icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

mausy21
12. sep 2016

@nivea777 mrchu som mala mat 6.9 ja neviem...och hadam to bude v poriadku..strasne sa bojim baby.ale citala som tu ze to moze byt aj tym ze sa zvacsuje maternica...ach jaj

souhait
12. sep 2016

@babymaminka v pohodeee, nebola som si istá 🙂 tak ja mám dostať mrchu vo štvrtok 🙂 a testovať skúsim až ked bude asi meškať... taaak lebo človek sa teší, ociká ten papierik, čaká a čaká a nič :/ potom som z toho len smutná..

dominini
12. sep 2016

@mausy21 ja by som isla hned do nemocnice ako by som zbadala hnedy vytok alebo krv ... nech sa na mna pozeraju co zbytocne stresujem ale je mi to jedno hlavne by bolo nech je malicke ok...

bubu1983
12. sep 2016

@mausy21 áno, môže to byť aj tým ... hlavne nemaj strach - ten tomu moc neprospieva (viem, že sa mi to hovorí, ale skús to) ... neuvažovala si nad návštevou gyn? alebo len zavolať na gyndu - sestričky vedia tiež perfektne poradiť, hm?

bubu1983
12. sep 2016

@dominini súhlasím aj s tebou ..hnedý výtok alebo silná krv nie je príznakom ničoho dobrého. No počula som, že jemná svetlá krv ešte nemusí nič znamenať - môže to byť spôsobené zahniezďovaním oplodneného vajíčka.

martinaj
12. sep 2016

@mausy21 urcite utekaj k doktorovi...... normalne to nieje

mausy21
12. sep 2016

@bubu1983
@dominini no skusim zavolat ale povie mi ze mam prist.a to sa mi teraz nijak neda ledze som v praci a este bez auta.dufam ze to bude dobre ked nie vecer letim na pohotovost

mausy21
12. sep 2016

@martinaj fakt?akoze neni toho vela len nagatkach take dva fliacky.nebudu kukat na mna jak na debila?

bubu1983
12. sep 2016

@mausy21 za skúšku nič nedáš ... každopádne by som asi mala tiež strach ako ty a určite by som to tak nenechala ...

vanda12345
12. sep 2016

@mausy21 moja drzim prsty aby to nic zle nebolo

katkup
12. sep 2016

baby vidim ducha alebo...? dakujem za akukolvek odpoved

crazy_girl1
12. sep 2016

@souhait mne ma prist mrcha v stredu, ale chcela by som sa testnut uz zajtra 😉 Uff, držme si päste.

nivea777
12. sep 2016

@mausy21 ak mas intimku tak si daj a lepsie odsledujes ci je toho vela..ak len dve bodky tak to nemusi byt nic vazne. Hlavne sa nestresuj,nepomaha to babu..

modrykoniar
12. sep 2016

@katkup no aj ja ho vidim 🙂

bubu1983
12. sep 2016

@katkup slabulinký, ale je vidno...bolo by dobré skúsiť moč zajtra ráno...možno to bude silnejšie, držím palce 😉

ejuska2586
12. sep 2016

@katkup Vidiet tam nieco...

martinaj
12. sep 2016

@mausy21 mne doktorka povedala, ze radsej sa prehnat a byt za debila. Nemas doma duphaston? Alebo sa skus vypytat z prace.

souhait
12. sep 2016

@crazy_girl1 tak to nás je tu veru viacej v podobnej situácií 🙂 mne by mala prísť vo štvrtok, ale snáď nepríde 🙂 kedy budeš testovať? držím ti tiež päste

dominini
12. sep 2016

@bubu1983 ale mausy je uz v 5tt, to uz zrejme nieje uhniezdovanie.. viem ze niektory lekari tvrdia ze kym je len hnedy vytok je to ok, ale ja by som neriskovala .. za to ze by som isla nic nedam ...
@mausy21 drz sa, a neboj sa ze by sa na teba pozerali ako na debila ty sa na nich mozes vykaspat dolezita si ty a tvoje malicke ked raz nemas istotu tak tam chod radsej skor ako neskoro.. ozaj by mi bolo ukradnute ako na mna pozeraju hlavne nech ma prehliadnu a budem mat pokoj ze je vsetko ok..

souhait
12. sep 2016

@katkup aj ja tam vidím dačo 🙂 moje boli doteraz že uuuuplne biele, ale tuto dačo je 🙂

dejna20
12. sep 2016

@kakatulik ja som si dals vitex itak aj ked mam progacu vela sa mi to furt nezdalo. Ale neviem co mi pomohlo. Len tu lf som mala kratku.
Moja jedina rada je nedat na unavu materialu a moržovať every day 😂😂😂

bubu1983
12. sep 2016

@dominini keď to 5tt má potvrdené lekárom, tak ok...ak to však nie je potvrdené, tak to môôže byť kľudne posunuté...môže byť 3-4tt - podľa toho, kedy bola ovulka....ale ako píšeš ani ja by som to radšej nepodceňovala a išla k lekárovi ... chrústik je najdôležitejší

crazy_girl1
12. sep 2016

@souhait zajtra ráno by som chcela skúsiť tyčinkový, či sa ukáže aspoň mini duch 😉 v stredu mám dostať mrchu, kiežby neprišla... potom by som koncom týždňa vyskúšala digi tehotenský test. Uvidíme, ty chceš kedy skúšať, či už si?

kakatulik
12. sep 2016

@dejna20 co znamena moržovať every day .... 😀 😀 😀

martinaj
12. sep 2016

@bubu1983 az po uhniezdeni ukaze tehu test tehu a ona mala pozitivny takze uhniezdovanie to nieje....

dejna20
12. sep 2016

@kakatulik ze bez prace nie su kolace 😂

kakatulik
12. sep 2016

@katkup ja tam vidim peknu ruzovu ciarku 🙂

dejna20
12. sep 2016

@mausy21 ahoj ja som mala spinenie pri prvom v 6,10 aj 16tt
V podtsate nejak nezistili z coho to bolo, cistil mi naposledy potom niecim krcek maternice a potom sa to uz neopakovala, brala som do 13tt duphaston.
Teraz som zacala spinit 6+3, ale to mi nasiel hematom, na ten je len kludovy rezim.
Mezditym som mala jedno bioch tehu. Dva dni po termine ms som zacala spinit a potom krvacat a hned to teda aj odislo, ale to aom mala aj normal pichanie ako pri menzese

souhait
12. sep 2016

@crazy_girl1 jaaj, potom mi daj vedieeet 🙂 som zvedavá a držím palce.. no ja som skúsila "od nudy" v sobotu, to bolo 22DC, ovu som bohužial tento mesiac nesledovala, lebo sme boli na dovolenke, ale snažili sme sa od 11-15 DC :D taak hádam prebehla.. no a v sobotu ten test bol uuplne bielunký :/ tak neviem, najbližšie skúsim asi ked vo štvrtok nepríde....

andrejta
12. sep 2016

@mausy21 chod pre istotu k doktorovi. Vraj moze byt spinenie aj v case predpokladanej menstruacie, tak to moze byt aj z toho. Ale ja by som sla