Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@bubu1983 rano urobim este palickovy test ci ciarka silnie. .
@hennyinnsbruck tak držím palčeky, nech všetko dobre dopadne. Ja som sa tešila z dvoch čiarok a teraz sa bojím aby bolo všetko OK. Nevedela som totiž, že dve čiarky neznamenajú, že môžem mať aj bábatko.
@hennyinnsbruck verím, že áno...budem držať palce, aby to bolo tak ako si praješ 😉
@bubu1983 to nechapem 😐
Baby neviete aku maju platnost volne vstupenky do aqvaparku senec?? Segra mi dala ale cca dva roky ju má.
@butterfly333 ano
@hennyinnsbruck co nechapes?
Ahojte všetky...
Takze lekarka ma prekvapila.vraj to je dobre znamenie ze som raz zakrvacala.vraj to je znamenie ze uhniezdenie prebehlo v poriadku.ukazovala mi na sone cievku z ktorej som pravdepodobne zakrvacala a vraj este mozem ze je to prirodzene.podla sona som 4+5tt a teda 5tt..videla len vačok vraj na vsetko ostatne je este priskoro.tajze srdiecko vraj mam cakat aj o 3 tyzdne.lekarovi idem.az 27.9 tak hadam uz bude.predpisala mi duphaston 2x1..takze som spokojna.bola to ista lekarka ktora ma rodila pri druhom..a je fakt odbornicka tak som uz kludna aspon trochu hoci stat sa moze hoci co este....ale všetkym vam dakujem za podporu...moooc som sa bala
@mausy21 som strašne rada že je to.ok tak uz len kľudne tehulkovanie 😉
@babymaminka
@nela1984 dakujem
@mausy21 som rada, že si napísala. Stále som na teba myslela a som šťastná, že je všetko ako má byť tak si užívaj tehuľkovanie 🙂
Ahojte🙂 chcem sa spytat tie co ste uzivali na ovulaciu synteticky progesteron ( Duphaston, Clostyl,Progesteron leede pharma...) stalo sa Vam pocas cyklu zw nedoslo k ovulacii? I ked su to lieky prave na to aby zena ovulovala.
@mausy21 ahoj moja akurat som sa ti chystala pisat.som rada ze je vstetko ok😘
Ja som vcera,dnes od 4tej hore,o pol 9 vecer zaspim😐 ach jaj umrem v robote😁
@domci1203 Blokuju, ked ich beries pred ovulkou. V tvojom pripade to asi nebude tymi liekmi.
Baby co maju slusenosti s materskou kasickou, viem ze prava je nJlepsia ale mam kapsulovu, mam to nasadit aj chlapovi? :D ci je to lenpre zeny
@ejuska2586 neblokuju je to blbost pytala som sa na to mojho doktora v CAR centre. Tak vie co hovori snad. Ked som sa ho opytala na to smial sa ze to nie je pravda. Brala som aj Duphaston od 16DC a nebloklo mi to ovulku vobec teraz spm brala styri cykli progesteron leede pharma od 16DC ovu podla folikulometrii bola 18DC takze tak.

@katkup kup digi, aby si si co najskor zacala pichat ked musis 😊