Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
Ahojte aj my cakame ruzovu
Ahojte baby moje ako sa máte? Ja dobre pomaličky rastieme, konečne má celkom prešli nevoľnosti a už som oficiálne v druhom trimestri. 26.10 mám odbery na triple testy a 2.11 mám poradňu som zvedavá ako sa naša žabka má.Ten čas do ďalšej poradni sa hrozne vlečie. Už sa neviem dočkať kedy ucítim prvé pohyby. A viete čo baby? Veľmi sa teším na Vianoce neviem čo ma to posledné dni chytilo asi to bude počasím ale možno aj nudou chystám sa vyrobiť si pár ozdôb aby som zabila nudu a čas 😊 tiež už rozmýšľam nad darčekmi pre rodinu aby som toho nemala veľa naraz tak už začnem po troche kupovať no neviem zatiaľ čo 🙄
Ahojte dievčatá som tu dlho nebola a toť nakuknem a tu koľko radosti juj tak sa z vás teším ze tu tehuľky pribudaju želám vám nech sa vám darí a všetko je tak ako má byť 😘 ja uz som sa zmierila s tym ze my už sa nebudeme snažiť po nasich pokusoch uz sa mam strach ale z každej z vas sa úprimne teším 😀
Ahojte
No 4D je za nami a všetko je V poriadku. Viktorka je zdravá krásna bambuľka ako jej sestrička.
@matka295 ďakujem moja 🙂
zatiaľ si krátim čas v práci, je celkom zaujímavá a hlavne pre mňa nová, a idem sa už pomaly učiť na skúšky, chcem si ešte dorobiť tituly už keď mám toľko času, haha :D Čiže len zamestnávam hlavu, nič viac.
A môj priateľ bude krstný cca o mesiac, tak sa tešíme spolu aspoň na to.
@cucuska a vy sa ako máte, babinec? 🙂
myslím na vás, na všetky kočky tu z fóra, veď už sme ako mini rodina tu 🙂

@nikusiak9 áno presne v 12 tt 😊 preto som si vybrala takého odborníka 👍