Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@butterfly333 preklep, negativny :( idem skusit opravit text...
@vanda12345 ja som dnes 32 den cyklu a zajtra by mi mala prísť.Tak čakám...a kedy si si ju dala vybrat ? a tak treba všetko skontrolovať či funguje tak ako má. človek je potom kľudnejší
@zuzanka6992 12,7 ako mrcha hned na druhy den nabehla a od vtedy stale len ked som ju mala tak som ovulacny hlien mala ajajaj teraz to nejak tak nevidim neviem ci sa da nejak tomu pomoct alebo tak a hlavne nech viem presne ako to je s mojim telom presne ako pises ako byby po vybrati aj hned otehotneli ine cakali ale proste aj tak uz je rok po preventivke takze zajdem za nim jak cakas zajtra predsa necakas 😀
@vanda12345 este stale nemam ms. no v noci som sa zobudila ze som dostala lebo ma bolelo uz poriadne brucho. v spanku som si dala tampon a isla spat. no a rano nic...dnes uz si kupim test snad nieco ukaze ak tam nieco je...
@sofia288 super to vyzera a snad to tak aj ostane drzim prsty 🙂
@vanda12345 no pekne. Tak uz nech ani nedojde samozrejme v dobrom. Prajem ti to nech je to tehu. Tak drzim palce . A daj vediet ci dosla alebo si tehu. 🙂
Baby ktore ma čítate viete ze my s manzelom sme obmedzeni kedze pracuje turnusovo vo štvrtok som bola na prehliadke folikul mal 12mm dnes idem na premeranie snad nepraskol lebo drahy dojde az zajtra 🙂 Ovu testy zatial negativne tak uvidíme snad to stihneme ...Teplota dnes 2by den 36.5 prikladam graf aj testy myslite ze dojde ovu a kedy?dnes som 11dc
Ahojte dievcatka tak drobcek je vo vnutri bolo to krasne aj ho ukazali a celkovo pristup na jednotku cele to malo caro teraz oddychujeme
Teda az na to ze ked sme vysli von z centra sme zistili ze nam odtiahli auto.😁
@babymaminka myslh.m,ze mas este par dni cas. Tazko povedat,ze kolko dni. Ak mal folik vo stvrtok 12mm,tak by dnes mohol mat okolo 18mm,ci prasknut by mohol o take 2dni.
Baby tak teraz som 8DC. Minuly cyklus som mala pozitivny ovu test, plodny hlien, dokonca bolesti podbruska ake mavam cez ovu. Na 21DC som bola u gyndosa na krvi a vysledok bol, ze ovulacia ten cyklus vobec neprebehla. Tak ja neviem comu verit teda. ☹
@wewulik tak pekne oddychuj nech sa pekne udomacni 🙂 🙂
@babymaminka počuj nestresuj, myslím že ked tvoj príde zajtra domov a bude doma 3 týždne a dáte čo to dá určite to trafíte 😀 moj išiel dnes preč a ja mam pocit že dnes je ten správny deň, tak len dufam, že niečo ešte vo mne zostalo a vyčkáva na ten správny okamih ale skôr to vidím na další mesiac 🙂
@gerry22 tak snad dalsia fakt uz nedojde 6,10 idem na preventivu tak sa snad nieco nove o sebe dozviem
baby co si o tom myslite? Tento mesiac je cely naruby, ms by mala prist zajtra a mna estelen vcera zacali boliet prsia /zvycajne zacinaju 7-10 dni pred ms/, sem-tam v priebehu dna mam zlto-biely vytok, BT stale hore na 36,9, v podbrusku akoby sa uz 4 dni nieco dialo a zaludok ani nehovorim, strasne citlivy. Mohlo by to byt uz konecne tehu? Testovat sa chystam v piatok ak sa nic nezmeni.
@lenka_vi1 moja tazko povedat moze to kludne byt aj tehu a prajem ti to ale aj ja som mala zaludok tazky a zvlastny pocit a bla bla a nakoniec 2dni meskali a dosli tak snad u teba to bude ine a dojdu 😉
@vanda12345 joj tak uz len vydrzat nejak do piatku.... dakujem 🙂
@lenka_vi1 nz rada by som ti mozno inu odpoved ale ved sa uvidi drzim ozaj prsty a nz dlho sa snazite??
@vanda12345 dakujem, si zlata, snazime sa 7. mesiac tak uz by aj padlo aby to vyslo
@lenka_vi1 nz ozaj aj ked neviem ci som pohohla pomozem ako som uz neraz napisala vsetky sme tu na jednej lodi a hlavne preto aby sme sa podporovali pomahali sme tu 😀
@vanda12345 presne tak, ked vidim kolko nas tu je tak potom to ide lahsie prekonat ten smutok zakazdym ked pride ms. Ale stale dufam, ze tentokrat nepride, momentalny stav mi dava stale nadej ze to mozno vyslo tak snad sa nic nezmeni... 🙂
@lenka_vi1 tak tak nadej umiera posledna a kym nedosla ms tak verime dufame a vlastne my ju ani necakame aj ked obcas sa nepyta a dojde mrcha 😝
@vanda12345 🙂) dobre si to napisala...ona pride aj bez pozvania
@lenka_vi1 ved tototoo mrcha 😖

@zuzanka6992 dakujem si zlata ale ty sa pochval ako??? no ja chcem bud pondelok skocit k dokimu vies po 9r som si dala vybrat mirenu tak nech mi urobi preventivu kuk ze co a ako mrcha naskocila ale ci aj ostatne funguje ako ma kedze fakt teraz sme sa snazili obden a tak ako som citala ze je naj a nevyslo tak nech ma pozrie