Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@slniecko26 ďakujem za podporu. Príznaky žiadne, tak to nevidím ružovo... Dám isto vedieť. Aj nieco uzivas?
@crazy_girl1 ja beriem len Femibion co mi lekarka odporucila. A ty co beries?
@slniecko26 ja tiež Femibion 😉 Kočky chvália aj Inofolic, tak neviem. Mne kamoska odporucila Femibion a digi ovulacny test. Otehotnela na šupu 😉 Tak som zvedavá, čo ja... V stredu má prísť mrcha, ale dúfam, že nebude...
@adusik8 kedy si mala ovu??? Myslím, že to vyzerá pozitívne... Ak si mala neskôr ovu a menzes nemáš doteraz, čiarka môže byť slabšia...
@crazy_girl1 24.8 bola ovu a mrchu nemam ani priznak ze by chcela prist
@adusik8 waw, tak to bude tam! 😉 Svagrinej sa pomalsie vylucoval tehu hormon, v 3. tyzdni jej test este nic neukazal, tusim az v 6-7.tyzdni, takze mozes byt tiez ten pripad. 😉😊 Myslim, ze mozem gratulovat 😘
@crazy_girl1 ja som 4t+6 dnes takze je mozne ze v stredu to by malo byt 5t+1 uz bude silnejsia 😉 dakujeem :-* v stredu pridam dalsiu fotku potom 😉
@adusik8 oki, tešíme sa na fotoooo... Nech je už koľajnička výraznejšia. Kedy chceš ísť gynekológovi?
@adusik8 je to tam gratulujem 🙂
@crazy_girl1 no v stredu uz zavolam chcela som pockat kym bude bit srdiecko pri malej som bola v 5tt a bol este vak prazdny takze ma objednal o tyzden ...teraz si myslim ze tam pojdem tak v 7tt a uz bude vidno aj srdiecko 🙂
@adusik8 dobre rozmyslas, to ti uz asi rovno aj tehu knižku dá 😉 Držím päste, nech je všetko v poriadku.
@jajoda a co mas pravidelne ? Co dr ?
@slniecko26 ahoj ja som 3DC, no dajak ma to tentokrat vzalo, prilis som verila, urcite to pride, len sa uz neviem dockat
@babymaminka no sledujem ta a verim teraz ze sa pri tebe nemylim a zajtra to tam bude 🙂
Dnes som 5d po ovu, teplota klesla o 0,3 stupňa, mám biely naťahovací hlien. Mohol by to byť nejaký dobrý náznak? 🙂 som strašne netrpezlivá, začínam mať všetky príznaky tehu, ale psychyka je nevyspitateľná 🙂 Testovať budem až za nejakých 5 dní
@crazy_girl1 knizku asi nie pri malej mi dal az v 12tt myslim 🙂 ale dakujeeem :-*
@jajoda ja som mala včera na 11dpo natahovací hlien aj s trochou ružovej krvi dnes už nič.
@butterfly333 😀😀😀
baby mozno otazka od veci ale ked mate ovu hlien tak cely den??ja napr ked to bolo ono tak najviac po velkej potrebe??ked som mala mirenu nic som neriesila tak ten hlien bol total natahovaci teraz taky ee ach jaj aj ked stale skusame cely mesiac obden a mrcha az koncom bud tyzdna 23 tak uvidime
@nikushka2521 posledné dva cykly som mala ms presne na 29 deň, zo začiatku to boli aj 40-dnové cykly. Konečne sa mi toustálilo. Skúšala som tento mesiac robiť ovu testy, ale ani jeden krát mi neukázalo úplne silné čiarky. Začala som merať teplotu a podla tej ovu mala prebehnúť. Budem sa sledovať ďalej, tak som zvedavá.
@modrykoniar ja som na tom podobne, 2DC a tiez som prilis verila😔
baby myslíte, že je skoro vidieť bábo v 6+6tt ? boli sme na kontrole 5+6 tt a bol len gestačný vačok.
@babymaminka tak som robila test tú sobotu (22 DC) a nič tam nebolo :/ ty si vydržala do dnes?

@nikushka2521 ja som vysadila vo februari