Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@nivea777 uz nebudem testovat
@nela1984 no vydrzim
@hennyinnsbruck tak ja ti nechcem brat nadej..ale ja som taka ze nedavam nadeje ked na teste nic nevidim..to budetym ze neverim na duchov..ale to neznamena ze nie si tehu..je mozne sa vajicko teraz uhniezduje..
@nivea777 ja tiez neverim na duchov ale za ten cas co testujem som take este nemala.nerobim si nadeje pockam ci pride a uvidim.
@hennyinnsbruck moja kym neni mrcha tak stale tu je nadej moc ti drzim prsty tolko cakania mas za sebou inak citis sanejak inak ci ako na mrchu alebo vobec nijak?
@vanda12345 dakujem. . Ja v utorok uz tampony kupila lebo som divne pocity mala.aj vcera.dnes bradavky citim. Test som robila koli tomu ze sa mi 2 pupaky vyhodili a tie mavam len pri ovule. Tak sa necham prekvapit.
@hennyinnsbruck cistobiely určite nieje.sut tam slaby dusikovia
@kotatko1232 blbo sa to fotilo volnym okom to je vidno . .ale teraz pockam den dva alebo az do stredy.
@kotatko1232 ja duchov nevidim... spravi test neskor..alebo az ked bude meskat MS a uvidi... boli tu testy kde boli viditelne // a Ms aj tak babam prisla.. preto radsej nedavam nadej..
@hennyinnsbruck ja si tiez myslim ze tam nieco je,len ja som tiez mala problemy zachytit to mojim Sonymobilom,napr.dcerin Samsung foti lepsie.A tiez som mala problem s ranymi testami nakolko cikam kazde 2-3hodky v noci.Takze poobedne som mala vzdy trochu silnejsie do cca 29-30DC pokial to ze fakt uz bolo konecne normalne vidno.Uvidis o den-dva.
@hennyinnsbruck modlim sa za Teba aby Ti test tmavol, uzi si vikend, nemysli na to, prajem Ti pohodu a pokoj cmuk
@rula dakujem . .za chvilu ideme segre vecer naspät do ibk. . Narocny den to bude. .
@crazy_girl1 ano vydrzala a rano som skoro urobila no udrzala som sa a bezala rychlo cikat 😀
@babymaminka supeeer 🙂 😉 už to dlho nepotrvá, nebojkaj.
Takze dnes 18dpo teplota 37.3 a takyyyto testik...poslednyyy uz sa tesim...a to nemam ziadne priiznaky okrem velkeho bruska.juchuuuuu
@rula
@simisk
@babymaminka
@kotatko1232
@nivea777
Dievčence moc držím palce. Ja mám síce cca 3dni do mrchy ale určite viem že z tehu nič nebude. Tak sa aspon teším vám čo sa to tak krásne podarilo. Nech všetko ide dobre 😄. No a nám čo nie horsa na nové snaženíčko.
@mausy21 waw tak toto je ta prava dialnica , Aleluje, Misicka blahozelam, straaasne sa s Tebou tesim, som stastna, ze ste s manzelom prijali tretie dieta,nech Vas Pan Boh pozehnava, da Vam silu a radost. cmuk cmuk
Dufam,ze @hennyinnsbruck pojde za Tebou do mamickovskej skupiny
@mausy21 taketo krasne kolajnicky majovecka nasa 😉 silnenie ciarok uz budem zbytocne priat tak uz len do stastneho konca 😉
Mne byva zle ale nevraciam, brucho mi vidno, som unavena a vecer ma niekedy trosku bolia prsia, inak nic 😊
1DC som smutna
@modrykoniar nemala si pozitivny test 😒 ? Dosla mrcha 😔 ?
@babymaminka mala asi 3. Dosla po 3 dnoch meskania a to som tak verila :( dufam ze aspon tebe to vide a posles mi pozitivnu energiu lebo smoklim
@modrykoniar nieje vsetkym dnom koniec no viem si predstavit ako sa citisnach ja mam dnes 6 dni do mrchy a uz teraz sa bojim 2hy den ma boli podbrusko take tlaky aj krize a mam biely vytok no to sa asi velmi sledujem cize to ani nicomu neprikladam radsej lebo sa bojim sklamania...

@hennyinnsbruck este nic nemi stratene aj ja som mala bledsi test rano ako predchadzajuci den poobede a na dalsi den stmavol.nechcem ti davat falosne nadeje.mozno to nebude tvoj pripad.ale vydrz tie dva dni ako ti radi
@nivea777. A budes na istom