Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
No našli mi 5 mutácií, idem na hematológiu v pondelok
@galaktic aj ja mám 4 mutácie. 6x MA . Snažili sme sa vyše 3r nič mi hematologička nedala iba železo kedže som anemincka. A že ked sa podarí tehu tak inj. No už sme to vzdali.
@butterfly333 viem, ze mi do tvojho zivota nic nie je, ale preco ste neskusili umele?...Myslis, ze by vam to nevyslo ani touto cestou? (nevyznam sa vobec v tom, ale myslela som vlozenie embrya priamo do maternice)...Ci?...Verim, ze sa este uplne nevzdas, si moc tvrdohlava a velmi tuzis, citala som dlhe mesiace Tvoje prispevky a verim, ze to este budes riesit...Ja Ti to neskutocne prajem a verim, ze Boh vam da do zivota este jedno krasne, zdrave babätko!...Boh Ta zehnaj moja! 🙏😘
@luta13 moja aj sme chceli umelne. No ja som sa rozhodla že už bábo nechceme neviem skratka som si to rozmyslela. Teraz som nastupila po operacii do práce tak chcem konečne byt medzi ludmi pracovat a možno ma to chytí znova. No aj vek mám už 38r. Ale dakujem ti za krásne slová.😘
@butterfly333 ja mam 37r. a tuzim este po jednom babätku, ale nie hned, ale az tak za 3-4 roky!...Moj muz ani len pocut...Verim, ze raz ho este spracujem a ukecam na tretie babätko...Verim, ze aj Ty si to este rozmyslis a ked si co-to odpracujes, zatuzis znova a verim, ze vam to vyjde na prvykrat...Budem sa tesit, ked Ta tu znovu uvidim, a ked pridas testik s // budem Ti srdecne gratulovat! 😀
@butterfly333 po 6 MA ti injekcie dá až teraz ? Ja som ich mala hneď po 2 MA . Prečo toľko čakali ?
@butterfly333 Ono sa to podarí, keď už vedia čo a ako majú riešiť. Pôjde to 🙂 Ked to na teba príde budem moc moc palce držať 🙂
@luta13 dakujem moja ja krásne slová. Kto vie možno sa to raz stane a budu // 😘
@cucuska no neviem prečo tak mi povedala hemato že inj až ked budem tehu tiež tomu nerozumiem no je to tak.
Ahojte dievcata. Nebola som tu uz strasne dlho. Rada by som sa Vam pochvalila ze objavila som si v stredu na teste // ciarky, ale bojim sa, aby to opat rychlo neskoncilo.Mam bolesti, mam pocit akoby ma bolel krcok, alebo nieco tam dole. Dnes pri pohlav.styku som musela stopnut manzela kvoli bolesti. Co to moze byt? K lekarovi idem buduci tyzden.
Dakujem dievcata. Budem vas informovat...
Ahojte dievčatá, hlásim sa po dlhšom čase..No chcete sa zasmiať? Mám výsledky z genetiky po 4 mesiacoch a vyšli mi nejaké mutácie po hematologickej stránke, o tom, že vyšetrenie na hemato ambulancii v KE vyšlo v poriadku ani nehovorím...
Tak záver teda bol, konzultovať tie mutácie s hematologičkou..Volám a volám a volám do tej ambulancie, nikto nič.. PO 12 dňoch mi odpísali na mail, že sú do konca roka preplnení, tak ma nemôžu vziať, ak chcem, mám poslať výsledok mailom...Tlieskam
Ako sa máte vy? Píšte čo je nové, nech som v obraze 🙂
Dievcata, vcera som bola pri dr. kedze som bola dost skoro (tyzden po meskani) nic nevidel iba zvysenu sliznicu. Povedal mi ze bud ms pride alebo tehotenstvo.Zobral mi krv. Zajtra poobede budu vysledky. To cakanie ma ubija...drzte palceky, aby sa mi potvrdilo tehu.
AHojte. NO ja som bola dnes na poradni a sme OK. Taaak som rada. Ešte ma poslal na hematologiu. a vyzerá to na RÚŽOVÚ 🙂

@cucuska jej tak nech sa v dobre býva v novom 😘. To je dobre že kopká zlato malé 💜. No neboj pomaly nakúpiš čo bude treba. Ale to letí už si o chvíľu za polovicou 😍