Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@emka530 presne oni rozmyslaju hlavou my srdcom ale tym sa doplname aj ked obcas by sa zisla ina reakcia 🙂 nie dlho 3mes takze pohoda a inak obdivujem ze chcete 4 v dnesnej dobe je to skor ze aj 2 su vela a ine bla bla bla
@emka530 dobre si to napisala ako moj v poho ale chodil von tak viacmenej aj ja sama preto ked uz je doma by si to aj on viac uzil ale to snad dojde aj ked neskor 🙂 stale sa da ked sa chce a hlavne nech su zrdave nic nie je podstatnejsie a uvidis coskoro sa aj vam zadari 🙂
jeeeej baby ja sa z vás tak vytešujem 😀 ako keby som ja bola tehotná 😀 Ja som si dala termín snaženia ešte tento mesiac a keď to nevíde začnem to už riešiť s lekárom :-/ tak verím že do vianoc v tejto skupine už nikto nezostane. Držím Vám všetkým palce :-*
@emka530 snažíme sa 7 mesiacov
@emka530 presne tak a isto ti este jedno pozehna 🙂
@vanda12345 ďakujeme aj my aaaa pošli sem nejakých tehu baciliskov 😀
@emka530 treba verit a isto bude lebo Bohu nic nie je nemozne 🙂 a to ze si pozitivne naladena je fajn s takym postojom sa zije lahsie
@adria88 no nz kycham teda na vas a snad tie spravne bacile dostanete 🙂
@vanda12345 jeeej, čo to vidím? 🙂 gratulujem :-* <3
@vanda12345 jupiii 😀 ja mám stále takú predstavu alebo pocit, že tie 2 čiarky budú ako Vianočný darček pod stromček... furt mi to tak beží v hlave, neviem, no uvidíme, či to tak aj bude 🙂
@majuska72 tak ked vidis to je super potom 🙂 dakujem moc moc moc
@adria88 treba verit a bude urcite tak si to presne predstavuj a Boh ta vyslisi 🙂
@emka530 mudro vravis suhlasim s tebou a presne ak si teraz spokojna uzivaj si a bud stastna ale rob pre dalsie stastie nieco a ked cvicis tak to robis a isto to dopadne tak ako len chces 🙂
@vanda12345 tak snáď... začala som s alchemilkou a pustím sa aj do grepovej šťavy 🙂 tak uvidíme
@adria88 toto som aj ja robila a nic viac a zadarilo takze drzim prsty nech to aj tebe tak dopadne 🙂
@emka530 k tak presne to iste aj ja vsetkym snazilkam nech si cim skor najdu// a az do uspesneho konca 🙂
@vanda12345 ja sa z teba zblaznim.....BLAHOZELAM! 🙂 velmi sa tesim s tebou.....kiezby ten moj vytok svedcil o tom istom!
@vanda12345 gratulujeeem 🙂
@lenka_vi1 len sa nezblazni moja bola by ta skoda 🙂 dakujem moc moc pekne a ano mozno to je to to co je predzvest 🙂
@tinka881 dakujem pekne

@suesue1983 dakujem dakujem velmi pekne 😀