icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

matka295
7. okt 2017

@nikusiak9 áno presne v 12 tt 😊 preto som si vybrala takého odborníka 👍

luta13
8. okt 2017

@matka295 ja mam narodky 18.4. 😉

cucuska
autor
8. okt 2017

@haannka to mi velmi luto. Neboj ono sa to podari. Hlavne sa nevzdavaj. Viem ze je to velmi tazke. Ale hlavne sa nevzdavaj.

cucuska
autor
8. okt 2017

Ahojte aj my cakame ruzovu

matka295
8. okt 2017

@cucuska jej moja tak predsa 😍 blahoželám ❤️

cucuska
autor
8. okt 2017

@matka295 no ze vraj. Ale stale cakam na 4d neboli sme dnes preobjednali nas lebo lekar je chry. Tak na buducu nedelu. Ale vcera som bola u svojho a ze dievcatko. Ale stale cakam na potvrdenie 4D

matka295
8. okt 2017

@cucuska jaj tak uvidíš budúcu nedeľu podľa mňa ti to už len potvrdí 👍

cucuska
autor
8. okt 2017

@matka295 nechame sa prekvapit.

matka295
8. okt 2017

@cucuska hlavne nech sú zdravé tie naše poklady 💚

haannka
8. okt 2017

@cucuska dakujem 😉

cucuska
autor
9. okt 2017

@matka295 to je to naj

@haannka drz sa moc moc ti to želám

galaktic
11. okt 2017

@matka295
@cucuska baby teším sa s vami 🙂
My ideme do CAR, neviem čo mám čakať..
@haannka prajem ti veľa síl a veľa pozitívnej energie, ako ti aj tu baby vravia, nevešaj hlavu, bude to dobré, ani my sa nevzdávame..

haannka
11. okt 2017

@galaktic dakujem a taktiez silno drzim palce nech sa Vam podari...viem co mas za sebou...cely rok to tu s vami prezivam...drz sa a nech je na konci krasny vonavy uzlicek 😉

matka295
11. okt 2017

@galaktic neboj sa moja pomôžu ti verím tomu 🙏💖

cucuska
autor
12. okt 2017

@galaktic same dobre spravy cakaj mojaaa

matka295
15. okt 2017

Ahojte baby moje ako sa máte? Ja dobre pomaličky rastieme, konečne má celkom prešli nevoľnosti a už som oficiálne v druhom trimestri. 26.10 mám odbery na triple testy a 2.11 mám poradňu som zvedavá ako sa naša žabka má.Ten čas do ďalšej poradni sa hrozne vlečie. Už sa neviem dočkať kedy ucítim prvé pohyby. A viete čo baby? Veľmi sa teším na Vianoce neviem čo ma to posledné dni chytilo asi to bude počasím ale možno aj nudou chystám sa vyrobiť si pár ozdôb aby som zabila nudu a čas 😊 tiež už rozmýšľam nad darčekmi pre rodinu aby som toho nemala veľa naraz tak už začnem po troche kupovať no neviem zatiaľ čo 🙄

spolienka
15. okt 2017

Ahojte dievčatá som tu dlho nebola a toť nakuknem a tu koľko radosti juj tak sa z vás teším ze tu tehuľky pribudaju želám vám nech sa vám darí a všetko je tak ako má byť 😘 ja uz som sa zmierila s tym ze my už sa nebudeme snažiť po nasich pokusoch uz sa mam strach ale z každej z vas sa úprimne teším 😀

cucuska
autor
15. okt 2017

Ahojte
No 4D je za nami a všetko je V poriadku. Viktorka je zdravá krásna bambuľka ako jej sestrička.

matka295
15. okt 2017

@cucuska jeeeej už máte aj meno ❤️ to som rada že je všetko v poriadku ❤️

cucuska
autor
16. okt 2017

@matka295 ty ideš teraz kedy?

matka295
16. okt 2017

@cucuska 2.11 mám poradňu a 26.10 idem na odber krvi na triple testy. Strašne sa to vlečie 🙄

cucuska
autor
17. okt 2017

@matka295 to je za par uvidíš. A si PN? Čo porabas doma? Ja mám Emu choru. Takže máme zábavku 😀😀😀

matka295
17. okt 2017

@cucuska áno som PN tak oddychujem upratujem varím idem k sestre k deťom k mame babke a tak podobne. Prežívam do ďalšej poradni 😂

galaktic
18. okt 2017

@matka295
@cucuska v dobrom vám to voľno závidím baby 🙂

matka295
18. okt 2017

@galaktic aj ty sa pridaš o chvíľku 😘. Čo nové?

cucuska
autor
18. okt 2017

@galaktic za chvíľku budeš na tom rovnako

galaktic
19. okt 2017

@matka295 no neviem neviem..ideme na imuno vyšetrenie 3. novembra, tak len čakáme a čakáme furt dookola..

matka295
19. okt 2017

@galaktic ale to čakanie bude stáť za to určite ❤️ strašne silno ti držím palce ❤️

galaktic
19. okt 2017

@matka295 ďakujem moja 🙂
zatiaľ si krátim čas v práci, je celkom zaujímavá a hlavne pre mňa nová, a idem sa už pomaly učiť na skúšky, chcem si ešte dorobiť tituly už keď mám toľko času, haha :D Čiže len zamestnávam hlavu, nič viac.
A môj priateľ bude krstný cca o mesiac, tak sa tešíme spolu aspoň na to.
@cucuska a vy sa ako máte, babinec? 🙂
myslím na vás, na všetky kočky tu z fóra, veď už sme ako mini rodina tu 🙂

matka295
19. okt 2017

@galaktic no tak to je super moja a kde pracuješ? Jeej tak to je krásne budete sa tešiť z krsniatka moja. My už sme tiež vybrali krstních rodičov pre našu žabku už o tom aj vedia 😍 neboj čoskoro sa aj vám zadarí som si istá 🙏