Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
Ja idem v pondelok a to budem 6tt+4 😊😍
@adusik8 aj ja gratulujem
@adusik8 gratulka veliká! Je to tam 😉
@crazy_girl1 hej a ty si na nieco nezabudla moja???
@domci1203 No, ja som sa informovala tiez u svojho lekara, kedze beriem Duphaston a vraj, ked sa uziva pred ovulaciou, moze ju blokovat. Ked sa uziva az po nej, v druhej polovici cyklu, tak ju neblokuje. Tolko info od mojho lekara.
@adusik8 gratulujem je to super 🙂
@vanda12345 na čoooo? 😉
@crazy_girl1 nemaa si sa dnes testovat?
@vanda12345 aaach tooo. Áno, už mám PO, ale nechcela som tu zbytočne šíriť negatívnu energiu. Bol biely ako sneh s jednou čiarkou. Nič to 😢 Môj čas snáď ešte len príde... 🙂
@crazy_girl1 ach moja to vies ze pride ja o tom vobec nepochybujem vsetko bude presne tak ako ma byt a aj ty budes stastna mamina 🙂
Babulky, chcem sa opytat..davate nejake vitaminky aj vasim drahym polovickam? Keby som nejake chcela dat, vedeli by ste mi nieco odporucit?☺️
@vanda12345 Ja dúfam, že určite áno. Snáď do 40-tky to dám! 😀 Držme si päste...
@crazy_girl1 y si ale maska maska ale isto to pride skor ani sa nenazdas 🙂 ja som vraj po ovulke tak uz len cakat o 23 a dik
@ejuska2586 to je Duphaston. Ale toto je nieco ine ako duphaston. Tento liek sa predpisuje zenam pred IVF a je o podstatne drahsi alo duphik. Platila som zan 18€ poistovna zrejme ani cent nepreplati.

@zuzanka_h Podľa mňa, keď to berie aj muž, nič nepokazíš, veď to má aj iné pozitívne účinky...Ja si tiež idem kúpiť túto kašičku. Najradšej by som kašičku, nie lieky. Task uvidím, kde ju ako zoženiem.