Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@gerry22 super. no ked je to na živo, ešte viac, tak to bude tam..daj vedieť, ako vyjdu dalšie 🙂)) myslím testíky
@nevestienka no v skutocnosti je to o trosku silnejsie. Tak uvidim ci ciarka zosilnie. Jasne supnem sem potom testik 😀
@vanda12345 ak si mala len v sobotu ovulaciu, co chces testovat???? Ved po ovulacii sa vajko uhniezdi az na 5-10 den, vtedy zacne vylucovat hcg a az vtedy moze byt pozitivny test a akekolvek priznaky... zmierni trochu, ved si na zaciatku pisala, ze ti je to jedno, kedy otehotnies, nechas vsetko na prirodu, vsetko je super pozitivne a teraz ides testovst na 3dpo? Ach, baba, snazis sa prvy mesiac a uz stresujes a namyslas si priznaky, co by si robila po roku, dvoch, piatich? 😞
@gerry22 dpo je den po ovulacii, nie oplodneni 😉 nikdy nevies, kedy dojde k realnemu oplodneniu
@senselinka presne si to moja napisala niektore by testovali hned po sexe 😆😆😆😅
@butterfly333 nuz, nejedna si uz myslela, ze otehotnie na prvy raz, ze netreba nic riesit, lebo ved urcite to vyjde... po troch mesiacoch uz chytaju paniku, ze su neplodne, revu, ze ako dlho to trva, dovtedy radia, ze staci na to nemysliet a zrazu nerobia nic ine, len sa kontroluju, sleduju... po polroku v strese utekaju k lekarovi, ze co sa to, preboha!!! deje, lebo ved oni neotehotneli hned, ach! Mnoho bolo na zaciatku premudrelych, velmi mnoho... ale nie vždy je to tak, ako si zaumienime, nie vzdy je to len o psychike a pozitivnom nastaveni. Bohuzial, vieme tu o tom svoje ☹
@kareta21 v takom pripade musi byt chybny test. Lebo ak si sa dobre pozrela tak ta druha ciarka je tam ale slabucka. Ja ked sa pozriem z blizka na ten test tak kanalik kde ma byt vysledok tak je tam kde sa zobrazila moja slabucka ciarka. A prave preto chcem skusit iny test. 🙂. Dakujem za foto .🙂
@senselinka ano viem to som sa len pomylila lebo som sa rozpravala s kamoskou o oplodneni a vidis ani som si neuvedomila chybu. 🙂
@gerry22 inac vsetci sme len ludia ktory sa mylime. Neboj znalost o ovulacii a oplodneni mam ako taku,mam nieco ako tak precitane. Ale nemam to nabiflene ako niektore baby. A predsa je jedno ako kto co napise,lebo vsetky sme na jednej lodi,vsetkym nam ide o to iste. Skratka nic sa neda ovplyvnit bud to pride alebo nie. Jedine co mozme preto spravit je dopomoct k splodeniu mimina a ostatne zalezi na tom ci to vyjde alebo nie. Sledovat sa ,ako napriklad merat si BT,hladat zbytocne priznaky a namyslat si ich je uplne zbytocne. Aj tak sa tym nic nevyriesi, len su zeny zbytocne sklamane. Trosku mi to prislo od teba nefer ze si napisala ze druhe zeny uz po troch mesiacoch utekaju k lekarom ze co sa deje atd ved biea co si pisala. Myslis ze zena ktora sa snazi o babu tri mesiace tak nema pravo sa obavat ze co sa deje ze aa nedari. Vies a dobre poznas pocit ked mesiac za mesiacom nedari otehotniet tak mas stale vacsie a vacsie obavi. Ci len tie maju pravo sa obavat ktorim sa nedari roky. Ano je to smutne a je mi to luto. Ale svet ide dalej a ked sa nedari rok,dva,pat,tak co nestracam nadej a snazim sa dalej vsak. Na to je toto forum a tieto diskusie aby sme sa tu podelili o svoje pocity,obavi,radosti a starosti. A nie aby sme aa sudili a sutazili kto kolko a ako dlho sa snazi. Nic v zlom nechcem sa hadat ani nic podobne 🙂 len sa mi nepacilo akym sposobom si to napisala. Ale samozrejme kazdy mame pravo na svoj nazor. 🙂
@gerry22 ona skor narazala na to, ze si radila napr. na zaciatku mne, ze mam mysliet pozitivne a nehladat problemy, a potom ste tu s vandou zacali robit presne to iste, co ste "vycitali" nam. Pochopila som spravne @senselinka? A teraz to myslim naozaj vseobecne, ale moja skusenost z MK je, ze mne radia baby, co sa snazia mesiac, ze mam byt pozitivna, a ked sa im po mesiaci nepodari, tak vyplakavaju. Ja sa snazim 3 roky a "depky" som zacala z toho mat po roku a pol snazenia. Asi toto nas nasiera najviac 😀 . Myslene v mieri, Hihi 😅 .
