icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

nikky81
11. okt 2016

@ejuska2586 ja meriam asi treti ci stvty cyklus, tiez neviem vela ale nieco uz hej. a ano , viem co je to cakat na chlapa, tiez to mame doma podobne 😉
a samozrejme vsetkym drzim palce k dvom II 🙂

babymaminka
11. okt 2016

@butterfly333 ano to je ta 🙂
@ejuska2586 mna by tiez tesilo vsetko co by bolo pozitivne teda test 🙂 ved to že u nás je možnosť len 6x do roka a ak by som mala anovulacne cykly tak to uz teda by bolo fakt o nervy no ak tak.aj bude nezmenim to bohuzial len tomu dopomoct potom uz nejako drahy o tyzden uz odchadza tak asi tak baby dojde az v novembri no to sa este nevie kedy bude ovu 🙂

crazy_girl1
11. okt 2016

@babymaminka aleee neboj sa, duch tam je, vyzerá to pozitívne 😝 😀

mia91
11. okt 2016

Baby som úplný laik a začiatočník. Pokúšame sa o bejby no zatiaľ len tak nechávame to na náhodu no zatim nič . Rozmýšľam že by som to začala sledovať počítať atď . Takže poraďte ako na to ? Plodné dni ovulácia std atď.....diky

gerry22
11. okt 2016

@vanda12345 ahoj tak dufam, ze aspon jednej z nas zadari. uvidim moc tomu nedavam nadej ze by sa zadarilo. necham to na nahodu....O osme dni sa dozvieme verdikt... 😀 😀 tak drzim palce. daj o sebe vediet

vanda12345
11. okt 2016

@gerry22 no tak tak tak este 8 dni cakat fuuu a coze takto naladena??aj ked aj ja som mala dnes slabu chvilku ale treba verit 🙂

gerry22
11. okt 2016

@vanda12345 akoze ja som v pohode, nie som nejako negativne naladena. Len si nechcem robit zbytocne nadeje aby som potom nebola sklamana... je to zbytocne a stresujuce. co ma prist pride. tak som sa rozhodla ze sa nebudem stresovat a robit si nadeje zbytocne. Tak uvidime co bude za tych osme dni. Ja zas ocakavam ze mi to bude meskat, kedze sa mi ten cyklus nejako pojasil 😀 😀

vanda12345
11. okt 2016

@gerry22 ako ani ja si nic nenamyslam nedomyslam to vobec ale snad sa zadarilo doktor videl vajicko posnazili sme sa snad sme sa trafili dost citim podbrusko teda vajecniky aj krize obcas prsia ale to moze byt pms a aj nejaky vytok no ved asi tak uvidime co sa za tych 8dni vyvinie a snad vyvinie 🙂

vanda12345
11. okt 2016

baby asi otazka total trapna ale najaka som uzimena co si myslite o horucom kupeli??ano ci skor nie??dik

gerry22
11. okt 2016

@vanda12345 ja vobec nemam ziadne naznaky , ani pocity v podbrusku a to sa cudujem lebo mam aj ja pms. tak s toho mi vyplyva jedno , ze mi bude mrcha zas meskat. No tak snad sa zadari a ked nic tak pokracujeme spolu v novom cykle. Mame este dva mesiace aby sa nam do vianoc zadarilo, bol by to krasny darcek pod stromcek 😀 😀

vanda12345
11. okt 2016

@gerry22 fakt tazko povedat a uz bolo x krat riesene pms a priznaky tehu ze su skoro identicke preto asi radsej nedomyslat a cakat ja zato miestami akoze dost citim podbrusko no co cakame a verime 🙂 snad uz nebude potrebny ziadny dalsi cyklusano ano to by bol ten naj darcek 😀

ejuska2586
11. okt 2016

@babymaminka Musi to vijst? Aky duch? Nieco som zmeskala?

