icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

vanda12345
17. sep 2016

ahojte baby mam 6dni do mrchy tak chcem verit ze sa to podarilo ale nejaky chrobak v mojej hlave aaaaaaaa neviem mozno je to pms ach jaj

sofia288
17. sep 2016

aj ja sa k vam pridavam ja mam 8 dni do ms ale tiez dufam ze nepride....

nina4
17. sep 2016

@vanda12345
@sofia288 ahojte a budem drzat palce nech mrchuša nedojde

matik7
17. sep 2016

@vanda12345 velmi ti drzim palceky❤️

bubo27
17. sep 2016

Baby mam takyto ovu test.....myslite ze je pozitivny? Snazit kedy??

vanda12345
17. sep 2016

@nina4 dik si zlata

vanda12345
17. sep 2016

@matik7 dakujem si velmi zlata ako verim ale nejaky maly certik vo mne ze mozno ani nie a mam taky vytok nejaky aj ked ja to mavam casto tak neviem asi len cakat

sofia288
17. sep 2016

@nina4 dakujem 😊 uz ma tak laka si urobit test ! no chcem pockat az kym nepride ms...

vanda12345
17. sep 2016

@sofia288 aj mna by palili prsty no nastastie nemam 🙂 dnes take depky ze co ked sa nepodarilo sibe mi srdce veri hlava ee ale drzime si prsty kolko si dpo

simisk
17. sep 2016

@bubo27 nooo zajtra by to mohlo byt ideal

bubo27
17. sep 2016

@simisk cize ked sme dnes rano mali sexiktak mozme az zajtra dat rano alebo dnes vecer esste?

katkup
17. sep 2016

@meranti
drzim velmi palce, aby aj pre teba coskoro vyslo slniecko a neboj sa vyplakat, to je 1.krok, dat to zo seba von!!!!
viem o com hovoris a obdivujem ta, ze dokazes uz teraz mysliet takto pozitivne a si pripravena na dalsie babatko 🙂 drzim velmi palceky a verim aj u teba, ze uz vsetko dobre dopadne!!!
tipujem, ze asi sme boli spolu v aprilovkach....ja som nastastie v nestasti nemusela podstupit kyretaz

simisk
17. sep 2016

@bubo27 nechaj mrsky oddychnut aby boli zajtra vitalne.Ked si mala dnes pozitivny ovu test,ovu prebehne az ....24hodinach ci tak nejako to tu baby spominali.Takze zajtra bude ideal.

sofia288
17. sep 2016

@vanda12345 no 29.8 som mala MS mam ju stále týždeň a cyklus mam 28 dní. No a milovali sme sa len tak po ms viac krát. Ja som to už ani tak nebrala že teraz musím lebo mám plodné dni. Prekonala som totiž toxu a veľa krát sa sklamala a naplakala asi to každá poznáte. Neznášala som každú MS keď som dostala no a bolo to už v takom štádiu že mi začínalo prepínať...a už som si aj ja uvedomila že buď sa spamätám alebo to skončí zle. No a asi dva mesiace cvičím schudla som a teraz som už prestala riešiť a počítať...a hneď po ovu ma začala hrozne bolieť hlava a brucho ako keď mám prvý deň MS čo som nechápala ale hovorila si nie prestaň zase budeš smutná...no potom ma začali bolieť prsia to mám stále pred ms iba týždeň no mňa už bolia skoro týždeň...no a potom som začala mať dole pocit vlhka...stále chodím na wc či to už mam ms alebo čo to ma znamenať a nič. brucho ma stále pobolieva ako keď mám dostať ms. niekedy viac niekedy menej. A hoci kedy poobede alebo večer mi príde zle z ničoho nič a to som si už povedala že niečo nie je tak ako stále lebo tak zle mi bolo aj pri malej. A včera z ničoho nič mi Sofi celý deň mojkala brucho a chcela ho hladkať a ležala mi na ňom tak som si povedala čo ak predsa...no a teraz čakám a prišla som k vám. 😒

babymaminka
17. sep 2016

Baby tie ktore ste uzivali Inofolic pocitili ste nejaku zmenu v cykle?myslim tym ci.prisla ovulka skvor alebo neskvor alebo ci sa cyklus skratil alebo predlzil?

