Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
Ahojte snazilky, aj ja sa j Vam pripajam.zacali sme len teraz prvy mesiac prave mam plodne obdobie.ja uz dve dcerenky mam, ale velmi tuzime po chlapcekovi. Este kojim mladsiu dcerku, ake cyklus sa mi dostavil dva mesiace po porode.takze sledujem teplotky a sem tam hlien sle v podstate sme sa v prvej faze cyklu vyhybali, aby som neotehotnela skoro kedze mam dva cisarske za sebou. Takze teraz sme sa zhodli , ze sa budeme snazit ved vyjst to moze i nemusi 😉 ale budeme sa snazit a hlavne na to tesit. Ja mam po kontroke u gynekologa problem s dlhymy cyklami cca. 45-56dnove. Lekar vravel, ze druha faza cyklu je problemova.nemam dost progesteronu a pravdepodobne viac prolaktinu kedze kojim.takze upravovay to nema zmysel ked este kojim mohlo by sa to dostat do mliecks.ale chcem uz predsa len ubrat z kojenia aby sa mi to upravilo.drzim Vam palce nech Vam vyjdu dve ciarky.
@renimac 😀 tak bude snaženie o štvrté miminečko 🙂
@nevestienka Chlap sa určite poteší, aj štyrom žienkám 🙂
@renimac joooj tak to vooobec nevadi 😉))) s laskou prijmeme kazdu dusicku 🙂♡
Ahojte baby vsetkym snazilkam srzim prsty ja mam plodne dni vcera sme skusali no uvidime ako po mirene to bude dnes asi dame prestavku a zajtra tak uvidime
@michellevendero no jasne ze sa potesi... bude pozehnany medzi zenami ;-D ked som len tak zazartovala, ze ked by bolo dievca aj do tretice tak sa mozme vrhnut na stvrte. A on sa trosku zarazil🙂 ale ja viem ze by sa potesil
@nevestienka tak dtzim prsty aj ja mam 2deti ale ceme este jedno ty uz odrastaju😊
Ahojte kocky, idem si za vami po radu, pretoze tiez chceme do decembra tohto roka aby sam nam podarilo babatecko...mame chlapceka a rada by som keby sa nam podarilo dievcatko citala som ze dievcatka sa rodia skor vtedy ked rodicia skocia na to dva dni pred ovulkou 🙂..skusate ,meriate si niektora bazalnu a zapisujete si to? ja sa v tom este vobec nevyznam ...🙂
@nevestienka dikes aj ked moj muzicek ze ci moc na to netlacim prve sme neplanovali ani nic ale ved ani toto len ked to pride budem rada ☺aj tebe drzim prsty
Ahojte baby. Ja sice k vam celkom nezapadam, ale tiez sme s manzelom na tom tak, ze verime, ze do Vianoc budeme opät v ocakavani. Nezapadam som napisala preto, lebo nam sa otehotniet podarilo az po IVF, no minuly tyzden sme v 13tt o malickych prisli. Bolo to nase prve IVF a mame este 2 mrazacikov, ale len jeden pokus kedze su zmrazeni spolu. Dr. povedal, ze dalsi pokus odporuca az po 3 mesiacoch, cize niekedy koncom Oktobra. Manzel vsak dufa v to, ze sa nam to mozno dovtedy podari aj prirodzene, kedze po potrate sa vraj niekedy zadari aj prirodzene. My sme sa snazili prirodzene 1,5r. no ked mi moja dr. objavila endometricku cystu na vajecniku (pred 2 rokmi my odstranili aj myom z maternice) a nasledne este v centre polyp v maternici, tak nam odporucili hned IVF....vzhladom aj na nas vek. Navyse v centre asistovanej reprodukcie (skratene CAR) sme zistili, ze manzel ma len 1% normalnych spermii. Takze u nas aj preto prirodzene otehotnenie by bol skor zazrak. No ale ako hovorim, manzel je pozitivne naladeny na to, ze mozno sa nam podari aj prirodzene, kedze cital o podobnych pripadoch ako sme my. Ja mu nechcem kazit radost a nadsenie tak sa tiez snazim nejako nastavit si hlavu na moznost prirodzeneho otehotnenia, no cakam skor na ten Oktober.
@vanda12345 no ja to musím pripomínať manželovi, že dnes idem na to a podobne, lebo on by nebol až taký aktívny 🙂)))netreba tlačiť na pílu, ani ja to nejak nechcem urýchlovať, v podstate mi je to jedno kedy to bude. prvú dcérku sme nevedeli počať 1 a pol roka zistili mi hypotyreozu no a po porode sme ani nevedeli ako sme počali druhu. užívajte si to hlavne
@renimac dakujem za privitanie aj za drzanie palcov 🙂. ja som sice necitala kazdy jeden prispevok, ale precitala som ich vela a tak viem, ze aj ostatne zeny v tomto fore maju svoje pribehy a trapenia za sebou. odkedy sme vedeli, ze ideme do IVF tak som som si na MK precitala velmi vela osudov zien a vela ciest a sposobov, ktorymi sa snazili otehotniet a preto kazdej jednej drzim päste a vobec vsetkym zenam ktore tuzia po dietatku zelam nech sa im to splni 🙂 ...a samozrejme nazabudam ani na tych nasich chlapov, ktori su v tom s nami a stoja pri nas v kazdej chvili 🙂
@gurags dakujem pekne 🙂 aj ja by som chcela strasne ievcatko, preto sme s manzelom snazilkovali pred ovulkou. tak dufam ze sa nam to podarilo. Ale ak bude chlapcek tak nevadi, len nech je zdrave babo. 🙂 prajem aj tebe aby sa vam zadarilo to dievcatko, ale hlavne nech je zdrave ci to bude chlapec alebo dievca 🙂
@nevestienka nie nie ja ani netlacim a jeho do toho netreba vobec hnat 😝 len aby ako to napisat nevybral 😕 ano ano uzivat a co a kedy ma prist pride ja so ani neviem ako prisla k dvom🙂

@senselinka drzim palce🙂aby sa Vam to podarilo😉