Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@map0007 je to tam! Gratulka 😉
Ďakujem kočky😉 snad nam to už dopadne oki,ani sama tomu zatial neverim.Už som ani nepočitala ze sa zadari.Som po potrate 4.6 dvojiciek.Tak snad už to dotiahnem do konca.Prajem to aj Vam dievčence,nech mame predčasne vianočne darceky // pre nas😉a nasich najbližsich😉
@map0007 vidim to aj bez okuliarov 🙂 gratulka velka hlavne do uspesneho konca 🙂
@daisylucky je to tam!!! 😊😊 blahozelam!
@map0007 takisto krasna ciarka, nech len silnie! 😊
@vanda12345 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej huuuuraaaaaaaaaaaaa :* tesim sa velmiiiiiiii
Ale sa to tu krásne rozbehlo 🙂 samé pozitívne testy 🙂 krása. sestrička na gynekológii mi vravela že majú 2-4 nové tehotné ženy cez denne :D že neviem ako to budú stíhať. Tak asi je niečo vo vzduchu. Aj keď to do Vianoc už nestihnem veľmi vám to žienky prajem. Už do tejto diskusie nepatrím ale naozaj ma to teší ak vidím ako sa darí mojím spolu snažilkám :*
@lenussska85 no mna prsia ale cele, nie bradavky a podbrusko sem-tam ano ale nie ako pred ms...tak divne nejak
@boba245 gratulujem, krasne vám to vyšlo tak už len do zdarneho konca 😀
@map0007 gratulujem 😀
@sofia288 moja dakujem dakujem si zlata ako nepatris ale ano teda potom ani ja uz ale ja vas tu mam vsetky rada a drzim prsty ze budem stale vas tu bambulky citat 🙂 a uz teraz sa tesim na to kedy budes ty pracovat na babu a az do uspesneho konca 🙂
@map0007 gratulujem 🙂
@vanda12345 ahoj moja, tak dnes bt opat vysoka, neklesla teda takze este zajtra posledne meranie a vyskusame test.
@lenka_vi1 ahoj moja tak teda vyzera to dobre aaa som zvedava na zajtrajsok🙂
@lenka_vi1 dnes by mala dorazit MS 🙈 nedovolim jej prist 😃 Priznaky by si mala, drzim palce 🍀
@lenussska85 tak drzim palce nech nepride....
Dievčatá, pridávam sa ku vám 😉 bola som už v skupinke do septembra, ale teraz mám strašne silný pocit, že sa podarilo, aj príznaky (slabosť na odpadnutie, vadia mi kuchynské pachy), ale MS by mala prísť ak tak až v utorok. Nevydržala som a testla, ale zatiaľ negatívne, čo asi nie je žiadne prekvapko, lebo aj pri dcérke mi test vychádzal negatívny ešte skoro týždeň po tom, čo mi meškala mrcha... Držte palce, testujem v stredu, ak dovtedy nepríde 😀
@lenka_vi1 tak ked máš graf hod ho sem a si jasná 🙂 Nestresuuuuuuj 🙂🙂🙂
@ignorantka graf nemam, merala som len niektore dni 🙂
@lenka_vi1 ko sa citim moja??ja fajn az na tie prsia ty jo tie citim az az az
@lenka_vi1 a teplota posledných dni? 🙂
@vanda12345 no rano som sa zobudila ze pobolieva podbrusko, ze uplne mokro bezim ze ms je tu a tam zlty vytok, prsia citim, bt stale hore....nerozumiem uz nicomu....zajtra sa uvidi ci sa nieco zmeni 🙂 a dakujem ze na mna myslis
@ignorantka no posledne merania boli v rozmedzi 36,7-36,9 predovulacna je stale 36,4
@lenka_vi1 tak to vyzera fakt dobre moja tak tesim tesim sa na zajtra ako tu obe dame pekne // testy 🙂
@lenka_vi1 jajaj 🙂 Tak som zvedavá na zajtra 🙂🙂🙂
@vanda12345 ja by som skakala od radosti, keby to vyslo, naozaj....teraz uz citim aj krize a pobolievanie v slabinach...

Ahojte baby 🙂. Tak aj ja sa po pár mesačnej prestávke pripájam do klubu 🙂. My sme po úspešnom IVF júli prišli v 13tt o dvojky a v polke Oktobra sme mali začať riesit KET ale keďže som nastúpila do novej práce a navyše cez celú republiky ďaleko tak sme to odlozili na január no ako sa zdá manžel mi pri odchode nechal darček a v stredu mi vyšiel pozitívny test 🙂. Zákon schvalnosti funguje na 100% 😀...na gyndu idem az budúci piatok. To už bude asi aj srdiečko vidieť 🙂 .