kakatulik
17. sep 2016

@babymaminka moj sa predlzil.

vanda12345
18. sep 2016

@sofia288 tak my sa snazime kratko ale aj tak soms toho na nervy ja mam dostat 23 prsia mabolia a vcera ma tak podbrusko bolelo aj chrbat citim neviem mozno je to len pms mala som 9 rokov mirenu tak take som nemavala ani poriadnu mrchu takze teraz sa spoznavam mi sme sa milovali kazdy druhy den a poslednu som mala 30,8 takze sa uvidi moc by som si to priala asi ako kazda ktora je na mk 🙂 takze drzime si prsty 😉

nina4
18. sep 2016

@vanda12345 ja mam dostať 20.9 a 23 sa testnem noo som velmi zvedava co tam bude alebo nebude necitim sa ani na MS ani na tehu 😏

vanda12345
18. sep 2016

@nina4 benyslela si to opacne??takze rovnako mame dostat??

katka1601
18. sep 2016

Tak ja som to nakoniec nevydrzala a testovala som ale zasa nic.meska mi uz druhy den.tak som zvedava kedy sa dostavi ☹

sofia288
18. sep 2016

ja mám už pocit že dostanem ... :/ už mám iba normálne pms ako stále. 26 by som mala dostať. budem tu asi do Vianoc s vami :D moje skromné dievčatko povedalo že neviem čo bude mať pod stromčekom lebo nič nechce 🙂 že ona všetko má 🙂 zlatá. No túži po škrečkovi a súrodencovi. A môj plán bol jej kúpiť škrečka a po škrečkovi by dostala foto súrodenca...uvidíme

vanda12345
18. sep 2016

@sofia288 no este stala to moze tak byt takze nezufaj aj ja to vidim biedne teda 50na50 uvidim ale verim ved nadej umiera posledna

babymaminka
18. sep 2016

@kakatulik a velmi.sa ti predlzil?

babymaminka
18. sep 2016

Baby tento cyklus som zacala merat bt a budem robit aj ovu testy no caka ma aj prehliadka u gynekologa tento tyzden moze gynekolog zistit kedy asi bude ovulka?doteraz som sa popravde o take veci nikdy nezaujimala...

mausy21
18. sep 2016

@babymaminka ty nestresuj prosim ta!!!dostanes čapec po holej!!!nepotrebujes ziadnu folikumetriu od gyndaka.krasne sa odsledujes aj sama!!!Uvidis!!!!!

babymaminka
18. sep 2016

@mausy21 ty ma vies vzdy tak.povzbudit zlatik 🙂 🙂 🙂 no chcela som sa ho nato opytat ked uz idem.na tu.prehliadku a bude robit sono vraj mi vie cca povedat...ved ja sa sledujem tento cyklus az velmi hoc este ani nieje velni co 🙂 no dufam.ze to neprepasneme kym.dojde drahy ☹

ereska
18. sep 2016

@sofia288 ahoj my sme na tom asi tak rovnako tiez si mala ovulku tak pred tyzdnom ???? http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nu...

sofia288
18. sep 2016

@ereska Ahoj. áno ja mam stále tak na 14-15 deň. Ale takú že mňa bolí až pravá noha. Ale to stále. Tak že pre to viem kedy ju mám presne 🙂 no pomaly sa začínam zmierovať s MS 26...

vanda12345
18. sep 2016

@sofia288 moja my sme snazilkovali kazdy druhy den asi 7x to vychadzalo okolo ovulky ak bola neviem teda ja nemeram ani nic take no vcera ma tak podbrusko akokeby vajecniky aj prsia a chrbat dnes obcas zas vajecniky no mam aj taky vytok tak teraz neviem ci to pred mrchou ci ako no vidim to ako som pisala tak 50na50 uz som si aj testy kupila ale asi este skoro ach ale aj tak ma mata skor k tomu ze sa to nem podarilo ☹

kakatulik
18. sep 2016

@babymaminka o 4 dni