icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

babymaminka
8. sep 2016

@gajdosovci krásne čiarky gratulujem aký to je testik

gajdosovci
8. sep 2016

@nela1984 dakujem, potichu sa tesim... Aj ja tebe gratulujem...

nikolienko
8. sep 2016

@crazy_girl1 ak mozem do toho vstupit, ja keby som sla testovat opät tak znova jedine pepino testy, cyklus kedy to nevyslo neukazal nic ziadnych duchov a na ten kedy sa podarilo ukazal prvu velmi slabulilinku na 7dpo a peknu viditelnu na 9dpo, kazda sme indivindi ale ja ho mozem iba odporucit 😉

crazy_girl1
8. sep 2016

@nikolienko ďakujem krásne. Mám ho doma už polroka, dúfam, že budúci týždeň bude využitie a príjemné prekvapko 😉👶🏼

babymaminka
8. sep 2016

@crazy_girl1 vieš popravde Netusim ja som v prvom tehu robila dr.max keďže som vtedy o pepine netušila a bol iba duch videla som Ho len ja a šla som na gyndu tam že nic nevidno z gyndy rovno do lekarne kúpiť digi test a bolo to jasné

crazy_girl1
8. sep 2016

@babymaminka a kedy si ho robila? Kolko dni po? Ja skusim ten Pepino, a keď si nebudem istá 10 dpo, tak kúpim digi. S ovulačným digi testom som bola veľmi spokojná, jediný mi ukázal, kedy mám OVU 😉

babymaminka
8. sep 2016

@crazy_girl1 popravde uz neviem bolo to v úplnom začiatku no vieš aj každé tehu je iné a aj uhniezdenie trvá inak kým začne vylucovat hcg no digi je uz istý nepoznam nikoho koho by sklamal kedy teda chceš robiť testik 😉?

crazy_girl1
8. sep 2016

@babymaminka budúcu stredu, keď nepríde mrcha. Ak ju dostanem, tak opäť odkladám o mesiac. Dúfam, že ho použijem ešte do dátumu spotreby. 😂😂😂

babymaminka
8. sep 2016

@crazy_girl1 takže pred nebudeš testovať až v datum mrchy Ano?ja Mam.dostať štvrtok piatok rozmýšľam či má.vôbec význam skvor testovať...

crazy_girl1
8. sep 2016

@babymaminka skôr isto nebudem, lebo viem, že žiadna palička tam nebude... som ešte len 5 dní po ovulácii, ak nie 4 🙂 Ktovie, kedy sa to vajíčko nakoniec vykotúľalo... Takže ja určite až v deň mrchy, čo bude 11 dpo. To sa rozhodne a reálne by už mohlo aj niečo ukázať 😉 Modlím sa len, nech nedostanem červenú!!!

babymaminka
8. sep 2016

@crazy_girl1 ja som Dnes 6dpo ak nepocitam den ovulacie no ty máš potom dostať červenú neskvor ako ja predsa...

crazy_girl1
8. sep 2016

@babymaminka, nie, nie.. mám dostať v stredu podľa kalendára, ide však o to, že ja mám ovuláciu neskôr, posunutú až na 19-ty deň, a cyklus mám 27-dňový, preto mi to takto divoko vychádza. 😉

gajdosovci
8. sep 2016

@babymaminka dakujem.. je to Rapiclear..

matik7
8. sep 2016

Babulky, vcera som si robila test (10DPO) nieco sa mi tam marilo..test uz nemam ale foto v mobile pozeram zo vsetkych stran..namyslam si to? Alebo je tam mini takmer neviditelny dusik? Asi potrebujem pocut, ze tam nic nie je aby som to vymazala a nedivala sa na to kazde dve minuty😂

kakatulik
8. sep 2016

@matik7 no mne sa tam nieco mati a to sa moje oko ani velmi nenamaho.... 🙂

kotatko1232
8. sep 2016

@matik7 nenamyslas je tam nieco😉

nela1984
9. sep 2016

@matik7 daco sa mi tam tiez mari

nela1984
9. sep 2016

@crazy_girl1 mozem sa spytat?to mavas vzdy ovu na 19dc a cyklus len 27 dnovy? Ci len teraz sa posunula?lebo to by si mala len 9 dnovu lutealnu fazu a to je dost malo na to aby sa mohlo uhniezdit.ja som mavala bezne ovulaciu na 20 dc ale vzdy sa mi o to predlzil cyklus.lutealnu fazu mavam 13 dnovu...(tzn 20+13=33 dnovy cyklus)

modrykoniar
9. sep 2016

Vidno?

nela1984
9. sep 2016

@modrykoniar daco tam je.je to ruzove?kolko si dpo?

modrykoniar
9. sep 2016

@nela1984 no je to ružové, ja neviem kolko som dpo, včera mala prísť ms. pri malom mi vyšli čiarky až na 33 DC teraz som 30DC.

nela1984
9. sep 2016

@modrykoniar tak super🙂 nech pekne silnie

crazy_girl1
9. sep 2016

@nela1984, fuha, netuším ako to je. Každý mesiac mám cyklus 27-28 dňový, vždy ako hodinky. A teraz, keď som si robila DIGI ovulačný test, tak počas štandardného plodného obdobia mi nič neukázalo, až na 18-19 dc sa ukázal smajlík 🙂 (mala som ten Clearblue), takže počítam s tým, že ju mám zrejme takto vždy posunutú. Uvidím, či, kedy, a ak vôbec príde menzes, ale mala by som mať budúcu stredu. Tým pádom by som mala tú luteálnu fázu 10-dňovú (18 dc plus 10 - 28 dní)

babymaminka
9. sep 2016

@modrykoniar ja to tam vidiiiiiiiiiim 😀

modrykoniar
9. sep 2016

@babymaminka normálne je to lepšie vidieť ale cez foťák slabota 😀

babymaminka
9. sep 2016

@modrykoniar dockala si sa dnes je kolko dpo?a akynto je testik?

modrykoniar
9. sep 2016

@babymaminka no včera mala prisť ms som 30DC, je to ladymax, teším 😀

martinaj
9. sep 2016

@modrykoniar ten fialovy test je ladymax?

modrykoniar
9. sep 2016
martinaj
9. sep 2016

@modrykoniar to je mamatest. Ladymax si uplne ine 😉