@gerry22 tak tak mozno na zivo to bolo viac vidno a isto ked videl manzel bude to tak dikes uz mna karalo dnes rano spravit ale vravela som si ee vydrzat som zvedava na teba
@renimac tak sorry , ze vyznelo to co pises ,ze mas toho dost tak ja len ze s tym spravnym pristupom sa to da to je vsetko neradim nic a nemam nastudovane veci ako vy ja len myslim ,ze to asi vyslo mozno namyslam ved sa uvidi
@gerry22 napisem ti len tolko, ze moj prispsvok bol pisany niekomu inemu a uplne vseobecne, takze ak si si ho vzala k srdcu, zrejme si sa v nom nasla a dotklo sa ta to práve preto, ze sa tak spravas...
A prepac, naozaj nemienim s niekym sutazit v tom, kolko sa snažím a o kolko deti som uz prisla, toto si zas vyprosim ja!!!! Vies si vobec predstavit, co to je, byt tehotna 6 x a mat doma jedno, JEDNO dieta?????
Nikto nema pravo radit tej druhej, ako ma co robit, ak si to sam nepyta a ak neprejde aspon cast zivota v "jej topankach". Pokojne mozes riesit veci s lekarom, len v tvojom veku a po troch mesiacoch s tebou ziadny lekar nebude riesit nic, lebo neotehotniet do roka je uplne normalne.
A este jedno... keby sa ti nedarilo rok, dva, pat, keby si prisla o dieta alebo nebodaj niekolko, tvoj zivot by uz nikdy nesiel dalej len tak a nadej by si stratila milionkrat... tak, ako si vsetkemu chcela nechat volny priebeh pred nejakym časom a teraz uz testujes od 7 dpo a hladas si vsetky priznaky, presne to isté by sa ti stalo aj v tomto. Zlomilo by ta to ako kazdu jednu zenu bez ohladu na to, aka si pozitivna.
Preto prosim ta, nesud zeny, ktore uz nieco maju za sebou, ty si pokojne rob, co sa ti paci a ako ti to vyhovuje, je to tvoja vec. Ale uz tu nepis,ze sj po 5 rokoch treba byt v pohode a verit, lebo tvoja viera by uz bola davno uplne v riti 😢
Nemusis mi na toto napisat vobec nic, len prosim, pouvažuj nad tym, co nam radis, aka je realita a co sa snazime vysvetliť my tebe. Nie vzdy veci vyzeraju tak jednoducho, ako by sme chceli 😔
@vanda12345 precitaj si prispevok od @senselinka a mozno pochopis... ked nie, aj tak dobre, neprajem Ti to zazit.
@senselinka
@renimac
@gerry22 och dievcata som si vas tu precitala....niekedy mi to pride ako začarovany kruh...stale všetko dookola každy mesiac...aj ked si uz poviem ze kašlem nato necham to vsetko na osud,nikdy nedokazem prestat nato mysliet...nato ako velmi tuzim este po dietati,hoci uz dve mam doma...mam strach ze ta tuzba neprejde...raz ked to tak citim..tie dve deturence som mala myslim zavcas a ani jedno som si riadne neuzila...pri prvom stres mlada sami bez pomoci...a pri druhom sme stavali dom takze som letela po pol roku do prace...teraz mam par mesiacov pred 30 a ja potom velmi tuzim...este raz zazit to najkrajsie co zena zazit moze..snazime sa uz 1,5roka a pomaly ma opusta nadej ze sa nam to podariii....
@mausy21 tak to presne poznam tej tuzby sa neviem zbavit . Ja som mala iba raz stastie drzst ten maly uzlicek a to je uz velmi davno dva krat to nevyslo a teraz mam 40 a este stale skusame. Ja v mojom veku si myslim ze uz mi to nebude dopriate ale nevzdavam to zatial a dufam ze do tych vianoc to tam bude a do uspesneho konca ☺

@nevestienka ale to nevadi hlavne je ze som pochopila co pises, ved nie sme na hodine slovenciny 😀 😀