icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

veronika1603
2. okt 2016

@babymaminka no co vsade pise tak by sa malo sexovat obden aby sa stihli dostatocne spermie dotvorit.niekto povie ze 24hod.im na obnovenie musi stacit..my ked sme par mesiacov s mm sexovali obden tak nam to nikdy nevyslo..ked sme dali sex raz za 4dni vtedy vyslo....ale to nieje pravidlo,len pisem moju skusenost...vraj je dobre ked ma chlap dostatocnu par dnovu zasobu ale zas nie moc dlho.po tyzdni abstinencie vraj spermie umieraju,minimalne su pomalšie a lenivsie,ked sa dlho neobnovuju....to tazko...ja by som dala asi zajtra rano sexik

lauritkatesty
2. okt 2016

@babymaminka zajtra určite dajte

vanda12345
2. okt 2016

@babymaminka tak s tym ti neporadim ja nerobim testy ani nic tak mi pise apka ze ma byt tak skusim zajtra a v stredu a som zvedava co mi doki povie vo stvrtok 🙂

ejuska2586
2. okt 2016

@babymaminka No, mne to povedal moj lekar. Tiez sme sa milovali vo stvrtok vecer, ovu bola v piatok rano, ked som bola u neho. A vtedy mi povedal, ze mame skusit este v sobotu rano, lebo do vecera sa neobnovia.

babymaminka
2. okt 2016

@vanda12345 u nás ako ma teraz nevychádza tento mesiac 🙂
@lauritkatesty a keď dáme teraz 🙂?

lenka_vi1
2. okt 2016

@ejuska2586 suhlasim, tiez skusame obden

lauritkatesty
2. okt 2016

@babymaminka tak daj. to je fakt jedno 😀 ked to ma vyjst tak to vyjde aj z jedneho sexu 😀

babymaminka
2. okt 2016

@lauritkatesty manzel mi povedal teraz ze je k dispozícii teraz aj ked ho zobudim v noci 😀

kakatulik
2. okt 2016

@veronika1603 veronika,ze 31tt. To ani pravda snad nie je. ako sa citis?

katka1601
2. okt 2016

@babymaminka pokial je chlap zdravi tak zivotaschopne ma stale.zalezi na mnozstve.ked je sex casto je ich menej ale na oplodnenie staci jedna jedina takze kazdy pokus sa rata.len zalezi na vas ci sa vam chce. 🙂

babymaminka
2. okt 2016

@katka1601 tak nam sa chce stale.keďže chodi na turnusy 3 tyzdne v rakúsku a 3 doma v utorok k veceru došiel domov 😀

babymaminka
2. okt 2016

@ejuska2586 a kedy si mala pozitivny test?

katka1601
2. okt 2016

@babymaminka tak neni o com.drzim palce a dufam ze budes dalsia ktora sem da dve krasne tehu ciarky. 🙂

ejuska2586
2. okt 2016

@babymaminka Rovnako syte boli vo stvrtok, tmavsia testovacia bola v piatok rano aj v sobotu rano.

veronika1603
2. okt 2016

@kakatulik si zlata 😊..no pravdupovediac toto tehu je ine..boli chrbat,nespavam mavam nepokojne nohy,neprejdem uz dlhsiu dialku,od 1.9 som na pn.brusko uz jak balon ani sa nijak ulozit....no je to teraz ine este 2mes.musim vydrzat.som si u sestričky vyziadala krv.obraz teraz mam pocit ze mi chyba zelezo.aj som si kupila v lekárni ale predsa co oni predpisu a daju vyssie davky to je ine.snad mi to pomoze lebo uz skoro nespavam aj dva mesiace.inak vsetko ok.chvalabohu je zdravicky maly davidko.a moc sa tesim na vianoce. .ako nikdy predtym....a stale vas sledujem a drzim vsetkym palce 😘😘😘

gerry22
2. okt 2016

@vanda12345 Ahoj. Ako sa mas? ? 🙂 snazilkujes 🙂 ja mam mat tiez podla apky ovu v stredu. Ale nespoliham sa na apku lebo mam teraz rozhadzany cyklus mozno sa mi aj predlzil takze apka je teraz pre mna nespolahliva. Skratka od skoncenia mrchy snazilkujeme tak uvidime ci sa zadari. U teba co noveho? 🙂

vanda12345
3. okt 2016

@gerry22 ahoj no u mna ako som pisala ideme snazilkovat dnes a v stredu ano tazko povedat ci apka je 100% no je to dost mozne kedze ja mavam kratsie cykli ale skor ma zaujima co mi doki povie vo stvrtok som sa objednala na preventivu ale no ved treba skusat aj podla apky ale aj inokedy 😉 ono to pride 🙂

vanda12345
3. okt 2016

@babymaminka ale no no nikdy nehovor nikdy 🙂

modrykoniar
3. okt 2016

@babymaminka ahoj moja tak ako? vydržali ste do rána 😀 podľa mňa si to treba užívať ked je chuť, najlepšie ked maš aj orgazík to je veľká pomoc 😀

lenka_vi1
3. okt 2016

@gerry22 @vanda12345 baby nevydrzala som, dnes uz islo prve vrecko Inofolicu 🙂 som 6 DC

vanda12345
3. okt 2016

@lenka_vi1 tak snad to pomoze a budu // ja popijam grepovy dzus dnes snazilkujeme aj v stredu a v stredu by mala byt ovu podla apky tak sa uvidi a vo stvrtok k dokimu som zvedava co mi povie 🙂 teda drzime si prsty

majuska72
3. okt 2016

ahojte žienky, dúfam, že aj nám sa to do Vianoc podarí 🙂 doteraz sme nechávali tomu voľný priebeh, no tento mesiac ideme na to s tým, že sa to musí podariť 🙂 bol by to najkrajší darček nájsť // na teste k 1. výročiu svadby.
Rovnako aj vám všetkým snažilkám držím palčeky ;) krásny dník

babymaminka
3. okt 2016

@modrykoniar ahoj ano vydržali 🙂 este sa držíme no dáme sexik len nechápem vcera takyto test o 11tej na prvej foto a dnes teraz 12tej ten na druhej foto to co je??? 🙂

judy20
3. okt 2016

Baby,potrebujem poradit...podla vas mas skusit test? 3dni mi meska MS,niekedy cez den citim take jemne pochanie v podbrusku...ale ziadne priznaky MS

kakatulik
3. okt 2016

@babymaminka ten dnesny je silnejsi.

babymaminka
3. okt 2016

@kakatulik to.dokedy budu take silne 🙂

lauritkatesty
3. okt 2016

@babymaminka ty a nie je az dnes sipnejsi ako vcera? Dnes vyzera falkt ze top pozitivny

lauritkatesty
3. okt 2016

@judy20 ano skus ✌

kakatulik
3. okt 2016

@babymaminka zajtrajsi by uz mal byt bledsi.

bubo27
3. okt 2016

@babymaminka tak tento je ze mega takze dnes vecer este sexik 🙂 a potom v stredu rano 🙂