Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
babulky predstavte si.bola som u gynek a chcela som lieky alebo nieco na upravenie cyklu a on ze ak neplanujeme 2 babo ze to netreba.a ze ak nechcem antikoncepciu...
Ďakujem baby ste zlaté veľmi veľa užitočných rád sa tu od vás dozvedám. 😘
baby neviem, ktorá mi poslala srdiečko, ale ďakujeeeeeem ♥ 🙂
Baby moje mala modlitbička za nás 😊
Drahý Bože, máme na rozdávanie veľa lásky a chceli by sme sa o ňu podeliť s dieťatkom. Žiadam Teba a anjelov, aby ste nám pomohli s počatím. Prosíme, pošlite do nášho života jednu z vašich najžiarivejších duší a umožnite tejto bytosti, aby sa stala naším dieťaťom. Ďakujeme.
@lenka_vi1 no ako moja??mna rano trocha prestrasilo test sa mi zdal bledsi tak cez obed som odskocila do lekarne kupila iny a je pekne vidno tak este v nedelu dam posledny a uz len tehulkovat 🙂 snad aj ty sa pridas
@matka295 krasne snád sa to aj splní.
Tak dnes mam konecne posledny den mrchy. Grepy nakupene, akurat do seba jeden tlacim, tak uvidim ci pomozu. Lekar poradil, ze od konca mrchy sa mame snazit kazdy treti den, tak sa idem drzat jeho rady.
@vanda12345 Ahoj moja, si zlata ze na mna myslis....no ja zatial pokracujem stale rovnako, prsia bolia, zatial nespinim tak uz len pockat na tu nedelu co bude....
@vanda12345 a boli ta uz aj podbrusko?
@lenka_vi1 no jasan ja vas tu stale citam a snad ma nevyhodite 😝 moja mam jednu otazku preco cakas nejake spinenie??
@lenka_vi1 mna prsia chrbat a obcas sa ohlasi aj podbrusko takze ano miestami silnejsie ale da sa to a hlavne to to moje stasticko vydrzim 🙂 a ty kedy tesujes somnou v nedelu??
@3nikus30 dnes si netestovala?
@butterfly333 určite verím tomu 😉
@veronika1603 prave teraz,po praci som si kupila testik inej značky a takto to vyzera..co povies vidis tam nieco? realne to vidno lepsie
@vanda12345 den pred ms mam stale spinenie tak ratam ze aj teraz sa ohlasi, no ak tie prsia neprestanu tak v nedelu uz asi otestujem, lebo miestami je to neskutocne otravna bolest....
@lenka_vi1 no pekne pekne teda tak ked mas nedostat v nedelu tak zajtra nech nie je spinenie a v nedelu test a budu // drzim prsty
@vanda12345 dakujem krasne 🙂 urcite dam vediet...
@lenka_vi1 este ze tak tak moc moc drzim prsty uz dost bolo 8mes ak dobre pamatam a nech spolu tehulkujeme
@3nikus30 ani jasne je tam nieco....keby si robila z ranneho mocu tak by bolo lepsie vidiet....no uvidis teda,kazdopadne je to na dobrej ceste😁
@vanda12345 presne tak ...8 mesiacov..... to by bolo super keby sme v tom boli spolu...

@emka530 ešte nie ale asi vidím že musím čím skôr začať.