Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
baby pridavam sa aj ja ....nejako to po potrate vobec nejde:(
@sevcikovaanna ako dlho sa už pokúšate?
@cucuska ahoj 6mesiacov...predtym to bolo hned...
@blackcat8885 ahoj vitaj medzi nami a držím palce 😊 nech to čoskoro príde
@sevcikovaanna ahoj nezúfaj ono to určite raz príde 😘 budeme tu d tebou prežívať každú chvíľu snaženia😇 ideme v tom s tebou 😉
@sevcikovaanna ja som po prvom MA 6 mesiacov A po druhom 12 mesiacov teraz som zvedavá kedy to príde 😀😀😉
@sevcikovaanna neboj príde to čoskoro. Všetky sa dočkáme 😀
@matka295 no všetky A čím skôr nech sa dočkáme
@mokoo no mne ho dal nejako 'preventivne'... nemala som ziadny problem... tal mi ho hned vo st rtom tyzdni, kedy este ani na sone nic nebolo vidiet... mozno kvoli veku a aj kvoli tomu, ze sa nam zadarilo az po 10 mes.... kto vie... ja som aj vahala, ci ho brat, lebo hned po prvej tablete ma priserne bolela hlava ale potom uz pohodicka.. naladovost minimalna.. a. ozno keby som ho nebola brala, tak je babo este tu.... to uz mi nik nepovie.... ja som sa bala brat ho ale aj nebrat ho....nakoniec som ho brala... mala som neskor aj male spinenie v case ms, ale nic vazne.... kto vie co sposobilo, ze sa babo neudrzalo... neviem.... ale ak sa nam znova zadari, tak uz ho asi nebudem brat len tak preventivne.. len ak by sa objavil nejaky problem....
😉
@cucuska bolo to tazke vysporiadat sa so stratou rastol vo mne vytúžený chlapcek a ako keby strata nebola vsetko boli komplikacie po potrate...človek ma pocit že je v zlom kruhu
@sevcikovaanna hej viem presne ako sa cítiš. Poznám ten pocit. Ja ďakujem že mám malú A teraz to asi preto beriem inak. Keby som ju nemala asi by som bola stále zúfalá neviem. Uvidíš podarí sa a dopadne ho veľmi dobré.
Ahojte kočeny ja sa pridám ku vam som po potrate a už je najvyšší čas opäť snaženia sa ale voľako sa nedarí držím vam všetkým palce aby sme do mesiaca každá jedna z nas našla na teste to čo čakáme 😊
No zienky ja som uz teda riadne nedockava, kedy uz zacnem testovat...plodne obdobie sa uz konci,este aspon 12 dni vydrzat a ide sa na vec...som velmi zvedava, uz teraz ;)

@cucuska tak tak,bojujeme spolu ďalej všetky lebo chceme mať spoločnú termínovku, to preto 😉 nehovoríš zle, idem do mesta, kašlem dnes na učenie😀 super nápad ten výlet, my už dlhšie máme vyhliadnutý pobyt ale na Oravu, asi je načase ho rezervovať