adria88
11. okt 2016

baby, ja už tiež pár dní do ms, prsa zatiaľ nič, zvyčajne ma bolievajú už okolo 10 dní pred ms (neviem, či si niečo namýšľať , či radšej nie 😀) brucho nafúknuté už druhý deň, zápcha, biely výtok, pichanie vo vaječníku, dnes som cítila aj tlaky v podbrušku, no uvidíme čo z toho bude... možno sa len moc sledujem... stred budúceho týždňa je zatiaľ len veľkou záhadou 😀

amelie2017
11. okt 2016

Tak ja sa na priznaky spoliehat nemozem, ja len cakat, kedze u mna su zavraty uplne normalne. Ak ma aspon 4krat za den riadne neskruti, ze skoro odpadnem, akoby som ani z postele nevstala. Prsia ma bolia vzdy cely cyklus, okrem menstruacie, ked som brala HAK tak to bolo este horsie, ani sa bradaviek dotknut, aj podprsenky mi vadili a brusko pobolieva, ale ktovie, ci nie z fazule ☺ a clovek si mysli, ze to uz mala fazulka..tak ja radsej len cakam/necakam a uvidim..

adria88
11. okt 2016

@amelie2017 no to aj mňa krúti dosť často, mám nízky tlak, ale tiež sa nechcem moc sledovať, ale niekedy to nejde 😝 a potom šup a už si namýšľam... kedy čakáš/nečakáš mrchu?

amelie2017
11. okt 2016

@adria88 no ja pri zavratoch na to ani nemyslim, len sa bojim, ze v tehotenstve ani nevstanem z postele...mala by som 19. ale mozno skor, lebo ovulka bola skor..aspon myslim..moc sa v tom este nevyznam..a ani nemeriam nic..lem podla ponolievania a hlienu..tak uvidime..ale ak to tento mesiac este nebude nevadi, len zaciname..a o mesiac ma sestra svadbu, tak si aspon budem moct riadne zatancovat a nie stresovat, ci je mimco ok..

babymaminka
11. okt 2016

@ejuska2586 joj vcera mi.preplo doma kopec testov a vyvolavam duchov 🙂

adria88
11. okt 2016

@amelie2017 ja som sa v prvom tehu cítila celkom dobre, na začiatku len príznaky ako PMS, a točenie hlavy som vôbec myslím neriešila... ale inak pohoda, ani raz som nevracala, úplne akoby som ani tehu nebola 🙂 iba bruško rástlo... a čo sa týka svadby, ja som mala svadbu v 5. mesiaci a máš pravdu, je to také... ako zatancovať som si zatancovala, veď no netancuj na vlastnej svadbe 😅 ale nebolo to bohviečo , aspoň pre mňa nie... tiež som stresovala trošku 😉

amelie2017
11. okt 2016

@adria88 to si mala super, ze ti skoro nic nebolo..ja sa toho bojim viac ako porodu..🙂 ale prezili vsetky, prezijem aj ja..len ked vazne otehotniem, tak sa asi zblaznim..ked si robim test, tak nan vzdy kukam s tuzbou aj strachom aj stresom..myslim, ze to asi vsetky zeny pri prvom..radost a zaroven sok, zeto vazne

salmas
11. okt 2016

@babymaminka Skús si stiahnuť inú apku, lebo tento graf dosť skresľuje. Nie je tu moc vidieť zmenu teploty 😉

babymaminka
11. okt 2016

@salmas tuto mi odporucili práveze tu 🙂 no mám este jednu 🙂

salmas
11. okt 2016

@babymaminka Skús radšej fertility, tam ti zaznačí aj ovulku, určite je prehľadnejšia ako tá čo si tu dávala

butterfly333
11. okt 2016

@babymaminka stiahni si apku menstruačny kalendar taka ružova knižka s bielou kvetinkou.

salmas
11. okt 2016

@babymaminka alebo womenzone ☺

ejuska2586
11. okt 2016

@babymaminka A bol aj nejaky duch?

babymaminka
11. okt 2016

@ejuska2586 chces vidiet a zasmiat sa na mne 🙂?

ejuska2586
11. okt 2016

@babymaminka Jasne... Vidiet chcem, ale smiat sa urcite nebudem.

babymaminka
11. okt 2016
babymaminka
11. okt 2016

@ejuska2586 prve 2 upravené tento original

ignorantka
11. okt 2016

@babymaminka jaaaaj je tam duch na 100%!!! Otestuj z ranného 🙂