Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@babymaminka v pohodeee, nebola som si istá 🙂 tak ja mám dostať mrchu vo štvrtok 🙂 a testovať skúsim až ked bude asi meškať... taaak lebo človek sa teší, ociká ten papierik, čaká a čaká a nič :/ potom som z toho len smutná..
@mausy21 moja drzim prsty aby to nic zle nebolo
@souhait mne ma prist mrcha v stredu, ale chcela by som sa testnut uz zajtra 😉 Uff, držme si päste.
@katkup no aj ja ho vidim 🙂
@katkup Vidiet tam nieco...
@crazy_girl1 tak to nás je tu veru viacej v podobnej situácií 🙂 mne by mala prísť vo štvrtok, ale snáď nepríde 🙂 kedy budeš testovať? držím ti tiež päste
@bubu1983 ale mausy je uz v 5tt, to uz zrejme nieje uhniezdovanie.. viem ze niektory lekari tvrdia ze kym je len hnedy vytok je to ok, ale ja by som neriskovala .. za to ze by som isla nic nedam ...
@mausy21 drz sa, a neboj sa ze by sa na teba pozerali ako na debila ty sa na nich mozes vykaspat dolezita si ty a tvoje malicke ked raz nemas istotu tak tam chod radsej skor ako neskoro.. ozaj by mi bolo ukradnute ako na mna pozeraju hlavne nech ma prehliadnu a budem mat pokoj ze je vsetko ok..
@souhait zajtra ráno by som chcela skúsiť tyčinkový, či sa ukáže aspoň mini duch 😉 v stredu mám dostať mrchu, kiežby neprišla... potom by som koncom týždňa vyskúšala digi tehotenský test. Uvidíme, ty chceš kedy skúšať, či už si?
@mausy21 ahoj ja som mala spinenie pri prvom v 6,10 aj 16tt
V podtsate nejak nezistili z coho to bolo, cistil mi naposledy potom niecim krcek maternice a potom sa to uz neopakovala, brala som do 13tt duphaston.
Teraz som zacala spinit 6+3, ale to mi nasiel hematom, na ten je len kludovy rezim.
Mezditym som mala jedno bioch tehu. Dva dni po termine ms som zacala spinit a potom krvacat a hned to teda aj odislo, ale to aom mala aj normal pichanie ako pri menzese
@crazy_girl1 jaaj, potom mi daj vedieeet 🙂 som zvedavá a držím palce.. no ja som skúsila "od nudy" v sobotu, to bolo 22DC, ovu som bohužial tento mesiac nesledovala, lebo sme boli na dovolenke, ale snažili sme sa od 11-15 DC :D taak hádam prebehla.. no a v sobotu ten test bol uuplne bielunký :/ tak neviem, najbližšie skúsim asi ked vo štvrtok nepríde....

@nivea777 mrchu som mala mat 6.9 ja neviem...och hadam to bude v poriadku..strasne sa bojim baby.ale citala som tu ze to moze byt aj tym ze sa zvacsuje maternica...ach jaj