Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@vanda12345 a nerobia sa ti cysty na vaječníku??? lebo oni spôsobujú veľkú bolesť...
@katka1601 ahoj aj ja som začala testovať ovulku ovulačnými testami tak som zvedavá či sa mi to tento mesiac zadarí..budem držať palce
@hennyinnsbruck tiez si myslim, ze je to jasne, ciarka je dobre viditelna. Gratulujem 🙂
Baby zajtra alebo v utorok sa chystam testovat ktore testy su podla vas spolahlive a nerobia len nepravdivych duchov nech viem ake kupit dakujem 😉
@babymaminka a ktory den si DPO?
@vilma30 dnes som 9dpo tak vobec neviem kedy robit do mrchy je 5 dni dnes
@babymaminka a nechces radsej pockat tych 5 dni a bude to iste. Viem, ze je to fakt tazke. A aj keby si nevydrzala, tak pockaj aspon do toho utorka. Co som sa tu docitala na MK, tak mamatesty duchuju aj ked nie si tehu, tak ten by som vynechala, ale dost pozitivnych reakcii som nasla na pepino.
@vilma30 no na mamatesty som to tiez citala no do utorka to snad este dam len mam cestu dnes do lekarne mala ochorela tak by som kupila lebo tak skoro sa asi z domu nedostanem... ja som pocula aj nejaky lady max netusis o nom nieco?
@babymaminka akurat tu citam o tom lady max a same pozitivne reakcie. Dokonca jednej 5-6 dni pred mrchou ukazal ducha a bola tehotna. Ja viem, ze je to priam nepredstavitelny vykon, ale ja by som pockala tych 5 dni. Ja som momentalne 4DPO a 9 dni do mrchy a testovat budem az ked mi nahodou bude meskat.
@hennyinnsbruck gratulujem🙂digi ti isto ukaze
@vilma30 akurat pozeram ten je dr max ten lady max ten som pouzila aj pri dcerke a hned mi ukazal ducha vtedy bolo to pred mrchou este tak skusim kupit ten a budem sa snazit vydrzat aj ked je to strasne tazke musim vydrzat prvy moj ciel bol vydrzat vikend 😀 😀 😀
@nela1984 rano urobim digi . .chcela poobedie ale bojim ze neukaze predsa rano je koncentr moc. . .a mam len 1. Tu su sakra drahe. .
@hennyinnsbruck ja si myslim, ze je to tam ;) drzim palce
Baby, ja sa k vam pridavam, doma mam rocneho, ale chceme druhe..len kojim a nemam este MS, tak sanca dost mala. Ale zacala som si merat tento mesiac BT..
Ahojte🙂 mam lieky na ovulaciu lenze dnes som 35 den od poslednej mrchy a mrcha nikde stale. Dva dni mi meska zatial. Test som robila minulu stredu neukazal nic. Tehotenstvo nevylucujem kedze mnohym ukazalo druhu ciarku po tyzdni meskania. Snazime sa 15 mesiacov takze moznemu tehu by som sa potesila velmi.
Mojej kamoske ukazalo ducha az ked jej mrcha meskala 10 dni. 🙂 Nie je to bezne, ale stava sa.
Ja chcem byt tehotnaaaaa. 😀
@hennyinnsbruck supeeeer grtaulujem 🙂 🙂
@butterfly333 dakujem moja tak som mimo. Skoro 3roky to trvalo. . Tak sa tesim dufam vsetko pojde ako ma
@hennyinnsbruck velmi ti to prajem a želám všetko dobre nech dopadne ja už vyše dva roky no mám tu najhoršiu mutáciu MTHFR T677C Homozygota a ešte dalšie no moja hemato,mi nič nedala a baby radili že mala by som si pichat už pred snažením inj,tak zajtra volám novej hematologičke nech sa mi pozrie na výsledky,Takto sa nám nezadarí nikdy.
@hennyinnsbruck super 🙂 musí to byť neopísateľný pocit po tak dlhej dobe snaženia

Dievcata prosim vas o radu. Tento mesiac som prvykrat merala BT a skusala som aj ovu testy. Ani jedenkrat sa nezafarbili uplne. Myslite ze ovu prebehla? Prikladam graf. Dakujem😃