Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@senselinka dakujem😢😢..nechapem preco sa nam nedari..ked tych dvoch ani neviem kedy ako...zuadne testy ziadne merania nic...mam strach ze tak velmi tuzim po tom tretom ze sa moze nieco stat.obcas uz aj tak rozmyslam...ze co ak nam to nie je sudene a ja sa tak velmi snazim az sa nieco zle stane..mne alebo nakoniec tomu drobcovi o ktoreho tak bojujem???!
@mausy21 to nepochopi asi nikto, preco je to takto.
Zufala mozes byt, aj nasrata, aj unavena, ale strach posli prec, ten fakt nie 😉
Kočky poraďte...uz 7 dni mi mešká MS.Testy si robievam priebežne s su negatívne...v case,ked som mala dostať menzes ma boleli kríze s to dosť silno a teraz nic...ani brucho ma nepobolieva ako keby ta mrcha hnusná nechcela ani prísť..neviem,co si mam myslieť...túžim vidieť //ale ked nemam pozitivne TT o tom dosť pochybujem.pokial do budúceho týždňa nedostanem,tak zájdem za gyndou.
@senselinka prepac nic zle som nemyslela ani nic podobne ozaj si silna zena a obdivujem ta co vsetko si uz zvladla a nestracas stale nadej a moc moc ti drzim prty ja len tolko ze k tym 2 som prisla bez snazenia dokonca sme si pozor davali😊a tak teraz jed sme sli naplno preco by to nemalo byt😀to je cele netvrdim ze to tak bude ale bodajby
@vanda12345 pokojne sa to môže stat, ale aj nemusi... pre mna je niečo take nonsens. Prajem ti, aby si nikdy nemusela zazit ani len zlomok toho, co niektore z nas tu, ale silnymi nas to nerobi. Skôr sme len zatate, vytrvale a bezdetne 😀 takze nemáme na vyber 😝
@senselinka tak myslum ze aj silne vas to robi a nevylucuje sa ani to co si ty napisala😊no ved jasne vsetko ukaze bud nedela ci sa dostaví ci nie q dakujem fakt klobuk dole pred vami ja s nohou citlivou povahou asi by som to nedala
@senselinka jak ze nie sme silne? Polka mojich kamosiek by uz bola na psychiatrii 😀. Tak sa nad nimi Boh zlutoval a doprial im na prvy sup. Nejedna to priznala. Bud na seba hrda!
Baby tie čo máte anémiu hemoglobín 10,7 mávate aj vy točáky ráno je vám na odpadnutie a ste slabé??Beriem železo od hemato tuším ferrofolgama.A zistovali vám prečo ste anemická???
@butterfly333 ahoj celkom fajn nieje mi vobec zle len som stale hladna 😂prsia ma veeeeelmi bolia ked si dam podprsenku dole a zacinaju sa mi riadne zvecsovat to sa mi zacina pacit 😂😂
Baby uz par dni ma boli podbrusko a nechapem preco mrcha az bud tyzden v nedelu mala byt ovulacia nemate niekto skusenosti s tym
@kotatko1232 jej to je krasne zavidim v dobrom😊 tak len to tak dalej pokracuje v ktom si
@domci1203 ten progesteron mas na predpis? 🙂no ved uvidis ci to vyjde obo nie.ved treba skusat🙂 ja mam teraz 19dc este mam plodne dni vcera som si nasla taky ukazkovy bielkovy natahovaci hlien a dva dni mam uz bolesti v podbrusku a pichanie v lavom boku.takze dnes este poskusame s manzelikom 🙂
@renimac sme, sme, ale silnymi nas robi kazdy mesiac cakania navyse, kazdy neuspech, každe babo v nebi... a nasi manzelia 😉
@butterfly333 neboooj aj ty budes zachviiilku verim tomu .posielan ti bacilky a 4bocianou
@senselinka presne ako pises nasla som sa v tvojom prispevku , ale nezobrala som si to tak ako si ty myslis, dobre viem, ze tri mesiace snazenia je nic a vobec sa nemienim dat vysetrit lekarovy, ze preco sa nedari, Mozno si si precitala moj prispevok kde som napisala, ze asi zacnem uvazovat nad svojim zdravym ci je vsetko v poriadku, ale vobec som nemyslela ze utekam k lekarovy. Ja som sa vobec neurazila a ani si nepotrebujem od teba nic vyprosovat ako ty odo mna. Lebo to co som napisala nebolo vobec tak myslene ako si si to ty vzala, tak ako si ty pisala vseobecne tak aj.
Ano mas pravdu neviem sa vcitit do tvojej koze, ze si mala niekolko potratov a niekolko rokov snazenia a nic. To mi je ozaj luto a prajem ti aby si sa konecne aj ty mohla tesit z toho, ze si tehu. Ja sa ti tu verejne ospravelnujem ak som sa zle vyjadrila a urazila ta, ale ozaj som to tak nemyslela ako si si to ty vzala. Ja nikomu nic nikdy neprajem zle a uz vobec by som si nedovolila sudit ani radit, ze mas mat nadej atd. Pisala som to len v zmysle povzbudenia zien, ktore sa snazia dlhe roky a nic.
