Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@butterfly333 Ahoj prosím ťa na čo je dobrá tá včelia materská kašička, snažim sa to tu nájsť v diskusii, ale nejak sa k tomu neviem dopracovať. 🙂
@jaris84 pozri si stranku vceliamaterskakasicka.sk je tam strašne mooc toho načo pomáha.pomáha aj na plodnost
@kakatulik ahoj moja čo myslíš mám skusit ovu aj večer či až zajtra?? Dnes 14Dc
@kakatulik traz sme dali sex a hlin bol už ako krém a včera bol ako bielok natahovací priesvitny to znamená že dnes zajtra je ovu??
baby drzim prsty ja caam kym spravim test aj ked som netrpezliva aj hned by som 😠
@vanda12345 Ahoj, tak ta nasa trpezlivost nema hranic, Ms by som mala mat za 4 dni, tak si vravim, ze mozno mi to uz nieco ukaze tak som si dnes rano spravila test a nic ☹
@gerry22 ahoj ja uz som vcera na teba myslela si pisala , ze v pondelok si spravis a nic neukazalo??joj to je ale na nic a aky mas ty pocit
@gerry22 ja som sa nikdy nesledovala ale po tom co tu chodim respektive ja to mam stale zapnute tu 🙂 tak sa sledujem a je mozne ze si nahovaram , ale myslim si ,ze by to mohlo byt ked mi zacalo plodne obdobie 2x bolo a pred ovulaciou den , ale ci to je tak ako ukazuje kalendarik v tel neviem 🙂 lebo ozaj som to neriesila , ale podla toho co tu pisali babnie v tomto fore ale niekde inde som ,ze boli smädne, grgalo sa im a neviem co vsetko 🙂 tak som tehotna ale ja neviem ci vydrzim do piatka by som si test aby som edela co a ako pred dovolenkou a ms az bud nedelu
@gerry22 rano mi bolo nejak tazko ,ale n´viem ci si fakt nedomyslam , ja len ze k 2 detom sme prisli akoze ked sme si davali pozor 🙂 tak teraz to beriem ako fakt 🙂 aj ked viem ,ze to vobec tak nemusi byt
@vanda12345 ja som teraz z toho vsetkoho zmatena, lebo mam 4 dni do MS, vcera vecer ked som lahla do postele, mala som strasne krce ako pri MS , co u mna je nemozne aby som mala 4 dni pred MS krce. Mam s toho uz zvlastny pocit neviem co si mam o tom mysliet. pockam ci pride Ms a uvidim, ale ani na to sa nespolieham lebo pri prvom otehotneni som MS mala takze je to otazne. Som aj trosku sklamana ☹
@gerry22 no mna uz asi od piatku bolobieva podbrusko casom aj teraz mi nejak tazko akoby mi niekto tlacil na zaludok ci ako ee to fakt??jaj tak to fakt nemas nejak smerodajne no neostava nam ine len cakat ale neviem ci vydrzim do piatku cem aby sme boli obe ale aj vsetky co tu sme v ocakavani
Dievčatá...práve mi končí MS, dva dni pred jej začiatkom sme sa s manželom posnažili o bábo 🙂 tri dni mi najskôr meškala MS, celý čas bola celkom slabá a dnes už asi pomaly končí. Celá sa od včera cítim nejak nesvoja. Je možné že by som mala už nejaké príznaky? Neviem ani či si mám robiť test... :( som z toho blázon....
@peta_25 rada by som ti pomoct no ja som tiez pako do toho tie co sa dlhsie snazia by vedeli asi skor ja sa len teraz 2tyzden snazim no ale nemas napr kalendarik v tele ze ci bolo plodne ci neplodne obdobie no skoro by to asi bolo ale ak ces babo drzim prsty
@vanda12345 Mám skôr pocit, že plodné obdobie to asi presne nebolo, ale nejak sa nepozorujem takže to neviem na 100%. Tiež sme sa len začali snažiť takže v tejto oblasti ešte tápem :D Nič asi počkám aspoň 1,5 týždňa a potom si spravím testík 🙂 Ale asi by to bola veľká náhoda keby to vyšlo na prvý krát :D
@peta_25 vies ako to je nahoda je blbec my sme si aj pozor davali a mam2deti 🙂 a teraz po tolkych rokoch ceme 3
@vanda12345 no ano mam to take blbe, priznaky ani nemam , len tie krce som mala vcera, pocas dna mam sem tam pobolievanie v podbrusku a od vcera mam husty natahovaci hlien . takze neviem musim pockat. Aj ja si prajem aby kazda z nas bola tehu aby sa mohla tesit. drzim prsteky vsetkym snazilkam 😀
@gerry22 mozno je to to uhniezdovanie niekto mozu vraj mat aj slabsie krvacanie 🙂 ale test mohol ti napovedat joj to cakanie je blbe 😝
@vanda12345 uhniezdovanie je po ovulacii, ja som dnes 10DPO, to znamena ze som 10 dni po oplodneni. Ale asi to mas uz nastudovane ci ? Niektorym zenam test ukaze aspon ducha a mne nic. Tak este viac som z toho nervozna.
@vanda12345 Tak radšej sa pokúsim počkať aspoň tých 14 dní radšej, uvidím či to ale vydržím...Moc ďakujem a radu ;) A držím palce 🙂

@nevestienka ja tiez skusam ovu testy od aprila a stalo sa mi v maji ze ovu test pozitivny a ovu nikde bolo to aj lekarom potvrdene na sone. Cize teraz beriem lieky na stimulaciu tak ada by sa mohlo zadarit🙂 beriem progesteron leede pharma 200mg. Podla ovu testov bol pozitivny 17DC a sex bol 14DC takze skor nedavam sancu ako davam