Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@butterfly333 takže čakám čo bude 🙂 dakujem za odpoved si zlatá!!! Ja si inak nemeriam čo som ti písala že robím na zmeny tak som len tak začala predvčerom.
@slniecko26 vieš čo ja robim tiež na smeny a meriam už dva roky. No teraz som musela utekat na wc uplne ako by som sa pocika idem teda na wc a nohavičky cele mokre biely hlien strocha do ružova. No som zvedavá čo z toho bude. Nikdy pred ms nemávam špinenie ani nič podobne skrátka pride ms a je tu.😊
@butterfly333 vyzera to celkom nadejne 🙂
@lenka_vi1 no neviem ved ešte som len 9dpo počkam do ms.Aj ked neverím že by sa zadarilo.
@butterfly333 tak to ti držím velmi velmi palce aby to bolo to čo všetky chceme!!! 🙂 Ja som si včera všimla na intimke, že je nejaká mokrejšia ako obvykle. Bolo vidiet že to je ako nejaký výtok ale neviem či to može byt???
@vanda12345 cyklus mam od 1.1.2016 (predtym som kojila, kvoli snahe o 2.babo som 14m. malu odstavila aby nabehla mrcha).
A od vtedy je v rozpati 26-41 dni :( co je o drzku, lebo nikdy neviem, kedy dojde mrcha a po 33 dni kazdy mesiac s malou dusickou kontrolujem nohavicky/vlozku.. :(
@slniecko26 ja mam takto mokro už tyzden no neviem ved uvidím. Musím mat intimku.
@butterfly333 tak to je dobré znamenie 🙂
@zabinkalenka tak to mas ozaj fakt narocne sledovat ovu a podobne aby sa zadarilo no treba verit kym nie je mrcha stale je tu nadej ze to vyslo ja tuez cakam este tyzden ale je to nic moc to cakanie ale co narobime
@slniecko26 drzim prsty aby to sopadlo na //😊kedy ju necakas
@butterfly333 a samozrejme aj tebe uz nech je bud tyzden no nie??😊
baby vcera teplota 36,4 a dnes 36,6 myslite ze uz ovu prebehla alebo sa estelen chysta?
no teplota včera klesla a dnes už prišla mrcha :-/ a bolííí ma brucho ☹ Hmmmm škoda. Dúfala som, že to tento mesiac vyjde
@slniecko26 no to neviem mohlo to by hocičo. Ale to strašne mokro na nohacičkách ma prekvapilo ako by som sa pocikala 😅😅😅😅
@jaruskatt 😯😯😯😯😦
@vanda12345 veru uz by som rada vedela či to budu // alebo zas len /.
@butterfly333 no verime ze //no nie??len ten cas sa nejak vlecie ale ine ako cakat a verit nam neostava☺
@vanda12345 ano len čakat. No ja od pondelka mám sopel nejak som nakapatá.
@butterfly333 no to teda nic moc ale ani sa niet co cudovat aj ja obcas utriem nos ked vonchu mrcha cas
@pajara super a citis sa ajo mas aj nejake priznaky?
@vanda12345 ale teploty ani hrdlo ma nebolí nič. Snad to prejde rychlo. 😊
@butterfly333 tak to usto prejde rychlo len nejake vitaniny si daj ja napr sa smejem ze to uz fakt sila ked ja mam teplotu
Zeny, mohol mi grepový džús posunúť ovulku? Beriem vitamín E, omega3, kyselinu listovú a pijem grepový džús. Dnes som 11 deň cyklu a test je pozitívny, resp, aspoň sa tak tvári. A jak na mrchu idem dnes na školenie na chatu a vrátim sa až zajtra. Tak snáď bude ovulka až zajtra...
@vanda12345 pijem aj čaj s zazvorom. Tak snad to prejde.
@ejuska2586 grep.džus posunut ovu to som ešte nepocula podla mna nie. A si 11dc a maš test pozit tak to je dobre. Vzdy nemusi byt ovu presne kazdy mesiac.
@butterfly333 No, ale doteraz vzdy bola. Snad prebehne az zajtra, ked budem doma s muzickom vecer 🙂
@butterfly333 urcite ten je fajn ak jed sa az tak fajn nepije☺

@slniecko26 ano presne si to napisala v utorok by som ju mala mat no mne sa vela krat stalo že ani pred ma mi neklesla