icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

vanda12345
4. okt 2016

@rogiii takze dalsie co necaka 19teho??fu ty mas potom nejake dlhe cykli ani ja nic nemeram ale verime si no nie??? 🙂

rogiii
Odpoveď bola odstránená
vanda12345
4. okt 2016

@rogiii ano aj mne apka takto inak fakt dobry pomocnik len nech nedojdu a spolu pekne teholkujeme tesime to bude krasne 🙂

babusik85
4. okt 2016

@rogiii ako a vola ta apka prosim Ta?

gerry22
4. okt 2016

@rogiii Ja som dnes 13DC a mrcha by mi mala tiez dojst 19teho. Ja mam tiez posledne dva mesiace skakajuci cyklus, tak presne neviem kedy ma dojst mrcha a a uz vobec neviem kedy mam ovu ani plodne dni. Sice od vcera mam krce v podbrusku tak hadam je to ovulka. uvidime snad sa nam tento mesiac vsetkym zadari . Drzim palce... 😀 😀

rogiii
Odpoveď bola odstránená
lenka_vi1
4. okt 2016

@gerry22 Inofolic je vlastne kyselina listova + este nejaka zlozka, ktora napomaha dozretiu vajicka... kedze som citala vela pozitivnych recenzii tak po 7.mesiacoch som chcela vyskusat aj ja tak uvidime ci zaberie.

rogiii
Odpoveď bola odstránená
rogiii
Odpoveď bola odstránená
vanda12345
4. okt 2016

hlavne ako sa ty citis a ked doki kuk a povolil tak preco nie 🙂 a je mi to luto ale ono to pride a do uspesneho konca

gerry22
4. okt 2016

@vanda12345 je to super, byt s nikym na rovnako. A keby ze sme ozaj v ten den otehu, tak by sme vsetko prezivali rovnako. A mozno aj porod by sme mali v rovnaky den 😀 😀
Je to velmi dobre ked mas niekoho s kym sa vies poradit a podelit o skusenosti. Ja ked som prvykrat bola tehu nemala som s kym sa o tom rozpravat a ani poradit tak stale ked sa mi nieco nepozdavalo tak som utekala s kazdou blbostou k dokymu. Aj ked som rodila tak som sice mala pri sebe manzela chvala bohu , ale ten sa do takych veci nerozumie az som sa obavala ze pri porode odpadne... 😀 😀

rogiii
Odpoveď bola odstránená
vanda12345
4. okt 2016

@gerry22 ja som bola fakt mlada 19 prvy krat ako tesila som sa a nastastie bolo vsetko fajn tak ani nepamatam zeby som s niecim utekala a hlavne kazdy den som sa modlila len zato aby bolo vsetko ako ma byt a zdrave🙂 tak to aj bolo a verim ze aj teraz to tak bude 😉 no mat niekohi s kym sa mozes podelit je super citit taku podporu

vanda12345
4. okt 2016

@rogiii a som dnes 4l dzusu otvorila cca poll na den tak este na zajtra mam snad to bude oki vcera dost mokro som mala aj dnes ale viac menej len ked idem na wc ako nie je to taky natahovaci hlien ktory je naj ale taky riedky no snad aj ten je fajn 🙂 a presne treba verit ze vsetko bude ako ma byt

lenka_vi1
4. okt 2016

@gerry22 vzdy som si priala mat svojho milovaneho pri porode tak dufam, ze sa mi to splni...je uzasne prezit to spolu a da to urcite velku silu a podporu.

gerry22
4. okt 2016

@rogiii dakujem pekne aj ja ti drzim palceky. snad sa nam to do vianoc zadari a naj by bolo uz tento mesiac sa radovat z // ciarok na testiku.

gerry22
4. okt 2016

@vanda12345 tak uz teraz nastastie sme vynasli Modreho konika a sme tu aby sme sa navzajom podporovali . je to fakt super. A verim ze vsetko bude dobre. Prajem to vsetkym ktore tu snazilkujeme 😀 😀

gerry22
4. okt 2016

@lenka_vi1 je to ozaj super mat pri sebe manzela pri porode. Ja som ho pri sebe mala a poviem ti dodava ti silu je ti oporou. Urcite aj po druhykrat by som chcela mat manzela pri porode..

vanda12345
4. okt 2016

@gerry22 tak tak mozme sa tu podelik je to tu take medzi nami dievcatami 🙂 a super

vanda12345
4. okt 2016

@gerry22 oj sa k tomu nemal a aj tak nakoniec to skoncilo sekciou a ci by teraz??no nem viem

jannies15
4. okt 2016

Ahojte baby, tento mesiac som začala znovu s duphastonom, keďže mám anovulačný cyklus. Pomáha duphaston aj dozretiu vajíčka alebo ako to s ním je?? Teraz sa síce snažíme, ale čítala som, že duphaston nemá za následok spustenie ovulácie a teda sme asi ani nemali šancu. Či ako to je??: Budúci mesiac pridám aj ClostylB..

ejuska2586
4. okt 2016

@jannies15 No mne ho kazal brat az po ovulke.

tinka881
autor
4. okt 2016

@jannies15 duphaston sa berie po ovu a clostil na dozrievanie vajicok

jannies15
4. okt 2016

@ejuska2586
@tinka881 ja som ho brala podľa inštrukcií lekára od 12.dňa :/ mám ďalší cyklus vysadiť duphaston a brať len clostil?

ejuska2586
4. okt 2016

@jannies15 od 12 dna je podla mna skoro. Clostil by si tusim mala brat do ovulky a az po nej si nasadit duphaston.

kata011
4. okt 2016

Babulky moze uzivanie antibiotik ovplyvnit vysledok tehu testu ze je slabo pozitivny..

lauritkatesty
4. okt 2016

@kata011 nie

alexwarring
4. okt 2016

Tak zienky presuvam sa k vam i ja, ale uz kaslem na sledovanie, budem si vas tu aspon pasivne citat a naberat vedomosti 🙂 Skore tehulkovanie vsetkym 🙂

tinka881
autor
4. okt 2016

@jannies15 ja som brala clostil 2x denne od 5dc-9dc a od 15dc duphaston.a tak sa zadarilo

daisylucky
4. okt 2016

Aj ja sa pridávam, na babatku ,,pracujeme,, s manzelom už pár týždňov od kedy mi lekár schválil tretie tehotenstvo po dvoch sekciách. Dufam, že sa podarí otehotnieť tak rýchlo ako sa mi podarilo pri prvých dvoch deťoch 🙂