Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@jajoda ja tiey to iste ale aj teplota mi tento cyklus skace hore dolu cize ovu asi ani nebola... min mesiac bola krasne nechapem
@kakatulik no my kym sme sa odhodlali k prvemu tak sme boli spolu uz dost dlho. Tak prisla na rec aj svadba, ze teda v lete to dame. To bol sept/okt vtedy a ze dietaaz potom. Ale sme si povedali, ze vsak skusime sa jeden mesiac nechranit, ved ja uz som mala 30 tak hadam tak plodni nie sme a sup boli sme 😂 svadba sa odlozila az ked mal maly rok a mesiac 😂
@jajoda
@nivea777 dovolim si nesuhlasit.som druhy krat tehotna a pri oboch razoch sa zacali priznaky 5 dni po ovulacii nevravim ze uz bolo vajko uhniezdene ani ze sa produkoval uz hcg ale tehu priznaky to mozu byt.telo zacina produkovat po ovulacii hormon progesteron ktory je zvyseny sice aj pred menzesom a telo nemusi byt tehotne ale vo vyssej miere sa zvysuje ked k oplodneniu dojde...tento hormon sposobuje pocit nafuknutia, tazkosti s travenim, nadmernu unavu, citlivost na pachy..vsetky tieto symptomy mozu byt povazovane aj za pms no ja osobne som tieto vsetky a este x dalsich priznakov mala len vtedy ked som bola tehu.a takisto aj spominany vytok ktory tu baby popisuju ako biely husty je tiez prvym priznakom tehu, sposobuje ho zase zvyseny estrogen.v tehotenstve totizto nie za vsetky priznaky moze hcg ale aj tieto dva spominane hormony ktore su v tele kazdej zeny....
@mausy21 ahoj mne také špinenie začalo 8.8. hned som išla ku gynekologičke a na další den sa mi to špinenie rozbehlo až tak že som normálne začala krvácat ☹ doktorka skonštatovala, že išlo o samovolný potrat. Budem na teba velmi mysliet aby sa ti nič podobné nestalo a všetko bolo dobré!!! Ja by som ale asi išla k lekárke. Mne zobrala aspon krv ale na sone nebolo ešte nič vidiet. Digi test mi 5.8. ukázal 2-3. Držím palce!!!!
@matik7 tak musim sa nejak znovu nastartovat, ale sklamanie je velke
Ach jaj, dnes je to 13 den od dobratia duphastonu a mrcha stale nikde. Tehu nie som na 100%,lebo cakam na vysledky z genetiky. Už to bude 6 týždnov a ešte nie su vysledky. Asi ma caka dalsia vyvolavacka ☹
@tinka881 to si poslednu tabl zobrala pred 13dnami??
@slniecko26
ja som presne to iste zazila min. mesiac, skusame znova 🙂 drzim palce!!!
baby ja vás všetky obdivujem ... čaká nas vyšetrenie u gyn na potvrdenie tehu, ale ak nebudeme v poriadku asi to nezvládnem ... ste silné a klobúk dolu pred vami...ozaj
@mausy21 😯😯😯juj dufam to nic neni!!!! Ja tiez trpnem pri kazdej bolesti brucha dufam nepride
@hennyinnsbruck estresuj sa ano respekt je fajn ale nie stres a ver ze vsetko ako ma byt aa hlavne dopadne to na vybornu 🙂
@katkup presne skúšame a dúfajme že čím skor sa zadarí 🙂 mne včera prišla mrcha.
@vanda12345 dakujem!!!
Verim v to ,myslim si ze ked sa nam po takej dlhej dobe podarilo musi byt vsetko oki😊
Dnes som si vravela prsia bolia kvalitne,zaludok divny vsteko je ok😍
@hennyinnsbruck resne tak tak vraj na dobre sa dlho caka to uz mas za sebou uz len pekne tehulkovat a tesit sa 😉
@vanda12345 si zlata dakujem😊😘
@hennyinnsbruck už to máš potvrdené gyn?
@hennyinnsbruck ozaj nz vsetkm tu nam moc fandim a hlavne tym ktore ako ty presli dlhou a strastnou cestou aby vsetko zle uz bolo prec a len to naj naj bolo 🙂
@katkup inj cele tehu čakaju aj mna už len aby sa znova zadarilo.
@bubu1983 nie nie v piatok mu volam az
dnes som 10 DC... ktora z vas caka taktiez na ovulaciu?

@souhait určite áno, to máš najistejšie, keď budeš testovať ten deň... no ja som tento mesiac sledovala ovu digi testom a zistila som, že ju mám posunutú na 18 dc, pričom cyklus mám 28-dňový. Tak som zvedavá či mi vôbec test dačo ukáže, keď to bude len 10 dní po ovu... som zvedavá, trošku sa bojím sklamania, ale tak predýcham...