Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@nina4 okik cakam na foto mne ide.prsia rozstrelit cakam mrchu a nic
@babymaminka uvidiš nepride mrcha ved na tych testoch predtym bola pekna viditelna.
@nina4 ja neviem mne tie pepino testy pridu také zradne celkovo kazdy duch je zradny kym nie su kolajnice 🙂 asi kupim inu znacku testu bud su to kanaly alebo po case ciarky
@babymaminka ved toto len mna zaskocilo ze den predtym nic nebolo ale akurat ten den predtym bol mozno jeden dobry 😄.
Ja sa velmi ani nefixujem lebo 2007 som mala mimo maternicove a to boli take divne ciarky raz pekna potom zas nic tak presne ako pises pokial niesu obe pekne tak to treba brat z rezervou 🙂
@lalyla ahoj,tak zazraky sa nekonaju,ani nemusim do pondrlka cakat,peave som to dostala,dokonca o dva dni skorej. Vzdy mam mrchu na 28 den, nieco je zle,po dvoch spontannych,som si stale vravela,ze to boli blbe nahody,no uz viem,ze je nieco zle. V pondelok by som mala mat vysledky krvnych testov a aj dufam,ze tam nieco najdu,daju mi leky a tie pomozu. Bola som si ista,ze sa to podarilo,viem to vzdy uz po tolkych skusenostiach,no teraz to skoncilo skor,nez to zacalo,napatie v prsiach zrazu zmizlo a prisla mrcha a s mou aj depka :-\ Snad to aspon tebe vyjde drzim moc palce
@majuska 27 ahoj,tak zazraky sa nekonaju,ani nemusim do pondrlka cakat,peave som to dostala,dokonca o dva dni skorej. Vzdy mam mrchu na 28 den, nieco je zle,po dvoch spontannych,som si stale vravela,ze to boli blbe nahody,no uz viem,ze je nieco zle. V pondelok by som mala mat vysledky krvnych testov a aj dufam,ze tam nieco najdu,daju mi leky a tie pomozu. Bola som si ista,ze sa to podarilo,viem to vzdy uz po tolkych skusenostiach,no teraz to skoncilo skor,nez to zacalo,napatie v prsiach zrazu zmizlo a prisla mrcha a s mou aj depka :-\ Snad to aspon tebe vyjde drzim moc palce
@nina4 pozri môj duch no asi ho nikto neuvidi 🙂 🙂 🙂 cele je to divne
No super 🙂 tak ideme na to naplno :P
Ale testnem este zajtra.. hlien sa mi sice uz robi, ale brusko neboli, tak mam zmiesane pocity. Snad test neklame ;)
@babymaminka ja ho vidim 😊
@babymaminka na tom 1 a 3 tam vidno trošku. Pozri take slabe nech ta este netrapi mne ukazovali slabe ciarky 5 dni po meskani a to pri vsetkych tehu tak ked mas hentie priznaky a mrchula este nedosla je stale nadej 😉
@modrykoniar
@nina4 baby teraz ma strašne picha odspodu a podbrusko strasne ma taha uz neviem comu to.pripisovat no len lezim teraz
Ja som dnes 12 dpo a nejdem ani testy kupovat. Podla toho ako mi bolo vcera a dnes je uz menzes jasny. Zajtra max v pondelok. Ale moc sa netrapim, muzik mi vcera povedal, ze ak tak velmi chcem, pojdeme v apeilu na oneskorenu svadobnu cestu na Kubu. Som skoro zo stolucky spadla. A to som bola o nej ticho odkedy sa snazime. A potom sa rehotal, ze ak dovtedy neotehotniem, nech idem sama, ze berie aj maleho mulatika..😀😉 zastrelit ho
@babymaminka podla mna priznaky mas ale este mas nizku hladinu hcg preto neukazuje. Vydrz este aspon tri dni. Inak ja som 4 dpo a zatial ziadna bolest prs ani nic takze je to asi zase cele na nic a nevyslo to ani napriek Inofolicu. Ms ma prist 24.
@lenka_vi1 no veď ano len cakat no ci to vsetko nemam teraz pred mrchou zasa aj no radsej nech pride ako ma bude natahovat mrchana jedna 🙂
@babymaminka no ak ta bolest prs je ina ako zvycajne tak je tam velka nadej...kedy mas dostat?
@babymaminka moja to su isto tehu priznaky. Držím palce
@babymaminka veru niekedy pri tom cakani je clovek uz tak ze radsej nech dojde mrcha ako to nekonecne cakanie 😐.
No ak dojde mne mrcha tak po skonceni skušam ten Inofolic .
@lenka_vi1 no pravdaže neviem dnes 10dpo bola posunuta ovulka no no keby nebola posunuta vcera som mala dostať
@babymaminka tak tebe sa to krati uz....uz len cakat keby zruzovie test ale myslim ze je to jasne u teba. Drzim silno palce.
@lenka_vi1 ja som pri predchadzajucich 3 tehu brala ENERGY Gynex a mm Maca v prasku a pomohlo a 4 tehu to sme nevedeli ani ako 😊
@babymaminka moja ja to tipujem na to tehu pojial si predtym take bolesti nemavala.
@babymaminka oja ja tiez v tomto smere spozavam svoje telo 9r mirena to ziadne take ako teraz ako tesne pred podbrusko teraz prsia akoze aj to je mozne
Ja som tiez min mesiac ze asi to vyslo ved prsia ma bolia a nic z toho takze neviem ci ja sa na to mozem spoliehat no aj tak drzim prsty kym nie je mrcha stale je sanxa ja necakam este 4 dni no citim to ako pms ale niektore mali take iste priznaky a boli rehu tak uvidime

@babymaminka pravdu neviem tento cyklus som nemala chut nic sledovat z chlapcom sme behali po dok. A ani chut na maznanie nebola len jeden krat sme sa mojkali aj to bolo 30.9. Tak za to sa mi to zda sko hlupost to by uz mala byt asi lepsia ciarka a MS mam dosta až 27.10 este dopeciem a skusim pridat foto ci to len ja carujem 😊