Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
Kočky, neviem presné číslo, koľké zajtra testujete, ale prajem vám, nech je zajtrajšia nedeľa pre vás najkrajším dňom v roku, a teda nech si objavíte 2x // 😉 🙂 Budúci rok potom bude druhý najkrajší, keď si vystískate svoje malé lásky.
Bude aj modlitbička za vás 🙂 Aj za seba. Snáď ďalší cyklus vyjde. CMUK, papa 🙂
@lenka_vi1 moja ty pocuj nechces testnut uz teraz???a ja zvedava a verim ze je to tam 🙂
baby rada by som zistit ktory tyzden som ale malo kde sa ukada dlzka cyklu a kedze ja mam 24_25 ono pocita na asi na klasickych 28 tak rada by som zistit tyzden a den dik
@vanda12345 tak si odrataj od terminu poslednej ms 3-4 dni a mas😊 Ak si mala napr poslednu ms 15.9., tak si zadaj do kalkulacky 11./12.9...
@vanda12345 povedala som ze ani za svet netestnem kym nebude termin ms.... 🙂 neboj sa uz je to menej ako 24 hod. 🙂
@cammille 25,9 som mala🙂
@lenka_vi1 oi doki moja ved aj ja som az po takze drzim prsty a verim aby to dopadlo na//
@vanda12345 tak si nahod ako poslednu ms 22.9., a podla toho ti termin vychadza na 29.6.😊 Krasny datum😊 Ono najpodstatnejsia je totiz ovulacia, pri 28dnovom cykle prebehne zvacsa na 14dc, ale pri 25dnovom prebehne cca na 11dc, tak aj termin vychadza o tie tri dni skor😊
Baby, potešte ma, môže by bolesť krížov popri iných príznakom, že to ozaj vyšlo? Mám s nimi problémy už roky, ale od včera neviem, ako si sadnúť, aby som vydržala. Pri MS ma kríže nikdy nebolia... 😞
@vanda12345 no budem velmi potrebovat vasu podporu lebo od rana mam strasny pocit mokra a mam obavy ci ta ms fakt nepride este dnes.... no ale nevadi, som na nu pripravena 🙂
@crazy_girl1 ty si to tak krasne napisala ze ma to normalne dojalo k slzam.... dakujem za vsetky zajtra testujuce zienky.
@cammille ooo tak tak 28,6 sa narodila dcera a 29 ma muz meniny tak to by slo 🙂
@zuzikboc aj mna boleli aj pobolievaju a podarilo sa tak snad aj tebe sa zadarilo drzim prsty 🙂
@lenka_vi1 ale no no moja mila verime a nem depkujeme sme tu s tebou🙂
@vanda12345 Ďakujem, tak budem dúfať. 🙂
Ach boze uz ma s tych negativnych ovu testov porazi. ☹
@zuzikboc tak tak kym nie je mrcha treba 🙂 ja som ju napr necakala a Boh ma vyslisal neprisla tak drzim aj tebe prsty nech to tak dopadne
@vanda12345 moja brala si ten inofolic?
@butterfly333 ee ja som nic okrem alchemilky a grepoveho dzusu sem tak vit E ked ma napadlo 😝 inak nic ale teraz som si nasadila kys listovu nech ma babo vsetko co potrebuje
@vanda12345 tu si zadaj dlzku cyklu aj LF
http://www.jokagyn.sk/termin-porodu.htm
Ahojte moje poradte viem ze sa snazilkujeme o 5 ale poprosila by som Vas o radu dnes mi dosla MS o 6 dni skôr ako to neriesim lebo môj cyklus no amen tma ale ked zacne mrcha to sa uz pocita ako 1DC ? A kupila som aj Inofolik uz ho mozem aj teraz zacat brat a ovo testy mi staci robit az ked mi mrchusa skonci ?
Hadam ma nevysmejete za otazky .
@senselinka dik moja si mila no nechapem preco mi stale dava ze zly datum 25,9 bola posledna 24dni som dala
@senselinka z mam dik este raz 🙂 a snad aj ty o chvilu budes take riesit
@vanda12345 tam to musis zadat v inom tvare 9/25/2016
@senselinka ej hej prisla som na to a podla toho mi to vychadza na den narodinen mojej dcery 🙂
@vanda12345 esteze vas mam... inak ja som tie racica ako tvoja mala, ale julova 🙂
@vanda12345 bradavky ta stale nebolia? Len cele?
@lenka_vi1 tak super krok dopredu dva vzat?? 🙂 vies co mistami ani neviem ako ma bolia ale ano okolie bradaviek citim az az