Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@butterfly333 vo stvrtok cakam ovu tak uvidime ci z toho nieco bude, ale velke nadeje tomu nedavam...
@emakiki ja tomu tiez nerozumiem 😀...ale som podla menstruacneho kalendara na womenzone.cz od poslednej MS 45dni a ked pozriem tu na MK, tak mi to takto pocita
https://www.modrykonik.sk/7-tyzden-tehotenstva/
@nikolienko samozrejme záleží aj od toho, ale skôr od ovulacie, že kedy ovulovala ale vtedy ukazuje správne ultrazvuk...
@emakiki nase mimi malo v 6+0 0,6cm
@emakiki ahaa lebo toto mi popravde nebolo jasne, ze ked je rozna dlzka cyklu atd 🙂 hlavne ze fazulky rastu 😀
@sylvine supeeeeer.My podla sona sme tiez mensi vraj 9tt+2,ale doky povedala ze jej podla vysetrenia vychadza velkost mimi tiez tak ako menzes ze ten 10tt+1.Tak uvidime,napisala dalsi Duphaston dalsie 3balenia,sumivy magnezium pol rano pol vecer a musela som si kupit vitaminy LadeeVita vraj to som mala brat od zaciatku len zial sestricka mi to nepovedala.Odbery nerobila vraj teda podla sona este nemoze,tak o dva tyzdne ideme znovu do Topolcian.Ale uz mam dusicku na mieste,💖 bije tak mozem v klude spat.
@nikolienko @emakiki moze byt ja mam cyklus 30-31dni... ale ja fakt tomu nerozumiem a je to pre mna uplne nieco nove, ja to prezivam prvykrat a nakolko som uz prestala verit, ze sa este stane zazrak, tak je to u mna troska emotivnejsie 😉 😉 😉
@butterfly333 zlatko, nemerala, netestovala a za cely cyklus som zjedla asi 4 sacky inofolicu len aby som ho dojedla. A sex sme mali uplne odveci, ovu som absolutne necitila. Som zvedava na pondelok 😍
@sylvine to ano.. ziadne vitamony ani vyzivove doplnky neodporucujem! .. teta brala vselijake blbosti a ked porodila tak maly mal mesiac uz sa daval na brusko zdvihal hlavicku .. bolo to velmi zle aj doktori na to upozornivali ze ho nesmie davat na brusko aby si nedvihal hlavku.... v niektorych castiach bol az az vyvynuty a v niektorych menej...
@nikolienko teda to je tiež ako moc... ale v tomto tt to rastje ako z vody, nie? Jeden deň má 3 a druhy môže mať 5 😃 to je sila 😃
@sylvine čím dlhší mas cyklus tým neskôr bola ovu, ja napr. jeden mes. ovulujem na 14 DC a druhy na 18-20 DC... a vtedy mám posunutý aj cyklus... a teraz som ovulovala na 14-15 DC preto mi to sedí aj podľa sona 😃
@lenka_vi1 brala som ho od mája až do teraz.
@martinaj ja som tiež zo začiatku nemerala nič neriešila no aj tak nič z toho ovo bola až na 21dc asi som 34dc pekne sa mi zas posunul cyklus beala som ten inozitol už som mala mat 3dni ms. No bt biely tak z toho nič nebude dnes troška ružoveho na toaletáku. Chodím už do prace tak snad sa do konca roka zadarí.
@emakiki az za dva tyzdne idem na prvu poradnu, takze budem vediet presnejsie aj ake je mimi velke aj termin ci vychadza, co som citala na roznych strankach tak teraz by malo mat mimi 3-4cm ako mala slivka 😀 tak ho zatial volame slivocka 😀
@sylvine no ten Duphaston mi predpisala hned v tom 5tt ked som bola u nej prvy krat,dala mi 3balenia po 2x1,minuly tyzden mi bola mamina pre dalsie 3balenia,a dnes mi napisala tiez este 3balenia,vraj do 15tt.Sumivy magnezium mi dala koli tlaku,mam dost vysoky,a koli krcom v nohach aby som nedostala,no a dnes mi dala tie vitaminy hlavne koli tej kyseline listovej,hresila sestricku ze mi to nekazala brat hned od zaciatku.Krv mi brala hned v tom 5tt,to mam vsetko vraj v poriadku,dnes mi mala robit nejake velke odbery ale ked na sone povedali ze je to este len 9tt+2 vraj este nemoze lebo ze to je este maly tyzden ze by tie vysledky mohli byt skreslene.Tak idem okolo 29.9.Len skoda ze v Topolcanoch maju slabe sono,no nic moc obrazky a dokonca dnes nam ani nedali,lebo vraj to si musim pytat ze chcem fotku.Tak ze az 15tt bude foto.Ale som stastna,ten pocit vidiet tam ten maly chuchvalcek a to 💖niekde pri krku ako pulzuje.Tak uz sa budem zas trosku pysnejsie nosit po dedine ked viem ze zatial je vsetko ok 😍😍😍.Drzime si palceky 👣👣👣

@butterfly333 vsetko ma svoj cas a ja si myslim ze aj dovod.. My sa snazime pomaly 3,5 roka a od tej doby sa tolko veci zmenilo 🙂 .. Z jednej strany som rada ze som za ten cas dosiahla tolko veci co by ma predtym ani nenapadlo.. Teraz mi meskaju mesiaciky..testiky su pozitivne,BT 37,3 este stale 🙂 .. Strasne dufam a verim ..