Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@marienka4 my sme na tom.rovnako.antika v auguste vysadena a prvy mesiac sa nepodarilo.tak ideme dalej teda
@calmmeadow ak sa mozem.opytat ake problemy si mala po vysadeni antiky?mne praveze odporucal snazit sa hned kedze je telo este nabudene hormonmi a take vraj uz nikdy nebude aj dcerku sa nam tak podarilo na 1x
@babymaminka ja mam dostat mrchu az v pondelok tak som zvedava no pravdepodobne ju aj dostanem lebo podbrusko uz boli a prsia tiez ....
Idem si do DMky a este si v duchu hovorim, ze za ziadnych okolnosti nekupim tehu test. Dojdem tam a pepino v akcii, dve za cenu jednoho...no nekup to 😀
@lela123 ahoj,no ms nechodi a uz ai nedojde. V pondelok volam dr.aby ma objednala a podla kalendara som uz 5+6. Ty ako?
@babymaminka a co dosla mrcha?nemala prist zajtra??ja este cakat do bud piatku aj ked nieco som mala s lavym vajecnikom dost ma poboluje ale verim ze co ma prist pride
@lenicka2609 ja nič, teda aspom zatiaľ, len sa vytesujem s vami. Ja už mám tri detvaky
@babymaminka no po vysadení antiky som nemala menzes 3 mesiace....potom,keď som konečne dostala (bez vyvolávačky) ,tak bol strašne slabý-len 2 dni slabučké krvácanie. Na cca na 17DC som išla k doktorovi na kontrolu a povedal mi,že mám strašne nízku sliznicu maternice (preto aj ten slabý menzes) a že máme radšej počkať ďalšie 3 mesiace kým sa to neupraví...ale ani v tom februári,keď sme sa už začali pokúšať som nebola v poriadku a ani teraz-rok po vysadení ešte nie som ok....je to už síce omnoho lepšie (moja pleť je toho dôkazom,lebo som ju mala po vysadení neporovnateľne horšiu ako v puberte a teraz je to konečne celkom fajn),ale ja som určite hormóny nabudené nemala....skôr som po antike nemala žiadne hormóny 😒 preto tie problémy
@vanda12345 este nedosla az zajtra ma prist no.nic z toho testy beloba ☹
@babymaminka jaj tak nabuduce to das
@vanda12345 treba verit no uvidime teda je o tom.tazko hovorit dopredu len.difat ze coskoro tato.skupinka ostane prazdna 🙂
@babymaminka tak tak ako pisesnech je kazda stastna maminka 🙂
Baby poradte prosim,zacala som brat inofolic,mam ho brat iba do ovulacie alebo je to jedno?
@janula1785 bravala som len do ovu 😊
@janula1785 aj ja ho planujem zacat brat cize mam.rovnaku otazku... plus este v aky dc hned v 1dc ci ako?a kolko sackov 1 alebo 2 denne?
@babymaminka už si teda testovala?
baby kedy je ovulacia ked bolia vaječniky alebo po ovulacii nemeriam si teplotu
@janula1785 aj ja len do ovu.
Ahojte dievcence tak ako som neni zastanca skoreho testovania tak som to dnes porusila 😆 no skratka nedalo mi to nakolko som vstala a odrazu z nicoho nic som si dala ranny pokec s toaletou 🤔 tak som tam chvilu este dumala a zvazila som to asi tak ze do mrchy este tyzden ale ved co testiky nakupene 😊 skoda ich len tak nechat v skrini cakat .A urobila som jeden Pepino z DM a ja velmi to nahananie duchov nemusim ale volaco tam je slabucke foťak mi to neodfoti tak uvidim do mrchy ci to zosilnie .Ale zas ak mam byt tehu tak sa budem tešiiiim a ak nie nuz co ved je aj další mesiac 😎
@calmmeadow a moze sa zacat pit v 1dc hned?teda az do ovulacie a potom vysadit?
Takze mrcha dnes presne 7.00 ako na koni tak zasa ideme nato odznova... rozmyslam nad inofolicom.tie co mate skusenosti treba ho uzivat hned 1dc?
@babymaminka pri inofolicu je jedno kedy ho zacnes uzivat.ten sa berie aj pocas ovulke,cely mesiac
@tinka881 ja som.myslela ze 1dc uz hned a ze po ovulke vysadit
Ahojte, tak sa pridávam aj ja k vám snažilkám, v auguste to nevyšlo, som teraz 3DC, taaaakže začíname odznova... držme si palce 🙂

@slniecko26 no pijem ho už dosť dlho 🙂 skoro rok 🙂 snažíme sa od februára,ale chceli sme začať už pred rokom,lebo vtedy som vysadila antikoncepciu....lenže po vysadení samé problémy,s čím sme nerátali...... a gynekológ mi preto neodporúčal sa hneď pokúšať,takže sme začali až v tom februári.