Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@modrykoniar mrzi ma to.vyjde nabuduci mesiac.uvidis
@mausy21 no vidiis
@mausy21 gratulujem moja 😉
@butterfly333 dakujem.a ty si ako natom????
@mausy21 ja nič moja som 31dc ovu bolaneskor tak aj ta hnusoba bude meškat,už nemeriam tak ani neviem ale na tehu sa necítim a viem že zas príde no čo už asi mi nieje sudene mat dalšie dieta. 😒
@modrykoniar neboj bud mesiac to dame🙂
Vidim ze nas sklamanych a smutnych je tu dost.ja som vcera kupila ovulacny test a skusime sa riadit podla neho.len ta veta na pribalovom letaciku ma metie ze: nespoliehajte sa na tento test a hlavne ze na krabi ke je napisane vysokocitlivy ovulacny test 🙂. Tak uz neviem ako zistit ovu 🙂 🙂.
@kakatulik to uz som skusala len problem je v tom ze spanok by pred meranim mal byt aspon 3,5h a kedze ja stavam k malej niekolko krat za noc takze podla toho sa tiez tazko orientuje.niekde som citala aj doktor mi to potvrdil ze vtedy sa ta teplota pohybuje rozne a neda sa to urcit. ☹
@mausy21 gratulka veliká 😉😊 Už len nech pekne rastiete a ste zdraví 🙏
baby mna tak boli vajecnik co cca pred 3 mesiacmi som bola s nim v nemocnici ale vraj nic s nim netreba ale ak neprestane mam prist ty kks nase zdravotnictvo ma byt aj ovu ale ze dost to boli a ja cem babo a neviem ci toto nemoze nejak brzdit 😖
@mausy21 krasny testik gratulujem velmi!!!!
@mausy21 ja som uz gratulovala ale kludne este raz a len to naj naj prajem 🙂
baby mala ste niektora nieco take ze ma byt ovu hlien az tak nie je ale lavy vajecnik ma strasne boli ale strasne
@vanda12345 ja by som isla lekarovi ak ta to tak moc boli....aspon budes kludnejsia, ak ti povie ze je to rastucim folikom..
@nela1984 dikes to uvidim ako sa bude vyvijat
Poobedie skusim este ebayovsky tehu test
@hennyinnsbruck poobede moč nie je taky koncentrovany...je dost mozne ze poobede tam nebude ziadna ciarka,,ale nie je to 100%tna podmienka..ja by som radsej pockala dorana
@nivea777 aj to je pravda. . Rano by bolo lepsie asi
@hennyinnsbruck uz vydrz..ciarka tam je.. zajtra sprav digi..alebo ked chces,digi mozes aj poobede,je to celodenny test
@nivea777 ano ???? Juj teraz si mi dala chrobaka do hlavy😂😂😂😂
@hennyinnsbruck nie nie nie vobec :D mylim sa :D .. ja s nim osobne skusenosti nemam,kedze chlap mi povedal ze to je zbytocne ked mi uz tyzden meskala MS a ciarky pekne..ale baby pisali ze to je celodenny test,aj na pribalovom letaku to je napisane..podla mna kludne mozes aj pocas dna...
@hennyinnsbruck ja myslím je to jasné 😉gratulujem

@babymaminka velmi ti to prajem nech su to priznaky. Mna bolelo podbrusko skoro kazdy den no nic nebude na jar bude v lete 🙂