icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

nikky81
17. okt 2016

@matka295 jasne, chapem. drzim palce. ja ked som otehotnela s malou, tak som predtým ziadneho mk nepoznala 😀, teraz by sme chceli druhe ak sa podari, tak som uz nastudovala co to 😀. takze majte styk ked je chut, podla toho aky mas cyklus, v strede cyklu urcite a vyjde to 😉

modrykoniar
17. okt 2016

@eliska07 no tak to aj ja, čakala som že sa spusti, furt beham na zachod či nahodou ale nič, takže skusim zajtra testík a ked nie tak skočím k dr. tak ti budem držať prsty nech je to posunutá ovulka a preto ti testiky ešte neukazuju ale aby ukazali // 😀

domjulka
17. okt 2016

Ahojte baby. Ako sa máte? Dlho som tu nebola. Bola som nahnevaná a sklamaná, že sa nedarí...

majuska72
17. okt 2016

Baby mám otázku, je najlepšie robiť test ráno alebo hocikedy cez deň? Aké sú vaše skúsenosti?

matka295
17. okt 2016

@nikky81 ďakujem aj ja ti držím palce. No ono aj ja si myslím že niekedy to tak ženy neprežívali a nepoznali MK ani žiadne ovu si nesledovali a iné veci a aj tak mali deti, ale dnešná doba je už taká. Užívame si to sme šťastní a hlavne veríme a keď to má prísť tak príde 😃

lenka_vi1
17. okt 2016

@domjulka nebud, aj nas je tu kopec sklamanych zakazdym ked pride ms ale mne osobne stale pomoze podpora od divceniec tu na mk

domjulka
17. okt 2016

@lenka_vi1 dakujem. Ja viem, že každá jedna je sklamaná, keď mrcha príde a pritom človek tak dúfa a verí...

lenka_vi1
17. okt 2016

@matka295 to je pravda, nase babky rodili jedno za druhym a kdeze aby sledovali hlien, ovu, jedli pripravky len si na to pomyslim a rehocem sa.... ale je pravda ze jedli zdravsie potraviny, nie osetrene pesticidami, dovazane z tisícok km ake dnes kupujeme my, nebol vsade smog, maso jedli z dobytka, ktore behalo po dvore a nie nastriekane antibiotikami, fast-foody neboli atd. atd....takze podla mna velky vplyv na tazsie otehotnenie ma v neposlednom rade to co do nas džgajú supermakety.
A ktovie ci to nie je aj zamer na znizenie populacie kedze sme na tej Maticke Zemi premnozeni.

matka295
17. okt 2016

@lenka_vi1 no s tým naprosto súhlasím. Dnes má málokto možnosť papať tak ako naši predkovia všetko domáce a zdravé a samo vychovane alebo vypestovane. Je to skazena doba.

lenka_vi1
17. okt 2016

@matka295 bohužiaľ je to smutné, ale je to tak.... mám 31r. a veľmi by som si priala 3 detičky ale takýmto tempom budem Bohu vďačná ak nám dopraje jedno jediné. Držím ti silno palce, aby si nemusela dlho čakať na babatko 🙂

eliss19
17. okt 2016

Ahojte baby mám takú otázočku na vás môže prebehnúť ovulácia bez toho aby som mala hlien? Lebo tento mesiac dáko nemám nič čo by sa podobalo nato len pocit mokra vďaka za radu ;)

bubo27
17. okt 2016

@eliss19 u niekoho ani hlien neni a ma ovu 🙂 ked mas pravidleny cyklus a vsetko ako ma byt....tak nemusi byt hlien

lenka_vi1
17. okt 2016

@eliss19 nemusi byt, tiez nemam hlien, ale ovu prebehne

matka295
17. okt 2016

Ja tiež nemám extra veľa toho hlienu občas ho nájdem v malom množstve na spodnom prádle a občas je na krčku len. Ovu mám s miernymi bolesťami raz jeden raz druhý vaječník tak to vyzerá že tam ovu je
@eliss19

eliss19
17. okt 2016

@bubo27
@lenka_vi1 vďaka za odpoveď lebo stále som mávala hlien len tento mesiac nič ale možno aj preto lebo som začala brať femibion a E tak možno to dáko zblblo

matik7
17. okt 2016

@eliss19 mne sa stalo to iste..vzdy som hlien mavala..a dost, az to bolo otravne🙂 ale ked sme sa zacali snazit, nasadila som si femibion a alchemilku a odvtedy je to bieda..ale je to uz 4 mesiace. Niekedy je, niekedy nie..ale aj ked je, tak vobec nie ako kedysi🤔

cammille
17. okt 2016

@majuska72 vacsinou sa hovori, ze treba robit rano, ale mne vzdy vysla krajsia ciarka vecer😊 Ved za tych

lenka_vi1
17. okt 2016

@matik7 aj u mna tak, odkedy sa snazime hlien vobec nemam...

