icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

cucuska
autor
25. okt 2017

@mishicca tak predsa soda bikarbona neklamala 😃😃😃 gratulujeeem budes mat parik super

mishicca
25. okt 2017

Dakujem..spracovavam to...pravdupovediac skoro som sa rozplakala...partner s8 robi srandu zzo mna jak mi skysol usmev.... pomaly sa zmierujem... hlavne ze je OK...len mam nejaku cystu 2.5 cm na placente... bude sa to len sledovat. Ine sa neda robit

cucuska
autor
2. nov 2017

Ahojte babule. Ako sa máte? Dušičky sú za nami A november tU. Ja som už začala pomaly kupovať vianočné darčeky takže pomaly schovávam po byte aby EMKA nič nenašla 😆

matka295
3. nov 2017

@mishicca tak budete mať párik gratulujem 😍. No verím že ťa cysta zmizne silno držím palce 😚

matka295
3. nov 2017

Ahojte baby tak ja sa mám dobre tiež rozmýšľam pomaly nad darčekmi hlavne pre synovca a neter. Mala je v poriadku pekne si kopká ❤️ včera som bola na poradni tak len na malú chvíľku mi ju dr ukázala na ultrazvuku tak som videla ručičku a prsteky a ukazivala mi dr ako jej pracuje žalúdok ako pije plodovku, všetko bolo v poriadku tak ďalšiu poradňu mám 28.11 kde mi dr povedala že budeme robiť veľký ultrazvuk tak sa teším možno aj nejakú peknú fotku chytíme 😍 a 13.12 idem do Košíc do Šace na ďalší ultrazvuk (tuším by to mal byť morfologicky). A dúfam že mi už potvrdia pišuľku 😂😍 nech už môžme niečo chystať kupovať a tak 👍

luta13
7. nov 2017

@mishicca Gratulujem k syncekovi (aj ked si sklamana), no ako pisu zienky, budes mat parik (o tom som vzdy ja snivala - mat parik a mam 2 pisulakov) a tatko bude hrdy na synceka 😉...Prajem este krasny zvysok tehulkovania, uzivaj vsetko 😀

luta13
7. nov 2017

@matka295 Prajem Ti, nech Ti na moje meniny (13.12) potvrdia Tvoje vysnivane dievcatko...Pohladkaj brusko za mna a ked budes po velkom utz. (28.11.), hod nam fotku do Ducha na teste, alebo mne do IP, nech sa tesim s Tebou 🙂

cucuska
autor
7. nov 2017

Ahojte Dobré ranko. Tak opäť buntosim. Kríze kríze A kríze. Mala nedá V brušku spinkat3☺ pekne má na to pripravuje na ten jej prichod☺☺☺

matka295
7. nov 2017

@luta13 Ďakujem ti drahá. Dám vedieť ako som dopadla. Foto pridám určite aj sem do skupiny 👌. Ale pošlem ti aj do správy. Pohladkala 😚

matka295
7. nov 2017

@cucuska ahoj cucus drahá moja tak ja veru tú nespavosť poznám 😂 občas je to strašné hlavne keď mi treba ráno niekam ísť 😏 a celý deň som ako mechom udreta. 😒

mishicca
7. nov 2017

Zeny a to som si myslela, ze tak skoro nespavostou trpim len ja :D pri malej som to mala az v nejakom 8. mesiaci tak pre mna je to nove 🙂 a to idem s malou dnes k logopedicke (odkedy chodime do skolky- kokceme :'( ) maly je tiez culy, ale tak da sa to uz porovnat s malou. Nic neprehana krpec 🙂

matka295
7. nov 2017

@mishicca ja nespím poriadne asi od začiatku tehotenstva 😶. Takže pomaly som si už aj zvykla 😂 čo to bude v treťom trimestri keď bude všade tlačiť a kopať 😂

cucuska
autor
17. nov 2017

Ahojte. No úspešne som po poradni 🙂 Všetko je v poriadku . úspeŠne sme začali II trimester. Malá kopká a že vraj má veeeľmi dlhé nohy 🙂 Tak sa tešíme. Máme cez 1 kg a pekne rastieme a priberáme . A vy ako čo nového ?

