Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
Dakujem..spracovavam to...pravdupovediac skoro som sa rozplakala...partner s8 robi srandu zzo mna jak mi skysol usmev.... pomaly sa zmierujem... hlavne ze je OK...len mam nejaku cystu 2.5 cm na placente... bude sa to len sledovat. Ine sa neda robit
Ahojte babule. Ako sa máte? Dušičky sú za nami A november tU. Ja som už začala pomaly kupovať vianočné darčeky takže pomaly schovávam po byte aby EMKA nič nenašla 😆
Ahojte baby tak ja sa mám dobre tiež rozmýšľam pomaly nad darčekmi hlavne pre synovca a neter. Mala je v poriadku pekne si kopká ❤️ včera som bola na poradni tak len na malú chvíľku mi ju dr ukázala na ultrazvuku tak som videla ručičku a prsteky a ukazivala mi dr ako jej pracuje žalúdok ako pije plodovku, všetko bolo v poriadku tak ďalšiu poradňu mám 28.11 kde mi dr povedala že budeme robiť veľký ultrazvuk tak sa teším možno aj nejakú peknú fotku chytíme 😍 a 13.12 idem do Košíc do Šace na ďalší ultrazvuk (tuším by to mal byť morfologicky). A dúfam že mi už potvrdia pišuľku 😂😍 nech už môžme niečo chystať kupovať a tak 👍
Ahojte Dobré ranko. Tak opäť buntosim. Kríze kríze A kríze. Mala nedá V brušku spinkat3☺ pekne má na to pripravuje na ten jej prichod☺☺☺
Zeny a to som si myslela, ze tak skoro nespavostou trpim len ja :D pri malej som to mala az v nejakom 8. mesiaci tak pre mna je to nove 🙂 a to idem s malou dnes k logopedicke (odkedy chodime do skolky- kokceme :'( ) maly je tiez culy, ale tak da sa to uz porovnat s malou. Nic neprehana krpec 🙂
Ahojte. No úspešne som po poradni 🙂 Všetko je v poriadku . úspeŠne sme začali II trimester. Malá kopká a že vraj má veeeľmi dlhé nohy 🙂 Tak sa tešíme. Máme cez 1 kg a pekne rastieme a priberáme . A vy ako čo nového ?
Malo tam byt III. Trimester ☺☺☺ A ešte niečo veeeelmi sa tešíme na Vianoce
Ahojte baby patrila som medzi Vás a dnes už mám doma tohto krásneho synčeka Tomaska narodil sa 30.10.2017 s mierami 54cm a 3620g dňa z máme viac ako tri týždne a krásnych 4,5kg. Všetci ho veľmi ľúbime. Prajem Vám čo sa vám ešte nezadarilo aby to čím skôr prišlo nech máte už aj vy svoje vytúžené bábätko.
@danka92 Blahoželám, krásny chlapček 🙂
Baby moje, aby ste si nemysleli, stále sem nakuknem ako sa máte a čo máte nového, a ako tak pozerám už som tu asi len ja ostala ,,mimo hru´´.
Teším sa s vami všetkými z vašich pokladov, u nás je momentálne ťažké obdobie, je to rok čo nám zomrel drobček a tak to na mňa nejak celé zasa doľahlo..😢
Damy ja prave po poradni...v bruchu mam maleho macka takmer 800 gramoveho. Mozem sa rozlucit s minibabatkom. Mala mala cez 4 kg ked sa narodila...takze dufam, ze viac ako 4.5 kiloveho neporodim...
@galaktic je mi to luto...uvidis o chvilu aj tebe bude dopriate take duhove babatenko 🙂

@mishicca tak predsa soda bikarbona neklamala 😃😃😃 gratulujeeem budes mat parik super