Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
baby ja uz stupam dnes BT 36,8 tak pravdepodobne ovu prebehla 🙂 tak uz len cakat. 25.10 by mala dojst ms tak som velmi zvedava....
Ženy, takže po včerajšom pozitívnom ovu teste som zdrhla večer zo školenia (aj tak sa to tam už zvrhlo na všetko možné, len nie školenie) a užila som si manžela. Dnes ráno o 5tej bol ovu test stále pozitívny, teplota nestúpla, takže predpokladám, že ovu bude až dnes. Myslíte, že môžeme ešte dnes večer poistiť?
@ejuska2586 poistit ano, ale skor zajtra ako dnes....my sme skusili posledny den nizkej teploty a este aj 2 dni po, poistit treba stale 🙂
@lenka_vi1 Len sa bojím, aby zajtra už nebolo neskoro. Lebo najskôr zajta večer by to šlo...
@ejuska2586 neboj sa, vsetci tvrdia ze 72 hod. sp. preziju takze zajtra vecer budes este v intervale.... my sme poistili po 66 hod. 🙂
@slniecko26 moja nieco sa tam risuje tak srzim prsty nech to silneje☺jtory den si??
@butterfly333 ja po starom, cez víkend očakávam mrchu, potom do konca roka intenzívna inofolicova kura a ked nic tak sa v januári začneme vyšetrovať 😞
@vanda12345 ahoj ja som mala mrchu 11.9. naposledy. Tak som čakala, že možno 11.10. príde lebo svoj cyklus si velmi nepoznám, keďže som brala antiku. A hned po jej vysadení som otehotnela ale 8.8. som mala samovolný potrat. Potom mi prišla mrcha toho 11.9. tak som ju čakala že možno o mesiac príde ale zatial nič a dúfam že už nepríde 🙂 ale ešte stále mám strach sa tešiť. Manžel mi hovorí už týždeň, že som tehotná a ja ho stále odbijem, že určite nie.
@lenka_vi1 ja mávam anovulaky a ked som užívala inofolic tak ovu prišla 🙂 Ale až na koniec cyklu... takze mne to pomáhalo, len ho asi musím dlhšie užívať... držím ti palce 🙂
@slniecko26 jaaj som sa zlakla že 32 😆😆😆😆inak moja držim palčeky. Kolko si dpo?
@slniecko26 tak mozno je izaj na case verit a zacat sa tesit ale ako tu obcas baby pisu potichu☺ved to uz mas nieco cez mesiac tak sbad to tak bude ako si prajes a mozno skusit ten digi test ja 6dni pred neocakavanou ale miestami take depky ze zas noc s toho 😯drzim prsty
@butterfly333 Ak si myslím že bola 27.9. ovulka (podľa bolesti podbruška) tak je to 16 dpo. Neviem aká by mala byť čiarka na teste keď si 16 dpo a či tam už môže byt niečo vidieť. Čo myslíš?
@vanda12345 ďakujem Ti veľmi pekne. Veľmi si želám aby to bolo tehu tak ako asi každá z nás. Tak uvidím zajtra skúsim ráno znovu testnúť. Toto bol Ladymax test tuším.
@ignorantka ja som ovu mavala len sa nam dlhsie nedarilo tak uvidime co z toho bude tento mesiac, ci vlastne bude....
@lenka_vi1 vieš len ja vôbec neviem kedy bola ovu ☹ (27.9. si len myslím podľa bolesti, že možno to bola ovu) mohlo to byť kľudne neskôr. Fakt neviem
@lenka_vi1 tak vitaj v cakarni necakajucich☺ja 6 dni a zda sa mi to vela no co mas povedat ty ale tak vydrzime no ako som pisala nejak sepkujem ze sa nepodarilo neviem preco😯
@slniecko26 moc moc srzim prsty presne tu si mazda tuzi najst//a aby bolo vsetko fajn a az do uspesneho konca takze verime a drzime😊

@slniecko26 ja tam niečo vidím 😉