matka295
17. nov 2017

@cucuska teším sa drahá 😘

cucuska
autor
17. nov 2017

Malo tam byt III. Trimester ☺☺☺ A ešte niečo veeeelmi sa tešíme na Vianoce

matka295
17. nov 2017

@cucuska aj ja sa teším moja na Vianoce jasné že nám došlo že tretí trimester 😂 a ako plánujete sviatky stráviť?

cucuska
autor
20. nov 2017

@matka295 doma a pohromade ☺ dnes som si kúpila zástery lebo hneď mám špinavé tričká na bruchu ☺

matka295
20. nov 2017

@cucuska vieš že dnes keď som robila cesto na knedle tak som si aj ja zababrala tričko rovno na bruchu 😂🤷

danka92
22. nov 2017

Ahojte baby patrila som medzi Vás a dnes už mám doma tohto krásneho synčeka Tomaska narodil sa 30.10.2017 s mierami 54cm a 3620g dňa z máme viac ako tri týždne a krásnych 4,5kg. Všetci ho veľmi ľúbime. Prajem Vám čo sa vám ešte nezadarilo aby to čím skôr prišlo nech máte už aj vy svoje vytúžené bábätko.

galaktic
22. nov 2017

@danka92 Blahoželám, krásny chlapček 🙂

Baby moje, aby ste si nemysleli, stále sem nakuknem ako sa máte a čo máte nového, a ako tak pozerám už som tu asi len ja ostala ,,mimo hru´´.
Teším sa s vami všetkými z vašich pokladov, u nás je momentálne ťažké obdobie, je to rok čo nám zomrel drobček a tak to na mňa nejak celé zasa doľahlo..😢

mishicca
22. nov 2017

Damy ja prave po poradni...v bruchu mam maleho macka takmer 800 gramoveho. Mozem sa rozlucit s minibabatkom. Mala mala cez 4 kg ked sa narodila...takze dufam, ze viac ako 4.5 kiloveho neporodim...
@galaktic je mi to luto...uvidis o chvilu aj tebe bude dopriate take duhove babatenko 🙂

matka295
22. nov 2017

@galaktic moja musí to hrozne bolieť viem že ťažko nájsť slová útechy 😇 no ver že sa všetko na dobré obráti a ty sa budeš tešiť z tehotenstva a z bábätka ❤️ verím tomu že to tak bude len to chce ešte čas.

matka295
22. nov 2017

@mishicca tak to je riadny valibuk. Mne sa posunul termín poradne na 30.11 tak som zvedavá ako sa má naša žabka ❤️

matka295
22. nov 2017

@danka92 krásne bábätko blahoželám z celého ❤️ a prajem hlavne zdravíčko 😘

danka92
22. nov 2017

@matka295 Dakujem pekne

linda81
23. nov 2017

@galaktic ahoj...aj ja som mimo hru a momentalne uz ani nic neplanujeme...a este aj nejako strasne unavena zo zivota ...

cucuska
autor
23. nov 2017

@galaktic ahoj.stále na teba myslím a stále neprestávam dúfať že už čoskoro to príde a ty sa konečne dočkáč . Veľmi ti držím palce a myslím na Teba

cucuska
autor
23. nov 2017

@matka295 prečo sa ti to posunulo?
Ja priberam a priberam a bruško už mám naozaj bruškaté. Idem až 14,12. A končím PN apotom šup na dovolenku a potom už na MD Ako rýchlo sa to blíži

matka295
23. nov 2017

@cucuska ideš na dovolenku pred materskou? No ide doktorka niekde na konferenciu či kde. Od akého týždňa sa ide na materskú? Poraď troška 😉. No moja veď už aj máš právo na bruškate bruško 😍. No konečne sa to začalo u mňa rýchlejšie posúvať. Polovica tehotenstva je tu 🤗

cucuska
autor
24. nov 2017

@matka295 hej idem este na dovolenku a potom na matersku. Na MD sa ide 6 tt pred pôrodom. Jaaj babule ja uz budem na buduci tt za 30 tt ale toideeee ako voda..tesim sa na Vianoce . Uz nech to je a po Vianociach balim tasku a som pripravena hihihi