Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
@bevab Ja mám 43 rokov a čakám bábätko..vek je iba číslo 🙂
@ivankalaco a podarilo sa rychlo ?
@bevab v podstate áno..prvý krát minulý rok sme sa začali snažiť v máji a v júni som už mala // čiarky , ale v 11 týždni som mala MA a teraz sme sa začali snažiť v novembri a v januári sme už mali // čiarky..
@ivankalaco super. My sme zacali malinko skusat v januari, ale nic nevyslo. Teraz vo februari sme boli doost intenzivny pocas vyratanych plodnych dni 🙂 a aj predtym. Tak veelmi dufam a prajem si dve ciarocky na testiku. Ms mam dostat 27.2
@bevab Držím ti palčeky, nech sa ti to čo najskôr splní ❤
@ivankalaco aj ja drzim, nech vsetko dobre dopadne a o tych 8 mesiacov drzis kradny balicek. 🙂
@ivankalaco krasny balicek
@bevab Ďakujem ❤ Aj niečo berieš na podporu otehotnenia?
@ivankalaco nie nechcem. Dufam, ze to pojde prirodne. Len vitaminy, kys.listova atd. Ak nie tak si vravim, ze to tak malo byt.Ty si brala nieco ?
@bevab Prvý krát kyselinu listovú a Shatavari kapsule a teraz druhý krát Inofolic Combi a Shatavari kapsule 🙂 ale nie dlhodobo..
Ahojte, pridavam sa tiez k Vam, a dufam ze februar bude uspesny 🙂
Chcela by som verit, ze to, ze "zena otehotnie lahsie po biochemickom tehu, lebo maternica je kvazi pohnojena" je nepisane pravidlo.. ale mam 4 dni do MS a testy su zatial biele 😒 minuly mesiac som mala biochemicke
Ake mate skusenosti vy?
Dnes je p9ndelok..v nedelu mam dostat. Odvcera megabolave prsia...ako vzdy pred MS. Takze ku mne Rusi pridu na navstevu s urcitostou....
tak dnes som mala dostat MS a ta nikde. test uuuplne biely. Priznaky na MS nemam, ale nemam ani bolave prsia. 22 idem na preventivku k lekarovi, gyndosovi, tak mozno mi povie viac...
Ahojte...tak ja od dnes femoden a clexane...mesiac pauzy...od buduceho mesiaca hadam posledne uspesne ivf

Tak sa k vám pripájam dievčatá začíname sa znovu snažiť 40 skoro na krku 2 MA za sebou ale nadej že sa to podarí a všetko bude ok to mi nechyba 😀