icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

gerry22
21. sep 2016

@vanda12345 Prave preto som tu nebola dva mesiace, chcela som to vsdetko nechat na prirodu bez toho aby som sa sledovala a stresovala. A nakoniec to mozno vyslo. Ja to mam tak ze na 30percent si myslim, ze to moze byt tehu a na zvysnych 70, ze to moze byt zo stresu a moze to byt aj nejaky zdravotny problem. Tak drzim palce, nech ti nedojde mrcha v dobrom. 😀 😀

vanda12345
21. sep 2016

@gerry22 ty si iny optimista 😝 no ako ja tu aj tak viac citam asi vsetko mam precitane aj ine stranky na mk ale uz sa tak nesledujem v nedelu som total ze isto ee ale tak nejak davam tomu 50na50 joj ale nervna som s toho alebo neviem 🙂

gerry22
21. sep 2016

@vanda12345 Skor je to zmätenosti a strach z niecoho ineho. Lebo nedava mi zmysel, ze by som otehotnela tyzden pred MS. Sice mohlo sa stat lebo minuli mesiac mi meskala mrcha jeden den a vsetko sa mohlo posunut aj ovulka. Takze som zvedava co z toho bude 😀 😀

vanda12345
21. sep 2016

@gerry22 tak cakame do piatku a budeme snad obe mudrejsie a nestresuj a nemysli na nic ako cysta a bla bla vsetko je ok

gerry22
21. sep 2016

@vanda12345 posnazim sa nemysliet na nic zle. Budem mysliet pozitivne... 😀 😀 pockame do piatka. Potom daj vediet co a ako 🙂

bubu1983
21. sep 2016

@vanda12345 no pomohlo nam to...snazili sme sa viac v tie dni, ktore nam gyn povedal...ale aj manzel mal problem so spermiami, tak ked sme sa dozvedeli, ze sa tento mesiac snazit nemusime kym sa vsetko neupravi liekmi, tak sme to nejako vzdali a prave vtedy sa nam to podarilo.
Nikdy som neverila ked mi niekto hovoril, ze na to hlavne nemam mysliet, hovorila som si..no urcite, vy tak o tom nieco viete...ked silno tuzime po babatku neda sa na to nemysliet...ale prislo to prave vtedy ked sme to vzdali...psychicky samozrejme

simisk
21. sep 2016

@gerry22 ahoj tak my zatial dobre,minuly tyzden som bola konecne na sone,💖 bilo ako zvoncek,drobec mal 2,5cm.29.9.idem na odbery,vcera som trochu zastresovala rano som spinila,ale dufam ze to bolo tou cviklou co som dva dni jedla.Tak zatial sa drzime.

vanda12345
21. sep 2016

@gerry22 dam dam aj ked neviem ci robit test ci cakat aj ty daj

vanda12345
21. sep 2016

@bubu1983 ano ano je to tazke moj to berie tak ze asi pred vcerom sa ma pytal kedy mas dostat??a ja ze v piatok jaaaaaaaaj tak to si este musime uzit a vcera vybral von no co dufam ze to vyslo v piatok sa dozviem a ked nie uz neriesim teda snad 😉

gerry22
21. sep 2016

@simisk tak to je krasne. Gratulujem ti. A prajem vela zdravicka aj tebe aj drobcekovy. Drzim prsteky nech do porodu bude vsetko ok a nech ti tehu prejde lahko a bezproblemovo. Ja teraz cakam co vyplinie z mojej meskajuce mrchy.

gerry22
21. sep 2016

@vanda12345 no najlepsie je cakat kym nebude meskat mestruacia. Ja na tvojom mieste som v klude a vobec sa tym uz nezaoberam a necham to na prirodu ako som to spravila ja. A vidis zrazu mi meska cele 3 dni. Viem ze je to tazke ked mas tuzbu po babatku. Ale este krajsie je ked je to takto necakane. Treba si len uzivat manzela a nepocitat dni do ovulacie ani do menstruacie. A uvidis budes sama prekvapena ako to lahko pride. Drzim palce . Samozrejme ze aj ja dam vediet. Tak sa drz a hlavne co najmenej stresu. 🙂 🙂

vanda12345
22. sep 2016

@gerry22 ahoj nie nie ja nestresujem skor som nedockava ale ved teraz aj tak nic nezmozem a stresovat??naco?to nepomoze vsetko je tak ako ma byt a ja verim tak tie tvoje 3dni znamenaju ze nosis pod srdcom najvacsi poklad 🙂 tak cakame 😀

lenka_vi1
22. sep 2016

Baby stala sa mi taká vec. Som 6 DPO a o 6 dní čakám-nečakám MS. Zvláštne je že nemám absolútne citlivé prsia čo som mávala už 10-12 dní pred MS, teraz ani náznak. Čo si o tom myslíte? Stalo sa vám to niektorej a boli ste tehu?