Minuly mesiac som ako sprosta testovala mozno ked som bola 7DPO ale tento mesiac urcite nie a vobec sa nesledujem a vobec si nenamyslam priznaky. Ak si pozries moje prispevky tak si vsimnes, ked sa ma pytali niektore dievcata na priznaky tak som pisala, ze ziadne nemam.
Ja napriklad keby sa mi nedarilo mat babo do roka az roka a pol, tak by som to uz ani neriesila a nezaoberala sa s tym lebo nechcem ho mat nasilu a keby ze sa nezadari tak uz by som sa ani nepokusala. Ale tuzba po dietati je u kazdej zeny ina, ano aj ja by som chcela druhe dieta, ale ak sa nezadari do roka, tak uz to nechame tak.
Neviem ta pochopit ake to je cakat tak dlho na vysnivane babo , ale viem si predstavit ako ti je ked po nom tuzis a robis vsetko preto aby konecne prisla ta chvila vysnivaneho tehotenstva. Samozrejme tebe prajem len to dobre a aby sa ti cim skor zadarilo po tolkych snazeniach. 🙂 to iste prajem aj ostatnym snazilkam. Bez ohladu na to kolko sa snazia. 🙂
@senselinka nemas zac dakovat 🙂 mozem povedat, ze si velmi silna zena, ked si prezila 5 potratov, dole klobuk pred tebou. Druha by sa uz zblaznila skoncila na psychiatrii lebo to vobec nie je sranda, ked stratis dieta a dokonca nenarodene. Ja si neviem predstavit keby sa mojmu krpcovy nieco stalo. Silno drzim palce. 😀
@butterfly333 Ahoj. Ja som anemicka odkedy si pamatam. Mam anemiu z nedostatku zeleza a nedostatok zeleza mam preto, lebo moj zaludok ho nevie spracovat a dostat tam, kam patri. CCa dva krat do roka musim absolvovat liecbu infuziami. Rano sa mi hlava netoci, ale byvam neskutocne unavena, ked uz mi to zelezo klesne pod urcitu hranicu. To by som len spala kade chodim. Ale na hematologii nejako nemali zaujem zistovat priciny. Napr az po tom, co ma zobrala z prace sanitka, som sa u internistu dozvedela, ze ja nemam ani v kostnej dreni zasoby zeleza a tieto testy mi na hematologii za cele tie roky nespravili. Tazko je to s tou anemiou, pretoze lekari to hlavne u zien zlahcuju. Hodia rukou a pripisu to silnej menstruacii. Jaj co som sa ja uz kvoli tomu narozculovala. A podotykam, ze infuzie mi daju az ked mi to klesne pod 6. Naposledy to bolo 5,2.
@myskahryzka no to je super ja som sa čudovala prečo v praci stále odpadavam síce prišla sanitka dali mi infuzku a bolo. To že mám anemiu viem len 3mesiace. A kam by som mala ist aby mi zistili prečo tu anemiu vlastne mám ked hemato to nerieši dala mi le tabl. No skoro každe ráno mi je zle na odpadnutie som uplne biela buši mi srdce tak neviem čo mam robit stačí ist za obvodnu??nech ma pošle niekam??
@myskahryzka a ešte ako zistíš ci zistuješ aku más hodnotu železa? To chodíš stále na krv??
@vanda12345 radsej este pockaaj lebo zbytocne budes sklamana, je pre teba este velmi skoro testovat kedze si mala ovulaciu este len v sobotu, to znamena ze si este len 4DPO a vajicko sa zacina uhniezdovat na 5-10 dni od ovulacie a az potom sa zacina vtvarat HCG. Drzim ti palce, nech ti to vyjde, Viem, ze si nedockava najradsej by si hned testovala ale zbytocne si minies peniazky na test, ktory ti aj tak nic neukaze. Ja som dnes tiez chcela zas testovat, ale kaslem na to pockam do zajtra a ked nic tak pockam ci dojde mrcha 🙂
@mausy21 ja som si uz teraz po troch mesiacoch povedala, ze kaslem na to , ked to nevyjde tak nevyjde, Ale potom ma premohla tuzba po miminku a najradsej by som bola keby sme mali dievcatko, kedze chlapceka uz mame, to ma laka najviac tuzba po dievcatku, lebo za kazdy si poviem co ak to tentokrat bude dievcatko a tak to ide mesiac za mesiacom. Ale ak nic tak nic, necham to tak. tebe prajem vela stastia a nech sa cim skor tesis z tehulkovania 😀

@mausy21 verim,je to velmi tazke a pochopi to len ten, kto aspon cast z toho prezil. Ja budem mat 38, doma mam jedno dieta, v nebi päť... vzdy som chcela deti tri, teraz ani ndviem, ci mozem dufat v dve. Ale vo vnutri viem, zd budem este dlho bojovat o tie tri deti, kolko budem vladat... obcas menej, obcas to vzdam a potom znovu vstanem a pojdem znovu 💜
Pokojne prestan verit, vzdaj to, vyrev sa, zjedz kilo zmrzliny s dojimavym filmom, kup si krásnu kabelku, hocico... mas právo byt zlomena.
A potom sa znovu naser, vstan a povedz si, že to aj tak nevzdás 😉