icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

ejuska2586
13. sep 2016

@domci1203 Pokial viem, bolo riesene, ci Duphaston a jemu podobne lieky mozu stopnut ovu - a na to som aj odpovedala.

ejuska2586
13. sep 2016

@domci1203 domci1203 Ahojteemoticon chcem sa spytat tie co ste uzivali na ovulaciu synteticky progesteron ( Duphaston, Clostyl,Progesteron leede pharma...) stalo sa Vam pocas cyklu zw nedoslo k ovulacii? I ked su to lieky prave na to aby zena ovulovala.

Hned prvy mas DUPHASTON

domci1203
13. sep 2016

@ejuska2586 trosku zle som sa vyjadrila,ale skuste si viac vyguflit ze Duphaston ani jemu podobne lieky neblokuju,nezabranuju ovulacii. Potom polovica doktorov by bola asi padnuta na hlavu ked ich predpisuju napriklad od 16DC-25DC a ovu zena ma napriklad 20DC. Takze ci je Duphaston alebo Clostyl a pod ziadny s nich ovulacii nezabranuje ani ju nestopuje. Moja otazka bola taka ci. Nedoslo k ovulacii lebo napriklad cysta dokaze narobit sarapatu. A hladala som asi marne kto s tym konkretne s tymto liekok Progesteron leede pharma ma skusenost nejaku a vedel viac povedat.

ejuska2586
13. sep 2016

@domci1203 Nehadam sa, vidim, ze nema zmysel nieco riesit a vysvetlovat...

domci1203
13. sep 2016

@ejuska2586 to vidim aj ja ze to zmysel nema. Pekny den

emakiki
13. sep 2016

Je tu nejaká majovka 2017 ? Alebo existuje už nejaka súkromka? Nič som nenašla

adusik8
13. sep 2016

@emakiki skupina majovky 2017 urcite je a prida ta ak si das termin porodu na maj v profile

emakiki
13. sep 2016

@adusik8 jaj ozaj , inak má tam nepridá? Nechcem to mať ešte v profile 😞

tinka881
autor
13. sep 2016

Baby, co ešte zabera na pravidelnu mrchu okrem duphastonu? Lebo už ani ten nezabera ☹ myslite, ze by mi mohol uskodit aj inofolic?

adusik8
13. sep 2016

@emakiki tak to neviem :-/

zabinkalenka
13. sep 2016

Pridavam sa k vam, snad sa vydaria //
❤️❤️❤️

emakiki
13. sep 2016

@souhait dakujem 😃

kakatulik
13. sep 2016

@emakiki ty sh. tehu? Gratulujeeem

petkaapalo
13. sep 2016

ahojte zienky, prosim o radu. snazime sa o babatko rok a pol. manzel je v poriadku, mne gynekolog spravil len raz ultrazvuk - foliky boli dva, za dva dni uz neboli... mame sa snazit a o tri mesiace prist, ak nic, nasadi mi clostil. ziadne ine vysetrenia mi nerobil. myslite, ze je to v pohode? dakujem.

emakiki
13. sep 2016

@kakatulik áno, ďakujem😃

kakatulik
13. sep 2016

@emakiki jejooo. A nieco mimoriadne si uzivala,alebo si sa prdveze na vsetko vybodla?

emakiki
13. sep 2016

@kakatulik vies co, nič som zneuzivala ani neuzivam, práveže som vysadila lieky na SZ, som presvedčená o tom, že práve kvôli tomu som mala dva krat biochemické... a teraz ako som to vysadila tak sa uhniezdilo... dufam ze to bude ok...

kakatulik
13. sep 2016

@emakiki faakt,to je zaujimave,ale je to vlastne jedno. Hlavna vec,ze sa uhniezdilo.

butterfly333
13. sep 2016

@martinaj moja brala si niečo ked sa ti zadarilo??Ja už na to kašlem nám sa to asi nepodarí ☹

sylvine
13. sep 2016

@martinaj pridavam slubene dnesne foto ☺☺
@simisk tak my sme trocha mensi 0.28cm, ale vraj to moze byt tym, ze sa nevie uplne presne kedy prebehlo oplodnenie... ale hlavne je, ze sme zatial v poriadku a tiez uz bijemeee 💓💓💓... kontrola o 3 tyzdne ☺

kakatulik
13. sep 2016

@sylvine aky pekny motylik 🙂

emakiki
13. sep 2016

@kakatulik tak tak 😃 o moc menší od nás nie ste my máme 3,17 mm 😃

emakiki
13. sep 2016

@sylvine zabudla dom ťa označiť v predchádzajúcej správe, pre
@kakatulik boli prvé dve slová 😉

dejna20
13. sep 2016

@sylvine
@emakiki
My sme velkaci v 6+1 0,49cm ale ja som aprilovka

kakatulik
13. sep 2016

@dejna20 a kedy ti vychadza termin porodu?

emakiki
13. sep 2016

@dejna20 wau to vazne? Ved to je jedno či apríl alebo máj, to si mala 6+1 ? Ja som dnes 6+1 a dnes ma 3,17 😃

m696
13. sep 2016

@petkaapalo Ahoj 🙂 my keď sme sa s manželom snažili o bábo jeden rok, zašla som za mojou gynekologičkou a od vtedy mi stále každý mesiac robila folikulometriu a keď videla že folikul je už dosť veľký, dávala mi aj Pregnyl na vyvolanie ovulácie... a ešte mi spravila aj hormonálny profil.
Podľa mňa rok a pol snaženia je celkom dlhá doba na to, aby Ťa gynekologička zase nechala čakať tri mesiace na ďalšie vyšetrenie...

butterfly333
13. sep 2016

@petkaapalo my sa snažím už vyse 2roky som už v koncoch už nevládzem každu chvílku su tu same tehu a ja stále nič. Už kašlem na to asi mi nieje súdene mat dalšie bábo.😦

lenka_vi1
13. sep 2016

@butterfly333 skusila si uz Inofolic? ja
zacinam od oktobra ak to tento mesiac nevyjde....