Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@kata011 ja nic nevidím 😞
@kata011 vidim to nieco tam je 🙂
@babymaminka ale uz som 2 dni po termine ms .....to by uz malo byt silnejsie nie?
@kata011 ja tam niečo vidím, ale aj na svojom som dnes videla a manzel ma vysmial. Koľko máš do menštruácie?
@daisylucky ja mam po uz 2 dni
@kata011 nemusi vobec kazdemu hcg rastie.inak 🙂
@kata011 aha, ale napr. pri mojom druhomdieťati som si test robila až keď mi den meskali. V ten deň poobede mi test este nič neukázal, na druhý deň ráno áno a teraz má už môj druhorodeny rok aj štvrť 🙂
@daisylucky mozno blba otazka ale ked som si ho robila tak trosku mocu mi prsklo na test mimo znacky tak nevem ci sa nahodou nerozpila iba kontrolna ciarka...myslis ze pusta farbu?
@kata011 myslím, že by to ešte nemalo vadiť. Skus zajtra druhy test, najlepšie z prveho ranného moču, ten je najkoncentrovanejsi a hadam budú dve čiarky.
@babymaminka a ty nas rano urcite zobuď fotkou 🙂🙂🤗🤗
@ignorantka ak.bude cim.zobudím 🙂 lebo dnes ani jeden z ranného.mocu obe z poobednajsieho
Baby dnes je silnejsia co poviete? BT 37,2. Snad je to dobre.
@slniecko26 krasna ciarocka gratulka ☺
@modrykoniar Dakujem 🙂
@modrykoniar Áno!☺Testuj zasa o 2dni☺
@slniecko26 ☺gratulujem!😉
@modrykoniar Vidiet nieco, takeho jemneho dusika 😉
@slniecko26 Krásna čiaročka, potichúčky gratulujem 😉
@ejuska2586
@tamisi dakujem Vam baby potichu sa budem tesit 😊
@babymaminka ahoj moja tichucko si Vas tu citam ale na toto mi neda reagovat vidim ju tam aj ja tak silno drzim palce a zelam ti od srdiecka nech ciarka silnie
@modrykoniar ano aj ty tam maš druhu 😊 baby moje tak sa svami tesim .
@slniecko26 no supeeer krasne // držím mooooc palčeky
@slniecko26 to uz duch neni to je oficialna cierka super gratulka

@babymaminka na tej prvej je čiarka do ruzova vsak?tak je to na dobrej ceste😉