luciskooo
17. okt 2016

Ahojte...pridavam sa k vam..z jednej skupiny do druhej..uz zopar rokov..v septembri sme zacali stvrty rok snazenia..tak dufam ze coskoro sa podari a budeme sa vsetci tesit z nasich drobcov.. 🙂

adria88
17. okt 2016

@butterfly333 ahoj, no tak ja sa tiež asi pripojím k čakateľkám na MS... tuším to podľa teploty, čo som sem včera dávala ten graf, tak dnes ráno o čosi zase klesla, takže dnes - zajtra čakám 1DC... 😠 ale nevadí, už som si kúpila aj alchemilku, tak nech už príde tá mrchaňa a môžem s ňou začať...

butterfly333
17. okt 2016

@adria88 ja zajtra isto 1dc. Ale čo už nevadí ja som to tusila

lenka_vi1
17. okt 2016

@adria88 tak skoda, v nedelu sa iste k tebe pridam a skusame o mesiac

adria88
17. okt 2016

@butterfly333 aj ja som si povedala, čo už, nevyšlo, vyjde nabudúce 😉 len už nech môžme začať nový cyklus...
@lenka_vi no ja čakám ešte do piatka asi, zatiaľ sa nehlási ms, ale teplota včera aj dnes klesla a vyzerá to takto zatiaľ, tzakže podľa toho typujem čoskorý príchod ms

senselinka
17. okt 2016

@butterfly333 zlatko, ja mam za sebou IUI a vo stvrtok, presne na narodky, tu bude mrcha ako na koni... co uz ☹

adria88
17. okt 2016

@lenka_vi zlý graf som dala, zo včera, tento je už dnešný

lenka_vi1
17. okt 2016

@adria88 podla mna tie teploty su stale vysoko, ja by som to nebrala uz ako predzvest ms pokial by prudko neklesla aspon na 36,6....

adria88
17. okt 2016

@lenka_vi1 myslíš? príznaky mi nezmizli, ako som písala, pri prvom tehu som mala rovnaké ako každý mesiac pms... a nechcem si robiť zbytočné nádeje, tak snáď len niekde v kútiku duše dúfať, či... lebo takto to vyzeralo v marci, čo som mala aj pozit. tehu testy, každé 2 dni silnenli, skoro 2 týždne mi meškala mrcha až nakoniec prišla ☹ a potom som sa na to akosik vykašľala ani som už nemerala ani nič... potom sme začali teraz v auguste znova tak trošku snažilkovať 🙂

babymaminka
17. okt 2016

@vanda12345 baby tak ja dnes 3dc ☹ oci pre plač no ideme dalej vikend sme absolvovali kupele v miskolci preto som tu ani nebola no už som tu zasa 🙂 a budeme dalej bojovat dnes ma drahy prekvapil ze ide na spermiogram nech sme si naistom ze vsetko je z jeho strany v poriadku 🙂 tak sme dnes mali vylet na kliniku pre neplodnost a ja zazitok s manzelom v miestnosti 😀 zajtra odchádza preč do rakuska takže tento cyklus pojdem premerat iba foliky a v novembri ideme nato 🙂
@butterfly333
@lenka_vi1
@modrykoniar

vanda12345
17. okt 2016

@babymaminka tak to je mi luto ale zaroveven drzim prsty aby to november istil a do vianoc tehulkujeme 🙂 tak aspon si si oddychla a presne tak ide sa dalej ved my to dame

modrykoniar
17. okt 2016

@babymaminka to važne ☹ ale tak vidim že si pozitívne naladená, určite to víde, robíte všetko preto aby ku vám prišlo dalšie babatenko. Budem držať palčoky, odychni si tento mesiac a v novembri to dáte určite 😀