sep 2017

@galaktic hádam sa s tým bude dať niečo robiť 🙏 držím palce

butterfly333
9. sep 2017

@galaktic aj ja mám 4 mutácie. 6x MA . Snažili sme sa vyše 3r nič mi hematologička nedala iba železo kedže som anemincka. A že ked sa podarí tehu tak inj. No už sme to vzdali.

luta13
9. sep 2017

@butterfly333 viem, ze mi do tvojho zivota nic nie je, ale preco ste neskusili umele?...Myslis, ze by vam to nevyslo ani touto cestou? (nevyznam sa vobec v tom, ale myslela som vlozenie embrya priamo do maternice)...Ci?...Verim, ze sa este uplne nevzdas, si moc tvrdohlava a velmi tuzis, citala som dlhe mesiace Tvoje prispevky a verim, ze to este budes riesit...Ja Ti to neskutocne prajem a verim, ze Boh vam da do zivota este jedno krasne, zdrave babätko!...Boh Ta zehnaj moja! 🙏😘

butterfly333
10. sep 2017

@luta13 moja aj sme chceli umelne. No ja som sa rozhodla že už bábo nechceme neviem skratka som si to rozmyslela. Teraz som nastupila po operacii do práce tak chcem konečne byt medzi ludmi pracovat a možno ma to chytí znova. No aj vek mám už 38r. Ale dakujem ti za krásne slová.😘

luta13
11. sep 2017

@butterfly333 ja mam 37r. a tuzim este po jednom babätku, ale nie hned, ale az tak za 3-4 roky!...Moj muz ani len pocut...Verim, ze raz ho este spracujem a ukecam na tretie babätko...Verim, ze aj Ty si to este rozmyslis a ked si co-to odpracujes, zatuzis znova a verim, ze vam to vyjde na prvykrat...Budem sa tesit, ked Ta tu znovu uvidim, a ked pridas testik s // budem Ti srdecne gratulovat! 😀

cucuska
autor
12. sep 2017

@butterfly333 po 6 MA ti injekcie dá až teraz ? Ja som ich mala hneď po 2 MA . Prečo toľko čakali ?

cucuska
autor
12. sep 2017

@butterfly333 Ono sa to podarí, keď už vedia čo a ako majú riešiť. Pôjde to 🙂 Ked to na teba príde budem moc moc palce držať 🙂

butterfly333
12. sep 2017

@luta13 dakujem moja ja krásne slová. Kto vie možno sa to raz stane a budu // 😘

butterfly333
12. sep 2017

@cucuska no neviem prečo tak mi povedala hemato že inj až ked budem tehu tiež tomu nerozumiem no je to tak.

brunkova
15. sep 2017

Ahojte dievcata. Nebola som tu uz strasne dlho. Rada by som sa Vam pochvalila ze objavila som si v stredu na teste // ciarky, ale bojim sa, aby to opat rychlo neskoncilo.Mam bolesti, mam pocit akoby ma bolel krcok, alebo nieco tam dole. Dnes pri pohlav.styku som musela stopnut manzela kvoli bolesti. Co to moze byt? K lekarovi idem buduci tyzden.

matka295
15. sep 2017

@brunkova ahoj moja blahoželám v prvom rade 😍. No môže to byť čokoľvek ťažko povedať. Možno ho máš len citlivý kvôli veľkému prekrveniu alebo sa pri styku podraždil. Mykózu nemáš?

nikusiak9
15. sep 2017

@brunkova v prvom rade by som vynechala pohl.styk hlavne orgazmus moze sposobit vypudenie plodu teda stahy maternice

brunkova
16. sep 2017

Dakujem dievcata. Budem vas informovat...

cucuska
autor
17. sep 2017

@brunkova Gratulujem ale asi b som styk vynechala a keď si už mala problémy tak určite.
Super správy //

galaktic
17. sep 2017

Ahojte dievčatá, hlásim sa po dlhšom čase..No chcete sa zasmiať? Mám výsledky z genetiky po 4 mesiacoch a vyšli mi nejaké mutácie po hematologickej stránke, o tom, že vyšetrenie na hemato ambulancii v KE vyšlo v poriadku ani nehovorím...
Tak záver teda bol, konzultovať tie mutácie s hematologičkou..Volám a volám a volám do tej ambulancie, nikto nič.. PO 12 dňoch mi odpísali na mail, že sú do konca roka preplnení, tak ma nemôžu vziať, ak chcem, mám poslať výsledok mailom...Tlieskam
Ako sa máte vy? Píšte čo je nové, nech som v obraze 🙂

cucuska
autor
18. sep 2017

@galaktic ahoj mám výborný kontakt na hamatologiu do Martina, aj ja som tam chodila, tiež mám mutáciu . Je tam veľmi dobrá lekárka, ktorá sa na toto špecializuje a veľmi mi pomohla, len asi máš Martin ďaleko , že ?

brunkova
21. sep 2017

Dievcata, vcera som bola pri dr. kedze som bola dost skoro (tyzden po meskani) nic nevidel iba zvysenu sliznicu. Povedal mi ze bud ms pride alebo tehotenstvo.Zobral mi krv. Zajtra poobede budu vysledky. To cakanie ma ubija...drzte palceky, aby sa mi potvrdilo tehu.

cucuska
autor
21. sep 2017

@brunkova Ahoj. No tak zajtra to príde a už sa bude vedieť 🙂

Super, tak daj vedieť hneď a zaraz. Držím palce

cucuska
autor
21. sep 2017

AHojte. NO ja som bola dnes na poradni a sme OK. Taaak som rada. Ešte ma poslal na hematologiu. a vyzerá to na RÚŽOVÚ 🙂

brunkova
21. sep 2017

@cucuska a blahozelam 🙂 tesim sa s tebou😘

cucuska
autor
21. sep 2017

@brunkova dakujeeeeem