icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

galaktic
15. feb 2017

@cucuska tak tak,bojujeme spolu ďalej všetky lebo chceme mať spoločnú termínovku, to preto 😉 nehovoríš zle, idem do mesta, kašlem dnes na učenie😀 super nápad ten výlet, my už dlhšie máme vyhliadnutý pobyt ale na Oravu, asi je načase ho rezervovať

mokoo
15. feb 2017

@cucuska ahoj ja som zaspinila iba raz uplne bleducko ruzovo, proste ten liek mi absolutne nesadol bez neho mi je omnoho lepšie, tam ani nejde o unavenost, ta je doteraz ale o depresivne nalady,nezaujem okolia, placlivost, uzkostne stavy...

cucuska
autor
15. feb 2017

@galaktic ideme na rovnaký termín dámy. A bude nám veselo. Ja dnes umieram. Ako vždy 2DC ale vidím to tak že od nedele manžel tras sa 😂😂😂😂😂😂

cucuska
autor
15. feb 2017

@mokoo ved jasné telo ti dá najavo čo je pre neho správne 😁

mokoo
15. feb 2017

@cucuska kolko sa snazite o druhe mimi?🙂

cucuska
autor
15. feb 2017

@mokoo len mesiac toto bol len prvý pokus 😀

sevcikovaanna
15. feb 2017

baby pridavam sa aj ja ....nejako to po potrate vobec nejde:(

cucuska
autor
15. feb 2017

@sevcikovaanna ako dlho sa už pokúšate?

sevcikovaanna
15. feb 2017

@cucuska ahoj 6mesiacov...predtym to bolo hned...

matka295
15. feb 2017

@bigoci88 bodaj by vystrelila 😂

matka295
15. feb 2017

@blackcat8885 ahoj vitaj medzi nami a držím palce 😊 nech to čoskoro príde

matka295
15. feb 2017

@galaktic nezúfaj ďalší cyklus ďalšia nádej 😉 ono to raz príde.... Určite 😘 aj ja ti držím veľmi palce🙏

matka295
15. feb 2017

@ikonica ahoj moja som rada že si aj v tejto skupine 🙂 držím palce a budeme bojovať spolu 😘

matka295
15. feb 2017

@mokoo ahoj držím palce aby si mala bezproblémové tehu 🙂 prajem ti nech ťa všetko zlé obchádza až do úspešného konca ❤

matka295
15. feb 2017

@cucuska no asi všetky chceme mať rovnaký termín 😊 no tak tak daj zabrať manželovi poriadne 😂

matka295
15. feb 2017

@sevcikovaanna ahoj nezúfaj ono to určite raz príde 😘 budeme tu d tebou prežívať každú chvíľu snaženia😇 ideme v tom s tebou 😉

cucuska
autor
15. feb 2017

@sevcikovaanna ja som po prvom MA 6 mesiacov A po druhom 12 mesiacov teraz som zvedavá kedy to príde 😀😀😉

cucuska
autor
15. feb 2017

@sevcikovaanna neboj príde to čoskoro. Všetky sa dočkáme 😀
@matka295 no všetky A čím skôr nech sa dočkáme

ikonica
15. feb 2017

@mokoo no mne ho dal nejako 'preventivne'... nemala som ziadny problem... tal mi ho hned vo st rtom tyzdni, kedy este ani na sone nic nebolo vidiet... mozno kvoli veku a aj kvoli tomu, ze sa nam zadarilo az po 10 mes.... kto vie... ja som aj vahala, ci ho brat, lebo hned po prvej tablete ma priserne bolela hlava ale potom uz pohodicka.. naladovost minimalna.. a. ozno keby som ho nebola brala, tak je babo este tu.... to uz mi nik nepovie.... ja som sa bala brat ho ale aj nebrat ho....nakoniec som ho brala... mala som neskor aj male spinenie v case ms, ale nic vazne.... kto vie co sposobilo, ze sa babo neudrzalo... neviem.... ale ak sa nam znova zadari, tak uz ho asi nebudem brat len tak preventivne.. len ak by sa objavil nejaky problem....

ikonica
15. feb 2017

😉

ikonica
15. feb 2017

@matka295 to bolo tebe 😉

ikonica
15. feb 2017

@mokoo asi som ti neporadila, ale asi daj na svoje pocity.. ak ti je bez neho lepsie a nemas nijaky iny problem, tak ho neber.... vysadenie snad nebude mat negat. ucinok... tazko povedat....

sevcikovaanna
15. feb 2017

@cucuska bolo to tazke vysporiadat sa so stratou rastol vo mne vytúžený chlapcek a ako keby strata nebola vsetko boli komplikacie po potrate...človek ma pocit že je v zlom kruhu

cucuska
autor
15. feb 2017

@sevcikovaanna hej viem presne ako sa cítiš. Poznám ten pocit. Ja ďakujem že mám malú A teraz to asi preto beriem inak. Keby som ju nemala asi by som bola stále zúfalá neviem. Uvidíš podarí sa a dopadne ho veľmi dobré.

galaktic
15. feb 2017

@matka295 ďakujem, aj ja ti držím palce, nech všetko dobre dopadne 😉

mokoo
15. feb 2017

@matka295 ahoj dakujem ti velmi pekne, velmi si ma potesila 🙂💝

mokoo
15. feb 2017

@ikonica dakujem celkom dost si ma ukludnila, no ono uz nemam ziadne tazkosti od kedy som vysadila okrem toho ze ma trosku sem tam pobolieva podbrusko a som unavená, ale to je asi dost časté, držím ti velmi palce, teda vsetkym co snazilkuju 💕😉

mikimi
16. feb 2017

Ahojte kočeny ja sa pridám ku vam som po potrate a už je najvyšší čas opäť snaženia sa ale voľako sa nedarí držím vam všetkým palce aby sme do mesiaca každá jedna z nas našla na teste to čo čakáme 😊

galaktic
16. feb 2017

@mikimi Ahoj, držíme palce 😉

nabasty1
16. feb 2017

No zienky ja som uz teda riadne nedockava, kedy uz zacnem testovat...plodne obdobie sa uz konci,este aspon 12 dni vydrzat a ide sa na vec...som velmi zvedava, uz teraz ;)