Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@tinka881 Ja som odmietala zásahy gyndošky ale ako vidím inak to nepôjde....Takže teraz sa začína celý tento kolotoč...Ja už som bola vyrovnaná že nikdy nebudeme mať detičky ale keď som videla koľko ženám zabral tento clostilbegyt tak som dostala novú nádej že možno.....Dúfam že aj mne zaberie a že nebudem mať zase iba oči pre plač... ☹ A čo ty?? čo si absolbovala??? Clostilbegyt ti zabral....ako si prišla na to že si tehotná??? Ďakujem za odpovede.... 🙂
@gigus ja beriem duphaston na upravu cyklu.odkedy som vysadila HAK tak si chodi mrcha kedy chce.Vtedy mi zabral a po dvoch mesiacoxh tehu,ale nie do uspesneho konca.skoro rok trvalo dokym som zas otehu,ale uz s clostilom+duphaston.po druhom mesiaci uz nedosla mrcha,ale v 12tt prestalo bit srdiecko.teraz som tyzden a pol od kyretu a cakam na snazilkovanie.hlavne ma cakaju vysetrenia,ze kde mohla byt chyba
Som 24DC...o 3-4 dni očakávam mrchu.....dúfam že nedojde....no uvidíme 🙂 🙂
Ahojte dievčatá pripájam sa v snahe o krásny uzlíček šťastia 🙂 pred týždňom som potratila v 10 tt 😟 počkáme pár mrch a ideme sa snažiť ďalej držím vám päste 😉
@anniedan aj ja ale v 6 tt pred dvoma týždnami
buttefly333 to je mi strašne ľúto toto bol môj druhý potrat prvý bol 20 tt😢
@anniedan moj piaty tiež som mala jeden v 22tt
Obdivujem ťa si silná žena mňa by to už položilo aj si bola na nejakých vyšetreniach že prečo sa to deje ?
@anniedan ano tie prve tri boli do 13tt preto lebo som mala cez maternicu prepážku tu mi na onkologii vyoperovali a potom to v 22tt mi začala odtekat plodova voda vraj infekcia.Bola som po tom v kupeloch v Lúčakch a do polrokasom bolatehu,aj ked obe tehu velmi rizikove cele som preležala celých 9m som musela ležat iba ležat.No mám dve zdrave krasne deti.A teraz po tomto poslednom som bolana hemato mám mutacie nejake heterozygot aj homozygot,
@butterfly333 ber to akoze sa presuvas iba z jedneho debatneho kruzku do druheho.... 🙂
@butterfly333 my hovor. Ja už som behom roka v tretej skupine. Dame to už tento rok, verim v tom. Musime mysliet pozitivne. Už som si povedala, že nebudem plakat.
@anniedan Ahoj, mne robili kyret 17.06.bola som v 12 tt, tebe robili aj zakrok alebo si sama potratial? mne sa to behom roka stalo druhy krat,tak mi teraz budu robit vysetrenie. Tento týžden cakam na vysledky z histologie. Aj tebe by mali, ked sa to opakovalo. Tento rok to dame
@tinka881 jauž ani neviem v kolkej skupine som som tu dlho jak invenrár 😀 😀 😀
@tinka881
@butterfly333 dobre ranko, baby, ja uz som asi v piatej skupinke, ale uz by aj stacilo, nie? 😵 😉
@senselinka @butterfly333 babule, ja verim, ze to tento rok dame a hlavne do uspesneho konca. Už som si to v hlave dala do poriadku, s priatelom sme si povedali, ze sa k tej teme už nebudeme vraciat, aby sme sa netrapili a ideme dalej. Pred troma dnami som mala BT 36,9 a dnes už 36,23. Takze už asi hcg kleslo.
@tinka881 no moja ja ani neviem ake hcg som mala krv mi nebrali. No od ms si zas meriam bt. Len sa mi zdaju dajako vysoke vždy pred ovu mavam 36.5 36.7 ale tento cyklus po potrate su vysoke mysliš že to mohlo byt ešte zo zostatkoveho hcg??
@butterfly333 no co som tu na mk pisali baby,tak ze do mesiaca by malo hcg klesnut na 0.takze mozne to je.pozeram,ze si uz po ovulke,ci?23.6. si mala ovu?
@tinka881 no aj ja som si bola istá že bola vtedy ovu podla BT aj hlienu mokro,no včera som mala špinenie ako som dakedy mávala cez ovu čiže ovu špinenie krvacanie ale len take na slipovu vložku jeden de,dnes je už ok,Tak neviem lebo aj velmi mokro bolo včera až to tieklo hlienu dost tak neviem no som z toho jelen.Lebo dakaedy som mávala vždy cez ovu to špinenie,no od laparky som to nemala tak neviem lebo som začala od nedele brat aj duphaston.
@butterfly333 nooo,to vyzera dobreee ja som po ovu na 4-5 den mala spinenie(uhniezdenie)a potom uz mrcha nedosla.drzim palceky
@tinka881 žeby tak skoro bolo??? No neviem ale bolo by to super keby sa hned zadarilo.No to špinenie bolo včera ked tam bt klesla na 36,9,
@butterfly333 vsak vtedy je zostup a potom sup hore.ja to vidim na // ciarky.
@tinka881 jaaaaaaaaaj moja keby si tak mala pravdu no kto vie možno že budu // 😉 😉

@gigus drzim palceky, mne clostil zabral po druhom mesiaci. AJ budes chodit na folikumetriu? Ja som ešte brala duphaston. 3 roky sa snazite? fuhaa, sa cudujem, co vas neposlali na nejake vysetrenia alebo ste boli? my len rok a mam pocit akoby to bola večnost