Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@babymaminka 🙂 😉 ty nezbeda, dooobre, tak vydrž!!!
@vanda12345 ani nevies ako sa drzim no stale je este skoro 😒 musim sa na vikend zamestnat nech nato nemyslim lebo ma klepne 😀
@vanda12345 dakujem uz len sa dockat rana .. hej ak je tak prve snazili dlho predlho skoro 3 roky.
@crazy_girl1
Rano hodim test som velmi zvedava
@babymaminka zlatko, kiežby to vyšlo. Netreba na to myslieť a upínať sa, keby náhodou, ale ja vyvolávam pre nás snažilky dúšikov už teraz ... 😉 🙂
@hennyinnsbruck ked uz ja,čo na duchov neverim,nieco vidim tak to je na dobrej ceste..vidim na tom lady max...
@nivea777 ja som take ruzove za cely cas snazenia este nevidela😁 jaj rano je tak daleko😯
@hennyinnsbruck kolko dni mas do MS? mozno uz aj digi by ti ukazal a mas to istejsie ako nahanat duchov..
@nivea777 buduci tyzden mam dostat mam medzi 32/36dni takze tazko povedat. . 10teho bola naposledy.digi mam doma v rakusku sme na svk. Ak rano bude silnejsi je to jasne. V nedelu by som potom digi urobila.
@hennyinnsbruck tak,hcg rastie obden..neviem kedy si robila hentie testy.. nevydrzis do nedele? to by si mala obden a bolo by to jasne..ale nevylucujem ani to,ze rano bude silnejsia..predsa ranny moč
@nivea777 dnes som ich robila. . Kolo obeda .Najprv mamatest kedze som nanho vela negat pocula a 1x v zivote ruzovu druhu ciarku videla utekala lady max kupit😂aj tam ruzova ciarka.
Rano urobim jeden a uvidim co tam bude. .hadam bude o kusok silnejsi
@babymaminka a co teda planujes?
@hennyinnsbruck tak snad uz si sa dockala
@vanda12345 hadam veru hej. .
@vanda12345 snazim sa vydrzat este nie lebo budem sklamana viem to...
@hennyinnsbruck ver tomu vsetky sme tam nieco videli a uz by aj na case bolo no nie??
@babymaminka ved chapem a co teda cim sa zamestnas co planujes cez vikend?
@vanda12345 jaj tak to myslis 😀 budem sa naplno venovat dcerke budeme asi stale von a asi s nou budem chodit aj poobede spat nech ma nesvrbia prsty 😀 😀 😀
@babymaminka wow super plan to mas a ma byt pene takze vonku vam bude fajn panecky snad aj ja budem mat taku trpezlivost aj ked vravela som si ze tento mesiac ano no tak snad 🙂
@vanda12345 hlavnebsi drzme prsty podpora robi vela 🙂
@babymaminka tak tak preto sme tu vsetky aby sme sa podporili poradili a tak takze snad bude vsetko ako ceme 🙂
@hennyinnsbruck myslim ze je to tam 👍
@babymaminka dúfam, že si vydržala, snažilka moja a bol dník bez testu 🙂 😉
@adusik8 no vidím, vidím 🙂 super nech len tmavne 😀
@modrykoniar dufam bo kamoska ma uz strasi ze pomaly tmavne ze ona mala tmavsie 😀 ale zase bola 35dc a ja len 31dc dnes
@hennyinnsbruck Dobre ranko , no co ? si v tom? co dnesny test ?
@rula robila a neni tmavsia! Bola som o 2 hej cikat a o 6tej robila.neviem asi tie slov maju ruzovych duchov stale neviem😔zazraky sa asi nedeju .spodny ranny
@hennyinnsbruck je cistobiely..skus o dva dni rano.. nejak to vydrz dva dni netestovat..a necikaj pred tym lebo ten moč o 2 bol silnejsi ako o 6

@babymaminka dobre dievca 🙂