Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@amelie2017 aj ja nečakám presne v tom termíne cca, tak snáď 😉
@adria88 joj tak to mi je luto ze takto nadejde a nic ale isto to pride tak ja necakam 19 no tak snad nam nedojde mrcha mrchava ja som k tym 2 ani neviem ako prisla bolo to dost davno ale akoze pozor sme davali 🙂 teraz chcem muz sice menej a nejak pomalsie ale ono to pride my vsetky to predsa dame 🙂
@vanda12345 no, keď má prísť, príde... keď prišlo 1. krát, bolo to dosť zamládi ešte, ale tak stalo sa, aj sme to tušili, že bude malé miminko, teda skôr mm to tušil, ja som akosik tomu nechcela veriť 😀 a teraz máme už 9 ročnú školáčku 🙂 a asi nám to aj trošku chýba teraz také malé babatko, obaja máme 28 a malá chce súrodenca, tak prečo nie??? 🙂
@adria88 super takze tiez mlada mamina ja som otehotnela tiez v 18 ale narodila sa v 19 takze spolocne no ma uz 13 a syn 11 tak tiez by som miminko a hlavne by som si to teraz chcela viac uzit napr u mna ze kocikovanie alebo tak ee nikoho som tu nepoznala a sama nejak tak preto na to3 sa moc tesim a dufam ze to pride coskoro
@vanda12345 ja som otehotnela mesiac pred 19 😀 a ja tiež, jediná mladá mamina na okolí, takže teraz si to aj ja chcem maximálne užiť malé mimčo, kočíkovanie juuuuj, bolo by to fajn 🙂
@adria88 hej potom som sa zamyslela ze som zle napisala ale to tak ked aj nad tym co povie doki myslis 😉 no tak to ano ale ja to beriem ako plus stale mlada krasna 😝 mamina 😉 a presne tak teraz si to uzijeme len nech aspon uz tehulkujeme 😀
@vanda12345 áno, stále mladá, krásna, tak na čo čakať 🙂 môj inak tiež má občas také obdobia, že malá je už veľká, samostatná v podstate a že mimi už asi ani nechce, ale potom zase prídu dni, kedy mi sám od seba hovorí, že chce ešte babatko, ale viem, že by bol veľmi rád, keby sme mali druhé 🙂 a na Vianoce už by mohol s nami drobec v brušku sviatkovať 😝 a to myslím na všetky, čo sú v tejto skupine 😉
@adria88 tak tak presne ako pises moj skor vravi co ma byt bude nejak nie je s tym na 100ˇ% stotozneny a hlavne nasi su ozaj uz samostatny dost ale prave preto vravim dcera sa zatvori do izby malo ju vidim a som mlada zeby som uz nemala nejake dieta pri sebe take malinke ako budu to starosti ale hlavne radosti a myslim ze aj on potom zmeni nazor a hlavne ze uz aj ked bude pod srdcom ano vianoce s tym pocitom by boli supis 😀
@vanda12345 nooo našu tiež už pomaly láme asi puberta, alebo neviem 😀 zatvorí sa v izbe a má svoj svet... bábo by nám oživilo domácnosť, a ako píšeš, že starosti, tak to je pravda, ale tie radostii všetky starosti prekryjú, a už vidím, keby to malé naozaj bolo, ako by sa malá o neho snažila starať 🙂 podľa mňa by bola celá bez seba 😝 a keď už ozaj bude malé, tak hlavne nech je všetko v poriadku a sme všetci zdraví 🙂
@adria88 tak tak presne ako pises nech je vsetko ako ma byt a hlavne to zdravicko nic nie je dolezitejsie 🙂 jaj ty moji uz teraz dcera chce sestricku syn braceka a tak sa natahuju a dcera mi stale povie ze ona bude kocikovat a pomahat take male bavicko pre celu rodinu benjaminek 🙂
@vanda12345 no to aj malá, že chce sestričku a mužík by chcel syna 😀 ale tak samozrejme, hovorí, že by chcel syna, ale hlavne nech je babatko zdravé a všetko dopadne dobre 🙂
@vanda12345 malý obskakovaný benjamínek, len aby ale tie staršie potom nezačali žiarliť 😅 ale tak snáď nie, veď netreba robiť rozdiely medzi deťmi a všetko bude super 😎
@adria88 presne tak je to jedno ale pri druhom som hovorila ze ine ako chlapca z porodnice neberiem 😝 a vyslo to ale je to total jedno len nech je zdrave a rozdieli a ziarlenie??tak snad ee ved vsetky su moje 🙂
@vanda12345 jasné, naše detišky 🙂 a teraz už len to čakanie či konečne nepríde tá mrchaňa... 😝 a tebe nech sa zadarí 🙂
@adria88 dikes si mila ale napodobne aj tebe a nech sa tej mrche isto nech sa neuraci 🙂 ved komu by chybala
@vanda12345 vďaka a no šak toto... ako boli časy, keď som bola rada, že prišla, o to pokoj, ale tak už by nemusela 9 krásnych mesiačikov sa dostaviť 😝
@adria88 preesne ako pises kludne si moze dat pohov no ja uz cestujem o 12 mam byt u lekara tak snad sa nieco nove dozviem a hlavne ze fungujem😀9r mirena tak snad to bude ok
@vanda12345 no tak hlavne niečo dobré a pozitívne, držím palce 🙂
@adria88 dikes si mila a dam potom vediet😊
Ahojte,dlho som sa neozvala...toto je stvrty cyklus snazenia a tento mesiac sme to robili len 2-krat lebo sa nedalo viac,sme boli odcestovani 😃 ale cez plodne dni a dostala som ms hoci den vopred,ale bola uplne slaba,len intimnky som mala a tak reku urobim si dnes test a nie z ranneho mocu a taketo prekvapenie ma cakalo...myslite,ze sa mozem zacat tesit? ☺
@lenkastr 2xa hned takto super gratulujem😊
@lenkastr gratulujem 🙂
Tak miesto 12 ma zobral 13 ale to neva a vraj hlien na ovu a ja ci prebehla ze nie vajicko na pravej strane tak asi aj dnes sa posnazilkujeme😀
@lenkastr gratulujem tehulka ☺ tak nohy vylozit a tesit sa 😊

@rogiii ani ja asi ee ale ked bola mirena tak sa nasiel no snad aj ten bude ok ved uz 2deti mam jasne ze dam 🙂