Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@crazy_girl1 vyzera to nadejne zeby ten digi ovu smejkovy pomohol ak sa nam nezadarilo buduci cyklus ho kupujem 😀 drahy pride z rakuska presne na plodne dni 😀 😀 😀 😀
@babymaminka trošku som sa sekla, až v stredu mám dostať ms... Aj tak v utorok testujeme? Kočky, máte skúsenosť, že vám 10-11 dpo už na teste dačo ukázalo???
@babymaminka ja som mala taký hustý biely po ovu až do teraz no a dnes taký priesvitný natah.s trochou ružovej krvi
@babymaminka verím, že to vyjde, ale keby náhodou... Isto kupuj 😉😜
@butterfly333 no uvidime co nam tie biele prinesu 😀 mozno mi do piatka aj natahovaci pride 😀 no sa bojim toho piatka ako cert kriza 😒
@crazy_girl1 myslim ze budeme nahanat duchov no mozme aj duch je nadej ako taka neistota 😒
@babymaminka ja nie ja som si už za dva roky zvykla že ms vždy príde 😉
Baby mozno sa budete smiat ale ja som po ovu mala taly sen ze sa do mna vryvali spermie kopec spermii vsade kde sa len dalo a vyhrala to chlapcenska spermia bolonto presne 5dpo a na druhy den prislo to hnede spinenie asi som uz chora no manzela to pobavilo 😀 😀 😀 😀
@butterfly333 myslim ze aj ja by som si uz zvykla po takom case asi by ma to zacalo aj psychicky troska no ale stale si poviem raz toho surodenca snad malej doprajeme 😉
@babymaminka kiežby tam aspoň nejaký mikro dúšik bol. 🙏🙏🙏 Minulý mesiac som si práveže myslela, že mám príznaky, dokonca som pár dní po ovu mala 3 dni vkuse taký ružovo-biely výtok, a to som čítala, že býva uhniezďovací... Ale prišls mrcha a bolo po nádeji. Teraz nemám žiaden príznak.
@crazy_girl1 tak mozno bez priznakov to nakoniec vyjde 😉 ja si dam vino ked dojde mrcha a pojdem spat 😀
@babymaminka mne zase pred par tyzdnami volala kamoska, ze sa jej so mnou snivalo. Vravela, ze som k nej prisla na navstevu s babom. S dievcatkom... 👶🏼❤️ kiezby to bola coskoro realita. 🙏🙏🙏
Mam otazocku...je 4dnove spinenie pred ms zavazna vec? Ale len take slabucke, nie je to ani na intimku..
@babymaminka ja neviem co urobim, ale bez slzicky to nebude... Nechapem, ako je mozne, ze sa nepodari, ked mas ovu, v ten den sa ide na to 😉 a ste zdravi obaja. Musi v tom byt cert alebo co tomu brani??? 😢
@crazy_girl1 ja pojdem ku gynekologovi to urobim nech on nieco so mnou robi 😀 😀
@lucka8787 ja som to mávala často, raz mi gynekológ povedal, že to nie je nič závažné, ale dal mi niečo na preliečenie. Myslím, že sa nemusíš báť, ak by sa to opakovalo, vybehni k nemu....
@babymaminka vieš čo, mňa čakajú v októbri kúpele, tak uvidím, či budem mať čas tam skočiť.
@crazy_girl1 takze tak dni sa vlecu ako slimak a ked pride den D tak to nebude vytok co bude v gatkach asi od strachu a respektu 😀
@crazy_girl1 my sme splodili dcerku v stane v nenormalnej horucave lialo sa z nas tak rozmyslam ze by sme sli niekam do sauny 😀 vela som citala o tom teple pre spermijky 😀 😀 😀 😀
@babymaminka zajtrajšok mi rýchlo ubehne, lebo idem do Bratislavy, ale utorok bude deň D. Pre obe 😉😜 Ideme na to hneď ráno? Ja vstávam celkom skoro 😋
@crazy_girl1 ano hned rano urcite 😉 zajtrajsok mi tiez ubehne pridu nasi idu na kontrolu do nemocnice k nam do mesta tak vecer nejako uz prezijem 😀
@babymaminka faaakt? Ja som práveže myslela, že teplo neprospieva bojovníkom. Aj urológ môjmu drahému odporucil, ze ma obmedzit horucu sprchu a tesne boxerky ci nohavice, kde je doslova "dusno" 😂😜😂
@crazy_girl1 mozno ze jednorazove teplo prospeje 😀 😝
@babymaminka tak to ano, treba kuť železo za horúca 😘😉😂 Uvidíme, dúfam, že nebudeme sklamané, ale na druhej strane nie je všetkým dňom koniec. 😜 ty už máš doma aspoň bambuľku krásnu 😘
Tak baby mne prave dorazila mrcha 😓 tak verim ze dalsi cyklus sa podari. Kto je na tom rovnaku a s kym pokracujem v snazilkova dalej? Baby musi sa nam to podarit!
@crazy_girl1 mavam to uz dlhsie ale nejak som to neriesila a doktorka mi aj pri prehliadke povedala ze je vsetko ok...my sme teraz zacali uz naplno ale rozmyslam ci si nedam zobrat krv na hormony preventivne...no nic ved este sme len na zaciatku tak zatial neriesim..
@slniecko26 ahoj, mne ma dorazit o 3 dni... Este je nadej, ale myslim si, ze budem snazilkovat dalej... Tak si držme päste 😉
@lucka8787 jasne, preventivne by som sa jej na to spytala na dalsej prehliadke. Ja som si tiez pred snazenim dala vziat krv, aby som vedela ci som ok. A vyzera to, ze som... Hadam to coskoro pride 😉
@crazy_girl1 tak ti drzim palce aby ti uz mrcha neprisla!

@nivea777 ano taky biely mam no neviem teda uvidime radsej si nic nenahovaram... k3d mam cierne gatky vtedy je to dost viditelne 😀 no ja ked som mala vytok tak tesne pred ms teraz je ton8 dni pred v podstate