icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

spolienka
18. feb 2017

Tak sa k vám pripájam dievčatá začíname sa znovu snažiť 40 skoro na krku 2 MA za sebou ale nadej že sa to podarí a všetko bude ok to mi nechyba 😀

haannka
18. feb 2017

@spolienka drzim palce a idem s tebou 😉

ivankalaco
18. feb 2017

@bevab Ja mám 43 rokov a čakám bábätko..vek je iba číslo 🙂

bevab
18. feb 2017

@ivankalaco a podarilo sa rychlo ?

ivankalaco
18. feb 2017

@bevab v podstate áno..prvý krát minulý rok sme sa začali snažiť v máji a v júni som už mala // čiarky , ale v 11 týždni som mala MA a teraz sme sa začali snažiť v novembri a v januári sme už mali // čiarky..

bevab
18. feb 2017

@ivankalaco super. My sme zacali malinko skusat v januari, ale nic nevyslo. Teraz vo februari sme boli doost intenzivny pocas vyratanych plodnych dni 🙂 a aj predtym. Tak veelmi dufam a prajem si dve ciarocky na testiku. Ms mam dostat 27.2

ivankalaco
18. feb 2017

@bevab Držím ti palčeky, nech sa ti to čo najskôr splní ❤

bevab
18. feb 2017

@ivankalaco aj ja drzim, nech vsetko dobre dopadne a o tych 8 mesiacov drzis kradny balicek. 🙂

bevab
18. feb 2017

@ivankalaco krasny balicek

ivankalaco
18. feb 2017

@bevab Ďakujem ❤ Aj niečo berieš na podporu otehotnenia?

bevab
18. feb 2017

@ivankalaco nie nechcem. Dufam, ze to pojde prirodne. Len vitaminy, kys.listova atd. Ak nie tak si vravim, ze to tak malo byt.Ty si brala nieco ?

ivankalaco
18. feb 2017

@bevab Prvý krát kyselinu listovú a Shatavari kapsule a teraz druhý krát Inofolic Combi a Shatavari kapsule 🙂 ale nie dlhodobo..

evellin26
19. feb 2017

Ahojte, pridavam sa tiez k Vam, a dufam ze februar bude uspesny 🙂

n1colette
19. feb 2017

Chcela by som verit, ze to, ze "zena otehotnie lahsie po biochemickom tehu, lebo maternica je kvazi pohnojena" je nepisane pravidlo.. ale mam 4 dni do MS a testy su zatial biele 😒 minuly mesiac som mala biochemicke
Ake mate skusenosti vy?

galaktic
19. feb 2017

@bigoci88 možno práve toto je chyba že tak veľmi chceš a všetko tomu podriaďuješ...poznám x prípadov čo sa prestali sústrediť na tú jedinú vec a zadarilo sa. Ja tiež veľmi chcem a najlepšie hneď teraz ale keď to nejde tak čo mám robiť?...Nechávam to na osud..

bigoci88
19. feb 2017

@cucuska ja som to mala včera dostať a zatiaľ nič. Držte mi prosím prosím palčeky !

nikusiak9
19. feb 2017

@bigoci88, a ktory DPO si? testy si neskusala?

cucuska
autor
20. feb 2017

@bigoci88 juuj to by bolo super . Nech len nechodí a nechodí.

@evellin26 Ahoj 😀😀

Aky ste mali víkend?

galaktic
20. feb 2017

@cucuska Ahoj, my sme boli plesať, inak nič moc, učenie a učenie. A ty? Už pracujete? ☺

@evellin26 Ahoj, to všetky dúfame, drž sa ☺

mishicca
20. feb 2017

Dnes je p9ndelok..v nedelu mam dostat. Odvcera megabolave prsia...ako vzdy pred MS. Takze ku mne Rusi pridu na navstevu s urcitostou....

kristinenka
20. feb 2017

tak dnes som mala dostat MS a ta nikde. test uuuplne biely. Priznaky na MS nemam, ale nemam ani bolave prsia. 22 idem na preventivku k lekarovi, gyndosovi, tak mozno mi povie viac...

haannka
20. feb 2017

Ahojte...tak ja od dnes femoden a clexane...mesiac pauzy...od buduceho mesiaca hadam posledne uspesne ivf

spolienka
20. feb 2017

@haannka a clexane maš z akeho dôvodu? Ked sa možem spýtať

haannka
20. feb 2017

@spolienka no pri obidvoch tehu som mala problémy s krvným zrazeninami...takže asi preventívne 😉

spolienka
20. feb 2017

@haannka lebo ja na warfaríne a vraj až po potvrdení teh.mám príst na výmenu po clexane tiež mam problemy so zrazeninami ale tiez som počula ze by som mohla pichať už aj pri snažení tak teraz si vyber jeden doktor tak a druhý inak

haannka
20. feb 2017

@spolienka ja mam len to najnizsie clexane 0.2...a ty kedy ides do toho? Uz?

spolienka
20. feb 2017

@haannka my od včera 😀 😀 tak uvidíme ako to víde lebo predošle teh.nevyšlo na prvý krát a velmi skoro aj skončilo

bigoci88
20. feb 2017

@cucuska vyzera to nadejne 🙂

haannka
20. feb 2017

@spolienka uz stimulujes?

cucuska
autor
20. feb 2017

@galaktic Ahoj samozrejme na plné obrátky 😁😁😁😁
@bigoci88 hej ?už si testovala?