adria88
22. sep 2016

@lenka_vi1 ahoj, mne sa to stalo pri prvom tehu... stále som čakala, kedy už začnú bolieť, a nič... ani MS nechodila... a o 2 týždne na to, ako meškala MS, ma začali bolieť a tak som čakala, že ju už už dostanem a boleli ma pár týždňov, MS neprichádzala a nakoniec som bola tehu ;)

ejuska2586
22. sep 2016

Kocky, dnes mi stupla teplota na najvyssi bod, aky som doteraz mala. Dufam, ze je to dobre znamenie a nie je to len kvoli nadche. Normalnu teplotu {meranu pod pazuchou} nemam, aj ked som chora, mam tak 36,5-36.6, okolo obeda dokonca 36,2.

ejuska2586
22. sep 2016

A mam zravku ako pred mrchou. Vcera mi nechutilo zjest nic a dnes jem nonstop...

lenka_vi1
22. sep 2016

@adria88 hm, tak to je velmi zaujimave....dakujem krasne za povzbudivu spravicku, uz mi neostava nic ine len pockat este 6 dní aby som mohla testovať.

lenka_vi1
22. sep 2016

@adria88 prosim ta a mala si aj nejake priznaky este pred vynechanim MS? Na ktory den po ovulacii ti vysiel pozitivny test?

sofia288
22. sep 2016

@vanda12345 myslom ma teba 😉 ja este musim pockat do pondelka...

vanda12345
22. sep 2016

@sofia288 dik si mila ty kks na mna akokeby nieco liezlo no co ti poviem super ale raz som tu citala nejaku stranku na mk a ze je tehotenska nadcha 😉 hahahaha inak ako priznak obcas zakaslat vyfukat ale teraz aj 😉 hrdlo citim nem bolo by zle 😝

vanda12345
22. sep 2016

@sofia288 a inak ako to citis??

sofia288
22. sep 2016

@vanda12345 boli ma brucho a dnes ma dva krat zabolelo dost silno. na 90 % ide ms 😡

lululka22
22. sep 2016

@kakatulik @lauritkatesty a ostatne co sa rozumiete poradte. Ovu som cakala az buducy tyzden a ze skusim od pondelka merat a ako pozeram zase som nestihla. Som 2DPO alebo 4DPO ?? test je najtmavsi pondelok ale mohol byt tmavsi aj sobotu nedelu. Neviem ci ratat teplotu 37,7u mna ako pooovulacnu. Milovali sme sa nedelu tak stihnut sme mohli 🙂 😉

vanda12345
22. sep 2016

@sofia288 mne praveze dnes skoro nic take jak na mrchu skor tazko a ta nadcha a prsia tak uvidim

babymaminka
22. sep 2016

Ženusky dnes som bola na gynekologii a v rámci prehliadky mi odmeral aj folikul pravý vajecnik nic a ľavý dominantny folikul 12mm cyklus pravidelny 28dňový doteraz stale...v pondelok mám ešte dojst odmeria este to bude 11dc...myslite ze kedy je realna ovulka?drahy dojde domov v stredu az z turnusu 13dc tak sa aj obavam ci to vôbec je možné stihnúť ☹

kakatulik
22. sep 2016

@lululka22 nooo,podla teploty by to mohol byt uz pokojne 4DPO.

lauritkatesty
22. sep 2016

@babymaminka pozri uvidis co povie na 11 dc... vtedy mozno bude akurát pred praksnutim, cize ten 13 dc by ste to v pohode mohli stihnut. v pondelok by mohol mat cca 22 mm

babymaminka
22. sep 2016

@lauritkatesty a odkedy praskne tak aká doba je na snaženie odvtedy?

lauritkatesty
22. sep 2016

@babymaminka no lepšie je este pred. lebo ked praskne tak treba rychlo, tam do 24 hodin maximalne zije vajko naproti tomu spermie si vedia počkat na oovulaciu aj 2-3 dni.. ale uviidš- rob testiky a uvidime kedy vyjde pozitivny, najidealnejšie by bolo, keby vyšiel pozitivny na 12 dc

babymaminka
22. sep 2016

@lauritkatesty ja som schopná ho poslat domov aj o den skvor 🙂 🙂 🙂 to by bol asi ideál 🙂 testuje robím odvčera 10tkove od zajtra 20tkove od teba aj ked si ich dnes poslala 🙂 teplotu miriam tak snad z toho niečo aj bude 🙂