Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
Tak a mozme sa snazilkovať od znovu mrchuša akurat dorazila 🙁
Ja som dnes 8dc. Baby snažilkujme a dúfajme, že sa nám tento mesiac podarí 😉 Držím nám všetkým palce 😉
@slniecko26 ja som dnes 9DC, dostatocne nabudena na dalsie snazilkovanie☺️
😉Aj ja dnes 9 dc. No uvidíme či sa podarí. Držím palce nám milé dámy.
Taaak zienky, sme v 8tt a mame 1cm 😊.Konecne som malu piskotku videla a pocula srdiecko.Zazitok, az mi slzicka vysla.Dr bol taky zlaty, ze zavolal manzela cakajuceho v cakarni, aby sa mohol tiez pozriet na vlastne oci 😊.Veeelmi Vam tu vsetkym drzim placeky, najsilnejsie ako viem, aby sa Vam do Vianoc 2016 podaril takyto maly zazrak!!!!
@bajka87 gratulujem a obaja sa drzte a buďte zdravi
@bajka87 krásne gratulujem!!!
ahojte baby 3dni do prsia polia akokedy od pazuch ovcas podbrusko ako ma ms mokre nohavicky taky priesvitny vytok a pocit akokeby pocit pychania v boku ked behate no test negativny ach jah neviem co si o tom mysliet no asi to dojde neviem nemali ste niektora nieco podobne??
@vanda12345 akurat som na teba myslela 😊 ja pravdepodobne dostanem. dnes som si dala cokoladu a to je jasna ms u mna 😁 nevadi 😐 ved do vianoc mozno
@sofia288 tak ja keby som mohla stale jem sladke no tak ale davam si bacha ak ma to celkom neprevalcuje 🙂 nepamatas nemala si nieco take ako pobolievanie v boku?? tak ale ved este mas par dni
@slniecko26 veru, nech sa nam to do Vianoc podari....to cakanie po ovu je najhorsie...dnes estelen 5 dpo ale mam pocit ze ms pride. V oktobri kupujem Inofolic.
ja som bola len 2x krat..Som bola dohodnuta s mojou dr, ze ked mi najblizsie pride MS tak k nej pridem na nejaky 11 den.Tak som prisla, spravila mi sono a pozrela na vajecniky ci je v niektorom jeden dominantny folikul.Jeden tam bol,ale nebol este dostatocne veliky,tak mi povedala nech pridem o tyzden.Tak som prisla znovu,zase sono a este stale tam bol,ale uz bol dost velky,ze mi povedala ze to vidi tak,ze by mohol max do 2 dni prasknut.Pichla mi este Pregnol na podporenie uvolnenia a povedala nech vecer skusime.Tak sme skusili asi 3 dni po sebe a vyslo to.Popravde som to take rychle necakala 🙂
@vanda12345 mna pobolieva v lavom boku...aj teba?
Ja som chodila na fokulometriu. Chodi sa na 11 den od zacatia mrchy a podla velkosti folikulu chodis nasledne 2-3 krat.
@bubu1983 ano taky pocit ako ked behas a ta picha alebo nieco take
@bubu1983 a to ti pomohlo??riadila si sa podla toho a tak si otehotnela?
@vanda12345 zajtra testujes?☺️
@vanda12345 no mna este stale pobolieva brucho. no nie tak ako ked beha ale tak ako ked mas kazdu sekundu dostat ms. no mam dostat 26 ...ty cakas na ms alebo este testnes?
a skusala ste tu niektora si odsledovat krcok? ma tu niekto akusenost? ze ked ste tehu tak je neviem kde a tvrdy ale neviem ako sa to komtroluje a aky ho ma zena mat ak je tehu alebo nie. tak sa to vraj zistovalo davno ked nebol internet ani test 😁
Ahojte babule. Tak som tu opät. Dva mesiace som sa tu neukazala nechala som vsetko na nahodu. A nahoda asi prisla. Totiz ide o to ze neviem co si mam o tom mysliet. S manzelom sme mali styk po ovulacii asi tak 4-5 dni nie som si ista. MS som mala mat 19.9 a este sa nedostavila. Poradi mi niektora ci to mam brat ze som tehu alebo co to moze byt? Stalo sa niektorej z vas nieco podobne.? 🙂
@vanda12345 ahoj. Ako sa mas. Pochval sa dlho som tu nebola 🙂

Tak gel conceive plus objednany, snad nam pomoze. Inak mne ho mudr odporucil.