Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@tinka881 u nas je problem hlavne casovy a pomaly uz aj vekovy... priatel nie je doma ked treba kvoli turnusovej praci... a teraz zistili aj nizsi testosteron a menej spermii a u mna bude asi problem v strese, vyssom cholesterole, ktory mam z toho stresu (nemam nadvahu a stravujem sa dobre) a tiez mam podozrejnie ze vplyvom nizkej hladinu vitaminu D mozem mat aj hormonalny problem, aj ked ms mi chodi pravidelne... tak si chcem dat este aj ja urobit hormonalny profil, ci nemam niecoho prilis malo ci vela
@ikonica mne zas chodi mrcha ako sa jej chce. Jasne, daj si porobit vsetko co sa da. To je prd, ze priatel nie je doma, kedy treba 🙂 mrzi ma to, ze gyn povedal, ze do troch mesiacov od kyretu mi porobi vysetrenia a vobec sa nerozhybal....aj som si poplakala dnes a v pondelok to zacnem riesit, zacnem s imunologiu
tinka ja pojdem v pondelok ku gyndosovi, lebo odkedy sa snazime, tak stale nejak citim podbrusko... neviem ci sa len sledujem viacej... citam, ze v zaciatkoch tehu je to normalne, ze sa zvacsuje maternica, nahovaram si, ze sa podarilo a zas pride mrcha... tak chcem, nech kukne, ci sa tam nedeje nieco ine, nieco zle... bola som naposledy v marci na preventivu a vsetko bolo ok... dam mu priatelove vysledky a opytam sa na horm. profil.... teraz som zacala brat inofolic 2 saciky denne cely cyklus (brala som 2 mes ale len do ovuly po jednom saciku) ... ked uz mi nepomoze na plodenie tak aspon mi mozno znizi cholesterol 😁
Ahojte baby,tak aj ja sa k Vam pridavam.Uz dlhsiu dobu si citam Vase prispevky.Aj my by sme velmi chceli druhe babo,ale vzdy ked je ten spravny cas,manzel je v praci😕Snad sa nam to uz konecne coskoro podari.Drzme si vsetky palce 😀
@janula1785 ahoj, drzim palceky.
@janula1785
@ikonica baby aj moj je 3 ryzdne prec stale a 3 doma ☹
@tinka881 nie nemeriam... ale robim si ovu testy...
@babymaminka moj bol cele leto doma a aj tak sa nam nepodarilo... a teraz zas zacne chodit do prace.. tri tyzdne prec, tyzden a pol doma.... ked to vyjde na ms, tak je to dokonala antikoncepcia...
@babymaminka Moj chodi domov vacsinou na vikend,ale aj tak je to malo.Mat ho tak kazdy den doma,hned by sa lepsie pracovalo na babatku.
@janula1785 presne tak.hned by to.bolo.lepsie no co.mame robit 😢
ahojte 🙂 tak tento tyzden je aj u nas dolezity na "zamiesenie". ale ivedomila som si to az dnes, ked ma chytili riadne ovu bolesti. o 4 tyzdne mam akurat preventivku u gyn, tak sa skusim spytat, ci by mi vzal krv na AMH. alebo si este dovtedy vybavim odber ako samoplatca v BA v Medirexe. bola niektora z vas?
@mariannamk a to sa ako da vybavit si odber v Medirexe?
Boze baby ja to mam dnes dostat a zatial ma ani len brucho neboli.ale tak ja to nemam nikdy na cas.ach jaj zase len cakat.
hovor mi o cakani ja mam dostat bud piatok
@lenicka2609 ako si pokročila?
Ahojte baby prosím Vás tie ktoré pijete alchemilkový čaj kedy ho pijete? Ráno, večer... kedy je najlepšie či je to jedno?
@slniecko26 vraj sa odporúča dva krát denne až do ovulácie....ja som ho tak aj zo začiatku pila (1xráno,1xvečer),teraz už pijem len 1xráno,ešte nalačno.Myslím,že tak učínkuje najlepšie.Ale to je len môj osobný názor 🙂
@calmmeadow dakujem ja len teraz 3 deň pijem. A tiež som začala len ráno na lačno. Koľko sa už snažíte a koľko už piješ čajík?
Ahojte snazilky rak sa k Vam pridavam od augusta neberiem antinu a nechali sme tomu volny priebeh.No ak sa do vianoc nepodari tak ideme uz naostro zohnala som si ovulacne testy a viac budem sledovat ciklus no nechcem aby to bolo nieco nutene silene a aby nam to robilo stres ...Tak snazilky drzim silno palce aby tu bolo vim menej snaziliek a oto viac tehuliek 😚😚😚

@martinaj prepac, ze mam tolko otazok, ale ešte citam na ich stranke, že až po vyluceni infekcnych a genetickych vysetreniach sa robi imuno. Ty si isla ešte skor ako si mala genetiku? Aby ma neodbili, ze nemam ešte tieto vysetrenia, teda vysledky.