icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

ignorantka
11. okt 2016

@mia91 ahoj a vitaj 🙂 Ak sa snažíte krátko, tak sem ani nechod, nic nerieš a užívajte si 🙂 A ked uz to trvá nejaký čas tak asi najlepšie je zacat si ako prvé merať bazalnu teplotu tela, aby si sa viac spoznala, vedela kedy máš ovuláciu atd 🙂 Na internete nájdeš k tomu kopu info ale v skratke najlepšie je merať v pošve teplotu ihneď po prebudení v ten istý čas bez toho aby si niekam vstávala alebo pila 🙂 odporúčam aplikáciu fertilityfriend alebo Kindara na zapisovanie 🙂... držím palce nech to nie je treba 🙂

ignorantka
11. okt 2016

Ach baby stále vas čítam ale ja len depkujem, lebo v nedeľu ma prist ms a ja nepamätám kedy som mala takéto neznesiteľne PMS, by som zabíjala od nervozity 😂😂 takze isto iste príde zas a znova 😞😞😞

mia91
11. okt 2016

@ignorantka ďakujem. Snažíme sa 4 mesiace a nič. Mám strach ...ale dúfam že zbytočný . Idem googlit čo a ako

ejuska2586
12. okt 2016

@babymaminka Vidim tam slabeho ducha 😉

ignorantka
12. okt 2016

@mia91 tak to je máličko veľmi 🙂 Neboj sa 🙂

bubo27
12. okt 2016

@babymaminka wau tak nech len silnie dusik 🙂

butterfly333
12. okt 2016

@babymaminka nieje to len obrys kanálik?? Neviem ked to zvačším je to biele.😐

gurags
12. okt 2016

Dnes 2dc, opäť veľké sklamanie. Ach jaj, ideme ďalej, vcera som zacala pit nosifol (lekár mi poradil,ze to mozem vyskúšať) a rozmyslam ze zacnem merat teplotu, nevadí ak budem merať v ústach? Dufam, že to do Vianoc vyjde a drzim palce aj Vam.

butterfly333
12. okt 2016

@gurags mala by sa merat dole tam je to presnejšie.

katka1601
12. okt 2016

@mia91 4mesiace je este nic hlavne nestresuj.my sme sa o prvu pokusali 6 rokov.doplnaj hlavne kyselinu listovu najlepsie v prirodzenej forme napr.ladovy salat atd.drzim palce

dominini
12. okt 2016

@mia91 strach mat nemusis, doktor mne vravel ze priemerna doba snazenia sa je od polroka do roka... Netrap sa

senselinka
12. okt 2016

@babymaminka @butterfly333 tiez mam pocit, ze je to len kanalik, bohuzial. Okrem toho, fakt by na ducha bolo prilis skoro

matik7
12. okt 2016

@mia91 aj my sa snažíme 4 mesiace..teraz začíname 5 cyklus (som 4DC 😞) a aj keď všetci vravia, že je to kratučký čas ešte, mne sa to zdá ako večnosť😔

zabinkalenka
12. okt 2016

Zienky, uz som z toho jelen :(
Mam nepravidelny cyklus, podla hlienu to vyzera, ze ovu (ak prebehla) bola 10.10. (23DC). Dnes ma vsak boli podbrusko, resp. oba vajecniky mam citlive, lavy viac. Dnes som 25DC.

vanda12345
12. okt 2016

@zabinkalenka no ja ti neporadim ale o tyzden necakam mrchu vo stvrtok som bola u lejara videl vajicko este sme sa posnazilkovali a od nedele cca ma stale bli podbrusko vajecniky nevien tiez co si o tom mysliet ci je to pms taky dlhy a dost silny alebo sa zadarilo noc ta to boli??mna miestami dost

adria88
12. okt 2016

@amelie2017 ale neboj, zvládneš a nezblázniš sa z toho, babatko príde vtedy, keď má a prajem, aby všetko dobre dopadlo 🙂

zabinkalenka
12. okt 2016

@vanda12345 na dotyk do boli dost, ked sa zohnem, alebo si mi mala sadne na brucho, tiez dost boli, inak OK

vanda12345
12. okt 2016

@zabinkalenka no ved ak by to este len teraz bola ovu co dost neskoro ale asi mas dlhsie cykli tak skuste este dnes posbazilkovat aj ked mna ked to tak bolelo veru som na nic take nepomyslela no ty to mozno zvladnes drzim nam prsty

zabinkalenka
12. okt 2016

@vanda12345 uff, to fakt ak az teraz, tak to skor nez 37dc ani nema zmysel robit testy :(
Daaame to! 😘

slniecko26
12. okt 2016

@butterfly333 ahoj tak dnes som si ráno merala znovu BT bola 37,1. Čo si o tom myslíš? A ešte možem sa ta spýtat či sa BT može merat o hodinu skor ako obyčajne lebo zajtra mi to nevyjde zmerat tak ako včera a dnes. Dakujem 🙂 Mrcha zatial neprišla.

butterfly333
12. okt 2016

@slniecko26 to más peknu bt taku ako ja. A kludne možeš zmerat aj o hod.skor.

pajara
12. okt 2016

Ahojte baby, vcera som tu salela s ovu testami, toto je dnesny tehu desiatkovy pepino. Nejaky ten stres a behacky po lekaroch tomu predchadzali, neskor vam napisem viac, 24 som objednana na utz, tesim sa ☺ vela stastia a trpezlivosti zelam kazdej ☺

lela123
12. okt 2016

@pajara noo super, gratulujem

veronika1603
12. okt 2016

@pajara gratulka,tie ovu testy tomu naznacovali😊

adria88
12. okt 2016

@pajara Gratulujeeem

dominini
12. okt 2016

@pajara gratulujem😊

slniecko26
12. okt 2016

@butterfly333 dakujem tak budem čakat či mrcha príde a či nie. Ak do piatka nepríde skúsim test ale fakt sa bojím sklamania ale čo už pojdeme dalej 🙂 Ty by si kedy mala mat mrchu tuším si písala že si mala mat v sobotu ale sa ti posunula ovu tak az v utorok dobre si pamatam? A pred mrchou by mala klesnút BT o kolko asi?

vanda12345
12. okt 2016

@zabinkalenka no presne tak to potom vychadza ale mozno ked si hlien mala na 23d tak snad uz bola bezne mavas take dlhe cykli??

vanda12345
12. okt 2016

@pajara gratulujem😊

tinka881
autor
12. okt 2016

@pajara gratulujeeem