Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@domci1203 domci1203 Ahojteemoticon chcem sa spytat tie co ste uzivali na ovulaciu synteticky progesteron ( Duphaston, Clostyl,Progesteron leede pharma...) stalo sa Vam pocas cyklu zw nedoslo k ovulacii? I ked su to lieky prave na to aby zena ovulovala.
Hned prvy mas DUPHASTON
@ejuska2586 trosku zle som sa vyjadrila,ale skuste si viac vyguflit ze Duphaston ani jemu podobne lieky neblokuju,nezabranuju ovulacii. Potom polovica doktorov by bola asi padnuta na hlavu ked ich predpisuju napriklad od 16DC-25DC a ovu zena ma napriklad 20DC. Takze ci je Duphaston alebo Clostyl a pod ziadny s nich ovulacii nezabranuje ani ju nestopuje. Moja otazka bola taka ci. Nedoslo k ovulacii lebo napriklad cysta dokaze narobit sarapatu. A hladala som asi marne kto s tym konkretne s tymto liekok Progesteron leede pharma ma skusenost nejaku a vedel viac povedat.
@domci1203 Nehadam sa, vidim, ze nema zmysel nieco riesit a vysvetlovat...
@ejuska2586 to vidim aj ja ze to zmysel nema. Pekny den
Je tu nejaká majovka 2017 ? Alebo existuje už nejaka súkromka? Nič som nenašla
Baby, co ešte zabera na pravidelnu mrchu okrem duphastonu? Lebo už ani ten nezabera ☹ myslite, ze by mi mohol uskodit aj inofolic?
Pridavam sa k vam, snad sa vydaria //
❤️❤️❤️
ahojte zienky, prosim o radu. snazime sa o babatko rok a pol. manzel je v poriadku, mne gynekolog spravil len raz ultrazvuk - foliky boli dva, za dva dni uz neboli... mame sa snazit a o tri mesiace prist, ak nic, nasadi mi clostil. ziadne ine vysetrenia mi nerobil. myslite, ze je to v pohode? dakujem.
@martinaj moja brala si niečo ked sa ti zadarilo??Ja už na to kašlem nám sa to asi nepodarí ☹
@petkaapalo Ahoj 🙂 my keď sme sa s manželom snažili o bábo jeden rok, zašla som za mojou gynekologičkou a od vtedy mi stále každý mesiac robila folikulometriu a keď videla že folikul je už dosť veľký, dávala mi aj Pregnyl na vyvolanie ovulácie... a ešte mi spravila aj hormonálny profil.
Podľa mňa rok a pol snaženia je celkom dlhá doba na to, aby Ťa gynekologička zase nechala čakať tri mesiace na ďalšie vyšetrenie...
@petkaapalo my sa snažím už vyse 2roky som už v koncoch už nevládzem každu chvílku su tu same tehu a ja stále nič. Už kašlem na to asi mi nieje súdene mat dalšie bábo.😦
@butterfly333 skusila si uz Inofolic? ja
zacinam od oktobra ak to tento mesiac nevyjde....

@domci1203 Pokial viem, bolo riesene, ci Duphaston a jemu podobne lieky mozu stopnut ovu - a na to som aj odpovedala.